46

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До заради пустото ИТ, това е абсолютна глупост! Варна и Пловдив са водещи и там можеш спокойно да си работиш. Има и някои ентусиасти като мен, коикто вече повече от 10 години работим да привличаме ИТ сектора в Бургас. Последните години има сериозно раздвижване и с гордост мога да кажа, че Бургас има сериозни компании. Нека всеки си разбира от специалността и да не пише коментари по теми, по които няма никаква информация или знания. Така само се излагате!

45

Анонимен

преди 1 година

Видимите резултати от управлението на герберските мутри в статистика. За периода от 1991 до 2008 ясно имаше тежки кризи, фалити много дори държавата фалира на два пъти, но след това какво стана - България в ЕС трябваше да дръпне, реформи да прави, но цоцнаха се герберите и ни закотвиха на последно мястожв ЕС най корумпирани и най бедни

44

Анонимен

преди 1 година

То и на други места има евроатлантизъм, ама такова чудо като при нас няма. Проблема е липсата на контрол в държавата, а защо няма реформа, който може да се сети.

43

заради пустото ИТ

преди 1 година

Всичко младо иска да е ИТ специалист , програмист и подобно. Ама такива позиции има само в София и всичко се изнася на там. По-старите още работят като механици , майстори , земеделци - ама до кога ще издържат не е ясно. Тогава България ще се срине съвсем.

42

Гиб Мелсън

преди 1 година

33 години евроатлантизъм-това е резултата. После се чудят що има референдуми. Че и се възмущават на референдумите. Те нещата следват своя естествен ход.

41

Анонимен

преди 1 година

До Таня, права си! То и интелект вече не се намира тук. Това вече не е града на адидаса, а на диагоналката и спортния клин(сложен на четирибуквие, което от училище не е виждало спорт). Положението в града е трагично. Така и не можах да разбера как го измислиха "Най-добър град за живеене". Бургазлии превърнаха града в гето.

40

Читател

преди 1 година

На НСИ не може да се вярва мото на социологическите агенции по обясними причини.Реалната картинка е много по зле,реално за 25,30 години сме намалели поне с 2 милиона и половина.За съжаление.

39

Демографски срив

преди 1 година

Боко ни докара до демографски срив. Помня как 2012 обясняваше " Германия изнася коли , България изнася лекари" . До това положение ни доведе политиката на неграмотника от Банкя.

38

Анонимен

преди 1 година

До Гледам отдолу са се, то да е само това :) има такива смешки в "софийския диалект", че дори не зная тези хора ходели ли са на училище :) Както и да е! Всеки е свободен да живее където иска. И мен ме дразнят софиянци когато лятото дойдат на морето и си донесат селския начин на шофиране, хвърлянето на *** по улицата и настойчивото пъчене.... ама ги търпим... та и същото е и за софианци :)

37

Таня

преди 1 година

В Бургас се разчита основно на туризъм. Там живеят продавачки, сервитьорки, наркодилъри и друга плява, а единствената индустрия е Лукойл. Нормално е да умира.

36

Гледам отдолу са се

преди 1 година

изцяъкали 2-3 баш Софиянеца да обясняват как не можели да разбират хората от източна България. Как било срамно като учител говорел на мИЕко. А в София как се говори? Всички масово говорят на МЕ. Ще правиМЕ, ще ходиМЕ, ще строиМЕ. Да не говорим за безобразията с ударенията, като например думата повредЕн която се чува в този си вид вече дори в национален ефир. Значи омекотяването на гласните ги дразни обаче отявлените грешки в ударенията, смяна на гласни с Е или МЕ-кането са нормални така ли?

35

Петър Танчев

преди 1 година

От близо 20 години Бургас се спасяваше да не падне под 200 000 като правеше квартали разни села и градчета, дори такива отдалечени на по 20-30 км. В крайна сметка брадвата падна. Демографската катастрофа се бори с реална политика, а не с празни приказки и декларации. Без социална сигурност, работещи институции, достъпни социални услуги, достойни доходи България ще продължи да се топи, точно както предвиждаха господата Ран и Ът.

34

Анонимен

преди 1 година

Абе няма лошо принципно, но ми става все по-трудно да разбирам някои хора. Случва ми се някой да ме пита нещо ..а аз се чудя на какъв език говори - това мйекание не го разбирам просто. По-лесно разбирам руснаци и украинци (от които има все повече поне в София) понякога. Нямам против, но хора - ако искате да си намерите нормална работа, моля ви научете се да говорите на български. Буквата "Е" я има и е добре да се научите да я изговаряте! думи: мИсо, дИбел, повИчИ, мИкици, чИ - НЯМА!

33

София с деца

преди 1 година

Ако си млад и неженен/неомъжена София е ок. Ако си семеен, с две деца и без подкрепа е кошмар. Караш едното до някъде, другото до другаде. След два-три часа ти звънят да си взимаш първото, второто било болно, утре да не си го водел. Всичко това в ужасен трафик, с изнервени шофьори и кръгли .. Наистина за отглеждане на деца не става. Бих стоял там с деца само в най-краен случай.

32

Счети

преди 1 година

Любими са тия, дето реват, че София е кочи.на, ама всички институции и работодатели били там и държавата работела за София. Та ако не били заплатите щяла да опустее. Цените на имотите обаче са безсрамно високи. Защо така?

31

Анонимен

преди 1 година

Крадливо и разединено племе го очаква само едно -затриване.

30

Анонимен

преди 1 година

Пловдив, Варна добре. Сф е ***, унижение

29

Анонимен

преди 1 година

Животът в София е много по-лош от този, в останалите градове. Просто там има уж повече работа. Иначе като качество от години там е на опашката.

28

Де го чукаш де се п.

преди 1 година

На война като на война - хората умират. Германците и Козяк не си поплюват в България. А Русия увеличава населението. А Шотландия иска референдум догодина да се отделя от Великобритания.

27

Анонимен

преди 1 година

Ами брокерите със средно специално образование (нереализиран сервитьор) не говорят така.Всичко е мед и масло.