49

Анонимен

преди 1 година

До 68Не трябва да се предаваме на тоя Симеон, а той дори не е българин.)))))))Е, и, но е роден в България, както и баща му, а още от дядо му са БГ монарси.Англия 300години има чистокръвни немци на английският трон, и това не й е проблем.

48

Анонимен

преди 1 година

Не виждам никакви доводи защо било провокация. Какво му е на името? Цар Борис е отровен от германците или поне така се подозира, какъв ли фашист ще да е бил за да го отровят нацистите.

47

Анонимен

преди 1 година

До 83Съвсем скоро България ще стане по-малка по население и от Македония.))))))Нема шанс, на преброяването се изброиха 1,8млн.,а преди 30 години бяха 2,5.

46

Анонимен

преди 1 година

68 Съзнаваш ли, какви глупости си написал? Все едно Вучич пиян, бълнува и пише лъжи, и небивалици за България. За да задоволи неистовата си омраза и завист към българите. Само че фалшификацията на българска история вече не върви, Брюксел прие истинската българска история. Сега ще слушате европейските лидери.

45

Гост

преди 1 година

Това, че първи признахме тази ГМО държава също си беше чиста провокация. Няма ненаказано добро.

44

Истукан

преди 1 година

Съвсем скоро България ще стане по-малка по население и от Македония. Албанците ни биха по футбол, македонците ни биха, грузинците и арменците ни биха, Черна гора също ни биха.

43

Анонимен

преди 1 година

То цялата измислена държавица край Охрид РСМ, е провокация към България, но преглътнахме много неща. Като не оценяват ще "преговарят" с ЕС за присъединяване 20 години, като Турция.

42

Анонимен

преди 1 година

Добре, по македонско звучи - Буяр Османи да го кръстим?

41

Анонимен

преди 1 година

До 71Може да е бил бандит, каквито са били и от другите крила на ВМРО които се избиват помежду си, а защо ли само Ванчо е бандит и терорист. Еми много просто, защото е трепал ВМРОвци поддържащи съглашението с Коминтерна, тоест убивал е комунисти.И как така е фашист, след като той прекратява всякаква политическа дейност в емиграция след 1934год.когато идват фашистите в Германия?

40

Анонимен

преди 1 година

Добре, да приемем че е провокация. Провокация от група РСМ граждани с бг самосъзнание. Османи вие сте психопати! Видяхте ли реакцията!? Над 300 публикации в РСМ медиите за един ден! Всичките врещящи срещу злите българи. Проблема не е никакъв цар, проблема е че някой си е позволил да се нарече българин. Това е, нищо друго. Гредата в окото ви е толкова голяма, че ви е щръкнала отзаде.

39

Не само това

преди 1 година

Поставени лица на Симеон са открили дружество Цар Борис З и са направили културния център с това име. Първо Цар Борис 3 няма нищо общо с българската култура. И втори Симеон заграби пари и имоти от България, за да си натрупва династията в Македония.

38

може ли

преди 1 година

от сабале в неделя да се занимавате с тез комплексари с гипсовите статуи?!

37

ЗАКРИВАЙ

преди 1 година

То скоро Скопие може да бъде изправено пред закриване, те за откриването на някакъв клуб реват.

36

Факт

преди 1 година

След 1989 г. нашите дс ченгетата много се заиграха с монархията и земеделците, като мислеха, че ще дръпнат гласове. Доведоха и Мозер, и Симеон.

35

Анонимен

преди 1 година

Ванчо Михайлов е нещо повече от фашист.То е престъпник и терорист и неговата ВМРО е закрита от българската държава през 1934 г. като вредна за националните интереси. ВМРО ог освободителна се превръща в терористична организация. Не всеки фашист и комунист е престъпник, защото много от тези, които са били фашисти и комунисти не са убивали, а само са били заблудени и затова са подкрепяли несъстоятелна идеология. А Ванчо си е бил пълен бандит и след 1934 г. до края на живота си се крие.

34

Анонимен

преди 1 година

До 51По дoлeн от. naдък от мЪкедонеца може да бъде САМО турчина!!!))))))От.nадък, но 7 века империя са имали, а мъкедонеца се пръкнал преди 70 години.

33

Позор

преди 1 година

Когато сме били една държава, те много пъти са ни спасявали България и азбуката са създали. Не трябва да се предаваме на тоя Симеон, а той дори не е българин.

32

?!?

преди 1 година

Да и ние българите добре знаем кой ни съсипва имиджа и ни тормози малцинство там. Ние българите добре виждаме и как вие официалните власти помагате на тези процеси. И да няма да ви се получи.

31

Анонимен

преди 1 година

Цар-обединител е пропагандната дъвка от 1941 г., която трае тамън до 1943 г., когато Борис Трети умира от страх, че скоро идват болшевиките и с неговата династия е свършено. Това не попречи обаче на сина му да стане съветски агент и до ден днешен да обслужва руските интреси. През 2001 г. царят бе успешно инсталиран в Българи яот БС и КГБ и това бе един от първите успехи на Путин в хибридната война срещу Запада.

30

Squip

преди 1 година

Най-добре в БЮРМ да се открие културен център "Скендербег"! Това ще подхожда на бъдещите културни нужди на Република Източна Албания!