69

Из спомените на един

преди 1 година

окупатор: "Значи отивам в Украйна да освобождавам украинците от печки, перални, компютри... Командира каза, кой каквото си намери, негово си е... Обаче на вторият ден ме простреляха... Веднага вадя тампона, както са ме учили по време на специалното военно обучение, и го пъхам в дупката... То хубаво кръвта не тече, ама куршумът си е вътре, болката е неописуема... Нашите ме изоставиха, въпреки, че им крещях... Хубаво,че дойдоха украинците и ме арестуваха... Оперираха ме, нахраниха ме, добри хора."

68

Анонимен

преди 1 година

Няма така, руските държавни медии се пропуквали. Тукашните русофили не се пропукват. Ще се държите там и ще вярвате на всичко което каже бащицата. Е, вярно те живеят там и не издържат вече на дивотиите им в Кремъл, а пък нашите са си в ЕС и не могат да ги мобилизират ама пък да се стегнат там малко.

67

До79

преди 1 година

Та каква викаш е целта на мобилизацията?

66

Анонимен

преди 1 година

Крайцерът "Москва" с нищо не застрашаваще сухопътните украински групировки, беше на разстояние което не позволяваше да предприеме военни действия, а останалото въоръжения беше противокорабни ракети които не се изплозват по сухопътни цели.

65

Анонимен

преди 1 година

до Анонимен - Русия няма нужда да мобилизира хора за да разгроми украинската армия, още повече от такава малка бройка 300 хиляди. Русия разполага с достатъчно армия и техника с които да унищожи украинската армия за часове ако използва редовната си армия. Целта на мобилизацията е друга.

64

Анонимен

преди 1 година

Щом и Кабаева му изневерява какво остава за някакви там телевизии. Митът за силния Путин, за мачото, за руския Чък Норис умря. Имат си същия стар и психясал старец каквито са били в края на живота си Иван Грозни и Петър Първи, и двамата изверги убили собствените си синове. Остави ни само да видим докъде ще стигне падението на Путин.

63

руските фашаги

преди 1 година

трябва да се избиват навсякъде в света

62

123

преди 1 година

До xoxo. Украинците и без нас се оправят. Но ти кво чакаш като имаш нужните умения, че не идеш в Русия. Явно сега те имат нужда от пушечно месо

61

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Толкова години не можах да спечеля зелена карта.Затва мразя краварите.

60

Анонимен

преди 1 година

Стара руска традиция е старият цар-батюшка да бъде охулван, а новият възвеличаван почти като божество. Горбачов беше предател, Елцин пияница, а Путин слънце. Ще бъдем свидетели на това как пада поредния руски кумир.

59

xoxo

преди 1 година

Интересно ми е всички тези,които *** по форумите като недоклани прасета за война с Русия-изключая наборите на Пасито,вие войници ходили ли сте? С Калашник стрелялили сте ?Ако да-Украйна кани доброволци за пушечно месо,побързайте.Всички останали искаме мир-колкото по-бързо,толкова по-добре за цяла Европа.

58

Доколко

преди 1 година

Доколко се пропуква руската пропаганда тепърва ще видим. Фактите сочат обаче, че дори след Буча и Бородянка, руското общество продължава да подкрепя СВО. И не само. Крим и Донбас също. А там трябваше да има най-големи протести срещу престъпленията на "***". И Донбас да въстане срещу "освободителите" си.

57

Анонимен

преди 1 година

В Маями се е получила телеграма от руснаци, искащи да живеят на студено... Омръзнало им било от жегата в слънчев Сибир... Та искали САЩ да ги приеме...

56

Анонимен

преди 1 година

Рекорден брой руснаци са се записали за американска зелена карта. Искат да бягат в лошия Запад, мискините. Ми стойте си на топло, бе, що искате да ходите да студувате!?

55

Анонимен

преди 1 година

В нета има видеа как руснаци се предават (на оръдието на танка са вързали бял чаршаф) и как дават танка в ръцете на украинците...

54

Анонимен

преди 1 година

Човек приличащ на Путин се е опитал да премине нелегално границата с Финландия... Не е пуснат на финландска територия... Крещял е "Фашисти!"...

53

Кори

преди 1 година

До 098, струва ми се, че започва да се свири на струната "Родината е в опасност - всички на фронта"

52

Анонимен

преди 1 година

Опашки от граждани има по границите на Русия... Гражданите от западните страни се молят да бъдат пуснати в Русия, за да не стоят зимно време на студено... А, извинявам се не било точно така... Руснаците бягали от мобилизацията... Ама как?... Нали извън Русия е студено и всички са гладни?... Защо никой не бяга в Русия, а всички бягат от Русия?...

51

Анонимен

преди 1 година

Има арестувани военни в Москва. Явно някой трябва да опере пешкира за загубите на фронта. Отделни военни ще ги изкарат виновни.

50

Хе хе....

преди 1 година

100,000- $ и почивка в Занзибар....найс А...???!