114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен149. Уби слона с прашка. 1200 км фронт , а само от Германия 2700 оръдия. Да те върна във втори клас и да ти опънат ушите, че си зле с аритметиката. А че лъжеш на едро - комунист си все пак, а той какво друго може да прави?

113

1870 Оцветено

преди 1 година

Смири се, хаджи Иване, това си е изконно турска територия! Трябва да се снишим!

112

Македонец

преди 1 година

До 146 анонимен А снабдяват ги разбира се, но ако си забелязъл оръжията стават все по- тежки и руснаците ядат все по як бой на бойното поле! В Конгреса вече има голямо лоби от двете партии за предоставяне на ракети ТОМАХОУК на Украйна, за до 1000 танка Абрамс, за самолети и т.н нещица които пилешкия ти мозък не може дори да регистрира като заплаха! Аз ще повторя- атаки по цивилни обекти са идеалният мотив на САЩ да даде тежко оръжие на Киев! Продължавай путин, продължавай!

111

Споко

преди 1 година

Споко, украинците изкарват двайсетте останали хаймарса и почват да думкат руснаците, украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред международния трибунал в Хага за престъпления срещу човечеството.

110

Ергенът

преди 1 година

Много мило

109

Анонимен

преди 1 година

Преди да се кефите на жертвите и да плюете за западното оръжие не забравяйте, че в Украйна има 20-тина Хаймарса и долу горе толкова ПВО системи. Толкова е въоръжението на една натовска дивизия. Просто на Путин оръжието му е като хората - калпав материал. Поняли?

108

Анонимен

преди 1 година

Седмици преди това иранските Герани-2 (Шахид) облитаха западна украйна и унищожиха почти цялото натовско ПВО. А през това време украинците изпращаха месо в "контранастъплението", като повечето бяха избити.

107

Анонимен

преди 1 година

Германия това прдоставила на Украйна досега "Сред оръжията, които Германия е предоставила на Украйна, са 3000 противотанкови снаряди, 100 000 ръчни гранати, 2700 зенитни оръдия, 500 ракети тип Стингър, 100 картечници и 16 милиона муниции." А в НАТО и други организции са водещите световни икономики . Кой знае те колко са налели . Въпросът е , какво го правят укрите това оръжие ,че непрекъснато реват за още и още . На черния пазар ? Или Русия го унищожава

106

Анонимен

преди 1 година

Натовското ПВО тотално отказа. Спря само 5% от ракетите. Още един залп и цяла Украйна всичко ще спре да работи.

105

Анонимен

преди 1 година

Путин нареди атака, изстреляха 80 ракети за сплашване на населението, ПВО унищожи половината и има 20-30 жертви. Една ракета от този вид струва между 100 и 200000$ Няма значение колко е точна и дали ще удари тази сграда или съседната. Руската армия разполага с 1000-1200 ракети. 50% са инсталирани в азиатския бъдещ боен театър / срещу Китай/ там са и 50% от самолетите на Русия, Е, ако не се уплашат? Какво става и какво го чака Путин после? Помислете преди да ръсите на др. Митрофанова бисерите

104

Анонимен

преди 1 година

До Македонец 144 И кво ? Сякаш 8 месеца вече НАТО , Г7 , ЕС не снбдяват Украйна с оръжие

103

от 142 говеда

преди 1 година

е цензурирана дума по необясними причини! Админа може да има роднина зоофил и да не го предизвиква!

102

Македонец

преди 1 година

Спешна среща в Рамщайн е свикана от САЩ, във връзка с терористичните атаки на путин и ОПГ то наречено Рф, ще се вземе решение за ПВО/ ПРО Патриот и ATACMS ракети с цел Украйна да защити гражданите си от терориститеZ. Честито на путинистите, точно това е пътя за още модерни натовски оръжия за ВСУ!

101

Мечката ще мачка

преди 1 година

тази зима няма да има зимен съм! Ще гази нацисти!

100

Роналд Македоналд

преди 1 година

Може ли другия път да изпеят "Изкарвай Гано ***"? Мерси!

99

Предложение

преди 1 година

Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение: предлагам всеки да си купи една песнопойка с "Червона калина" и да се сабереме да слеземе доле в софийското метро да я изпеем хорово в съпровод на блуз китара с Васко Кръпката. Така ще съпортнем да пипал ъв Юкрейн и ще навредим на Путин.

98

До 136

преди 1 година

По какво цивилно население е пратил ракети по-точно? Всички цели са инфраструктурни и с военно значение. По цивилно население стрелят от противоположната страна. Те ги разбират тези неща. А когато атакуват мостове го правят с цивилен камион и взривяват и шофьора заедно с него.

97

Анонимен

преди 1 година

Внимание !!!!! Трият коментари !

96

Анонимен

преди 1 година

Ей путинисти смотани. Я марш в Русия че така и така й трябва пушечно месо при тия темпове на бягство на руснаците от крепостничество няма да им остане народ за армията. Приказвате вие колко ще им е зле на злите европейци зимата, ама за стотиците хиляди руснаци в окопите не ви дреме? Айде марш вие в окопите.

95

Анонимен

преди 1 година

Е и кво, трябва да се трогна ли?