61

ПО-СКОРО

преди 1 година

Ще има партита между диалозите,.,.,.,

60

Смехоран

преди 1 година

Цялото ГЕРБ е за затвора. Какви диалози бре?

59

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се вдигне летвата за влизане в Народното събрание: 5 процента за партии и 10 процента за коалиции, Право на глас за този който е живял повече от 185 дни в периода предхождащ изборите и машинно гласуване.

58

Анонимен

преди 1 година

hahaha да се гушнем всички заедно за едни 50 милиарда

57

Менда и Влади

преди 1 година

Бойко и Румен в затвора, да си водят диалози по цял ден.

56

МАЧКАЙ КИРЕ

преди 1 година

КОКОРЧО ЩЕ ВИ ИЗСИПЕ! НИКАКЪВ ДИАЛОГ. ДИАЛОЗИ В ЗАТВОРА!!!!!!!!!!!

55

Диалог

преди 1 година

Диалог ли искате? Когато сваляхте ПП не искахте. Сега много се загрижихте, като видяхте народа колко ви се кефи

54

Анонимен

преди 1 година

Новините станаха съвсем постни. Също като през социализма. Пак се използва мантрата със влошеното международно положение и лозунга: Дайте да дадете.Пък феодалите едни исъщи:Преоблякъл се Илия и пак в тия - *** (ходи)

53

Гиб Мелсън

преди 1 година

Никакви преговори с Винету.С терористи не се преговаря. Имаме си правителство. Избори до дупка, докато Винету и Сокола се разорят да купуват гласове. Само избори след избори могат да ни изцерят от индианската болест.

52

Бай Дрън

преди 1 година

60, къде слагаш Възраждане с ГЕРБ и особено ДПС? Това, че се гласува за нещо и някой друг прави същото нещо не означава, че им е брат.Все едно ми казваш, че понеже Турция и Гърция са в НАТО, трябва да са на едно мнение и да се разбират. Според теб Възраждане трябваше да гласува за правителството, само за да са против ГЕРБ и ДПС? *** логика.

51

Размисли

преди 1 година

Странно как Радев се промени и се извъртя на 180 градуса. Както беше с протестната вълна срещу ГЕРБ, сега изведнъж обърна палачинката.

50

Бай Дрън

преди 1 година

Подозирам, че Радев доволно потрива ръце, как пак няма да има правителство и как той ще излезе спасителя тая зима :)

49

ГЕРБ+ДПС+ГъЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

Нямаха проблеми да гласуват заедно. Сега имат проблем да нрпавят кабинет и други са им виновно. Да поемат отговорност за действията си и да не се въртят като ощипани.

48

за 55

преди 1 година

Прав си. Трябваше да ни внушат, че освен Борисов и другите крадът и да го приемем за почти нормално. Това трябваше да ни внушат и затова Борисов на всяка среща със старателно подбраните му симпатизанти с потос обясняваше колко крадът новите, милиарди ама много милиарди. Ако се сумират цифрите от приказките му ще излезе , че новите са откраднали 2-3 повече пари от колкото е бюджета. Все едно да има 5 лева а ти да откраднеш от тях 15.

47

Бай Дрън

преди 1 година

Не ми трябва Шенген. По-надалече от западноевропейците и ще сме добре.Колкото по се обвързваме с Европа и НАТО, толкова по-зле става и ще става за обикновения българин. Тия с басейните и високите огради не ме интересуват.

46

радев е позор

преди 1 година

мутрофанова отзад, радев наведен пред нея ---това е радев---срам и позор....

45

Анонимен

преди 1 година

Бензина днеска колко лева е?

44

Анонимен

преди 1 година

Забелязахте ли как Борисов за 6 месеца изрече 3 милиона пъти "те крадът "? Така му казаха пиарите да приказва за да може да обезсмисли тава съчетание което си важи само за него и за шайката му. Борисов демотстрира българската приказка крадеца вика дръжте крадеца за да се спаси.

43

Анонимен

преди 1 година

Зеления чорап да каже къде ще се води този диалог? Публично или тайно из коридорите каквото практика досега прилагаха неговите протежета от ПП, ИТН.

42

Рашка с прашка

преди 1 година

Другарю Радев, вие сте позор. Не ставате за български президент. Дори за руски слуга не ставате!