260

Боби експерта

преди 1 година

И какво сега Червената армия се оказа Розовата армия :):):):))

259

Реалист

преди 1 година

Щом болните мозъци от Кремъл, са прибегнали да плашат с ядрено оръжие, значи съвсем са я закъсали в Украйна ! Няма какво да плашат Запада! Те дават оръжие на Украйна само колкото да се защити. Не съм сигурен и в самата Русия ,как ще реагират, вече на "ядрен" удар!

258

аз

преди 1 година

Тия американци да си седнат на з****** много близо са до предизвикване на трета световна война и то ядрена като много ясно европа ще бъде основната цел на путин а американците ще си стоят отстрани и ще се кефят европейските *** дано да проумеят и да спрат да са послушковци на сащ

257

Анонимен

преди 1 година

че е възможно мащабни кибератаки, както и "икономическо задушаване и допълнителна подкрепа за правителството и въоръжените сили на Украйна".,.,.,директоре, те това си го правят още от самото начало. Не знам къде си спал, но ако Запада можеше, щеше да приложи отдавна "задушителни" санкции на Русия. Видя че е безсилен с тези санкции, трябва да измислят нещо друго.

256

Анонимен

преди 1 година

ужас купувайте консерви и тоалетна хартия

255

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън.... Обади се на Киро и Асен - и им го кажи, щото на 45 г. имат още жълто около устата........ Има ли още пр.ости,дето са гласували за тях..?

254

Анонимен

преди 1 година

Да ползват кото искат, само в БГ да не ми се мяркат.

253

Кори

преди 1 година

До 1944г. ---2022г. Превратът изобщо не беше безнадеждна авантюра. Провалиха го генералите. А Щауфенберг е герой на Германия, той искаше да свали Хитлер, за да запази Германия. Намекът ти към руснаците е съвсем уместен.

252

Неуморния

преди 1 година

До Гиб МелсънАми те за това са русофоби фобия е страх !А в тоя живот наи страшно е тъпотията и глупоста подсилена с власт !А вие не сте русофили вие просто сте ***

251

Неуморния

преди 1 година

Тоя каква менте ваксина си би съвсем скъса синджира :)

250

1944г. ---2022г.

преди 1 година

Валкирия....Някои се досещат какво искам да подчертая...

249

Германец

преди 1 година

Русия за пореден път ще окаже военна помощ на Украйна под формата на ленд-лийз. Този път в Херсон. Времето утре ще е мъгливо с мирис на пърлени 0pки.

248

Гиб Мелсън

преди 1 година

Между другото по младите които не са ходили казарма, за тях ще е интересно какво се прави при ядрен удар. Като правихме марш на скок в казармата от време на време докато тичахме офицера ни казваше. Ядрен взрив от Запад. Или "Ядрен взрив от Изток" И ти като чуеш командата се хвърляш на земята с крака към посоката откъде идва ядрения удар и си прикриваш главата колкото можеш с ръце. Това го правихме при всяка такава ядрена команда по време на марша на скок. Това може да помогне само ако си далеч

247

И ти 50-и

преди 1 година

с доста развинтена фантази

246

Анонимен

преди 1 година

На *** ния от страх Запад щял да окаже допълнителна подкрепа на хохлите при ядрен удар от страна на Русия. При ядрен удар няма да остане никой, на кого ще оказвате подкрепа бе клепари?

245

ДжоБаеца

преди 1 година

Абе русофили май вашия любим червен вожд съвсем полуде?

244

аз

преди 1 година

На всички нормални българи честито Деня на космонавтиката 4.10.

243

Анонимен

преди 1 година

Украинската армия напредва към Херсон

242

Гиб Мелсън

преди 1 година

Те и японците били много напористи и жънели успех след успех над американците, докато американците не решили да покажат ядрената сила в Хирошима и Нагасаки. Историята се повтаря. Ние сме много близко а русофобите не разбират какво може да се случи. Все едно на съседа им къщата да гори а те да си топлят ръцете на нагорещената ограда и да се хилят като откачени, защото мразят съседа си.

241

17-ти

преди 1 година

Американците казали ЯСНО --ха-ха-ха. Ко каза ...