17

Анонимен

преди 1 година

Гледали са "Лошият лейтенант"!

16

Анонимен

преди 1 година

Толупа ще оправи държавата,само да направат правителство с Киро Канадеца.

15

М

преди 1 година

Малиии от всякъде СмъРди та се не трае.Полицаи ,военни,дрогирани ,пияни пуснали мигранти, камиони, танкове.Мамата си тракало.Аааа браво!

14

в.Демокрация

преди 1 година

Какво лошо има.Наркотици,секс и рокендрол.

13

Анонимен

преди 1 година

Е за какво говориме тогава!!!, след такова признание.

12

Анонимен

преди 1 година

О боже, продават по детските площадки, о боже!!!

11

Свобода

преди 1 година

Не може да бъде аз мислех, че Кирчо е виновен за всичко.

10

Хемус

преди 1 година

Едно аверче има син дилър на хапчета и трева,лапето ( към 22 годишно) вика плащам процент на квартал,на куки от 2 РПУ Варна! Вика супер алчни и нагли ***! Плащал им такса спокойствие примерно за " Левски",те му викали,абе ти разпространявш и в " Чайка"!Не че не ги знам,какво представляват,ама толкова да са нагли,след полунощ не може да скиваш патрулка във Варна! Скатали са да биват часпром или да спят

9

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Благодарение на алкохолиците и наркоманите в МВР успяхме с банковите служителки на банка ДСК под петолъчката на булевард " Дондуков " да измамим мой колега като го завлекохме да вземе кредит след като е уволнен и с нулев доход . Аз му взех парите и си погасих моите кредити към банките, а сега той да си връща този кредит въпреки, че е трайно безработен и с нулев доход. Благодаря на служителките на банка ДСК под петолъчката на булевард "Дондуков " .

8

Анонимен

преди 1 година

Ежеседмучни тестове за наркотици,ежедневни при това двукратно за алкохол и да се даде старт на пълна данъчна ревизия като физически лица,на сто процента от личния състав. Няма как неук крадлив биткаджия,едва изкарал средно образование,да ми се пъчи с последен модел ЕС класа,регистрирана на баба му. Като кеша се препира и през заведения,паркинги, пунктове за ГТП,автокъщи, незаконни автоморги. Мърлят нещо и никой не ги закача,че нали са с карта.

7

Христо Христов

преди 1 година

То и министри злоупотребяваха, ама за тях се мълчи... може би защото са евроатлантически ценности?

6

Да има белоо

преди 1 година

Между другото Юлиян Георгиев,Румен Пашата и Гешев са приятели!

5

Шмрък шмрък

преди 1 година

Гешев знае и ги прикрива защото и той......

4

Българин

преди 1 година

А бе, тоя никаквец нали "Беше точен с парите" , сега какво прави като министър ? Сигурно вече е взел парите ! И сега раздава акъл. Докога някакви жалки адвокатчета ще управляват България и ще казват как да работи дадена институция ??? Докога комунистическият запъртък Пинокио ще определя дневния ред на България ??? Докога ще позволяваме да ни третират като овце ??? ДОКОГА ?

3

Черния

преди 1 година

МВР трябва да се закрие и да се раздаде оръжие на народа и престъпността ще изчезне

2

Цяла ОПГ са

преди 1 година

Терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник снабдява МВР с наркотици,за сметка на това полицията от Перник и Бобов дол му потулват убийствата и изнасилванията!

1

:)

преди 1 година

И най-вероятно купуват наркотиците от практикер... щото нали същите те не знаят кои са дилърите!