61

Анонимен

преди 1 година

на мъск май не ми се жовее идните 100 години под земята...

60

Анонимен

преди 1 година

"ако взривят един 100 Мегатова Сармат в Орбита и на същата Орбита, на която летят пластмасовите Маси на Мъск, в какъв радиук мислиш нищо няма да остане от тях?!" С тази идея са се заиграли още през 62г САЩ. Оказало се, че хич не е добра идеята. Ако те интересува прочети за Starfish Prime.

59

Анонимен

преди 1 година

Минал е на страната на по-дългата война. Поддържа огъня, днес на едните, утре на другите, и така докато им обере париците.

58

Слава на Русия-Путин

преди 1 година

Русия показа лазера си миналата седмица и Мъск разбра,че ще остане без сателити и ***,***!

57

до 65

преди 1 година

Или кво :)

56

Край

преди 1 година

просто мина на страната на разума след като беше предупреден че е смъртен.

55

Анонимен

преди 1 година

Русия предупреди САЩ и ЕС да не изпращат повече определен тип оръжия на Украйна.

54

АА

преди 1 година

До Съвсем случайно тия Явно не съвсем случайно дрънкането на глупости ти идва отръки! Явно не съвсем случайно да же понятие си нямаш за какво говориш!

53

Предложение

преди 1 година

Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение: предлагам САЩ и НАТО да нанесат мощен ядрен удар на Русия и веднъж завинаги да приключим с империята на злото.

52

Анонимен

преди 1 година

До ААНезнам какво точно е , но откак се появиха лъчите нощем , Илон Мъск направи прословутото изявление за мир и преговори, укропите спряха да превземат земи ,, нямали връзка"/ цитирам ги/ това в един и същи ден

51

до 61

преди 1 година

Кви 90% бе :) така като гледам на изборите имате нямате 10% и то само от процента гласували :))))

50

Анонимен

преди 1 година

Жените в Русия са излезли на протест понеже мобилизираните мъже са изкупили всички тампони и дамски превръзки и почват да се оглеждат за памперси.

49

У гъ-зъ

преди 1 година

и човките на сички русофоби.Мракобесието и тъпотата са основен критерий за русофобията,освен вродения ***.И русофилите не са цвете,но все пак са 90% от народонаселението ни.

48

Анонимен

преди 1 година

HIMARS и 155 милиметровите управляеми снаряди работят под корецкията и управлението на системите NAVSTAR GPS. Без управление от спътниците на NAVSTAR GPS високоточните натовски оръжия ще се превърнат в обикновени реактивни катапулти които просто мятат в една или друга посока.

47

БОЗО

преди 1 година

До Анонимен 52 Само че те ги използват срещу градове, не виждам как това ще им помотне на фронта!

46

Анонимен

преди 1 година

Абе Украинците пак ли си бомбандираха детските площадки? Или просто "високоточковите" руски "безаналгови" оръжие не могат оцелят нищо? :)

45

Съвсем случайно тия

преди 1 година

дни руснаците изстрелват поредица от военни спътници, съвсем случайно на фронта са забелязани няколко мобилни лазерни установки, съвсем случайно Старлинк губи сигнал, съвсем случайно Мъск започва да говори за мир, чрез отстъпки на УКрайна пред Русия....Колко случайности накуп, а?

44

Анонимен

преди 1 година

Още преди седмици в руските медии и в предаването на Соловьов обявиха, че Русия може да заслепи всички спътници над Украйна, и че всичките са частни. Илон Мъск няма избор - или ще спре интернета н GPS или спътниците му ще бъдат унищожени. Русия отдавна показа как може с ракета от земята да унищожи спътник.

43

Анонимен

преди 1 година

Ох родна русофилска мъка :) горките как се радват на като лилаво на сладолед докато Русия реално руби територии и никой не ги е**ва :)

42

Хайдутин

преди 1 година

До Муахаха Кого размаза, къде размаза??? *** много прекаляваш с белото бе момче!