17

До 17

преди 1 година

Ядрените реактори не работят от 11 септември.

16

Анонимен

преди 1 година

абе толкова ли не разбрахте че русия иска да осободи украина от укропите че русия ги е жал за украинският народ до сега десет пъти да е свършило тази укропоски деиствия

15

11

преди 1 година

Пълни глупости - централата си работи, само че е насочена към руската електрическа мрежа. За украинците - йок. Новината е фейк, за да ни плаши, че централата, ако остане без гориво и ша има проблем.

14

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите натовски либерали много нервни:)

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 - няма, баце, руснаците са население от роби. Те дори народ не са, защото са над 100 различни народности, държани в тенджера под налягане против волята им, а както се вижда - сега се провежда и геноцид сред тях - на фронта се пращат основно хора от определени групи, за да се унищожат. Много руски автори, историци, учени и т.н. са говорили именно за "прекрасните" страни на руското население и психика - нечистоплътни хора (и външно, и вътрешно).

12

Анонимен

преди 1 година

как да ви разбера зопорощката електро станция е руска това означава че русия обстрелва сам себеси днеска съобщиха в руските новини че укроповците пак бомбиха сега ще плачат че русия не им дава ток тази лъжа откъде се появи от укропите или от бг медии

11

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

А зимата като им клъцнат цялата енергийна система и разкатаят фамилията на петролното снабдяване, укрите ще тгрябва да извадят тачанките, защото само с това ще могат да воюват. И то при положение че имат какво да ядат .

10

Анонимен

преди 1 година

абе чудя се сред всичките военни в Русия няма ли поне един достоен мъж дето да гръмне бункерния диктатор

9

.!.

преди 1 година

Виното стана.

8

Анонимен

преди 1 година

Китай чака още малко руската армия да се стопи и ще влезе и ще си върне Сибир , който винаги е бил китайски

7

хаха

преди 1 година

Окупирана АЕЦ от Русия, но пак Русия си я обстрелва, защото така казват напушените укронацисти. А те говорят само истината.

6

Анонимен

преди 1 година

Това кремлинското психопатче, кога ще бъде усмирено?

5

мдааа

преди 1 година

Големи безсмислици напоследък се пишат, но иначе трябва да се обвинят укронацистите, а не бива, те са добри. Иначе как да го разбираме това - "Окупираната от Русия атомна централа в Украйна е загубила днес напълно връзката си с украинската електрическа мрежа в резултат на артилерийски обстрел. Това съобщи украинската държавна компания "Енергоатом" и обвини за обстрела Русия."

4

Анонимен

преди 1 година

По-добре! Укронацистите не спряха да я бомбардират, така че наистина по-добре да е изключена.

3

Зеле с ориз и гъби

преди 1 година

Зелето втаса.

2

Анонимен

преди 1 година

ЕЕЕЕЕ супер. Това го знаем как се развива от една друга атомна централа в Украйна, на която на 25 Април 1986г и спряха захранването пак Руснаците. После на 26 Април 1986 целия свят разбра, какво са направили предния ден мужиците безмозъчни. Тоя път е малко по-голяма обаче. Пак ще ядем светещи краставици май...

1

Българин

преди 1 година

Запорожката АЕЦ е в Русия и ще доставя ток за руската федерация.