532

ДО551

преди 1 година

Кви танкери ве служебното на Радев каза че има договорка за един който е трябвало да даде газ на Кипър ама кокорчовците платили двойно и тва е.

531

Анонимен

преди 1 година

45години стигат . Времето е наше. Ич не стигат . Хуркатахуркатаа драги поданици.

530

Анонимен

преди 1 година

Недейте се обяснява, а се хващате и управлявате и смъквате цените нали това искахте, внимавайте какво си пожелавате,може и да ви се случи!

529

Реалист

преди 1 година

Изключително силен ход на Борисов! Всъщност, не му пука дали Кики и Кокорчо ще се включат, или Ристю и Прокурорчето Танас! Номерът е техните покровители от посолствата да видят , с каква пом'ияр'щина си имат работа ! За ,или против Цивилизованата ориентация на България ? Останалото са лъжи ,лицемерие, и ... азиатщина!

528

Анонимен

преди 1 година

Няма да си премиер, а премиер в сянка. Не врат, ами шия.

527

До не точно така

преди 1 година

Не обвинявай бабите, като всички са. Едни са гласували за ПП сигурно, но има и такива, дето ги усетиха, че не са читави. Както казваше една, тоя канадеца, дето е все ухилен и само обещава, не му вервам, такъв работа не върши. Та те младите му се поведоха по акъла, ти се хвана за бабите.

526

Лукойл

преди 1 година

Защото бензина е от харвардите как да падне още танкерите меса дошли

525

даде

преди 1 година

До Морен сокол - ми след продължаваме пропадането - по 30 млн само от газата на месец, а и от уж помощите, които потънаха някъде - не е останало нищо. А бб дали е крал, още лично за него е супер съмнително, освен едно смешно видео с кугненско шкафче от 33 см широко... в спалня?!! И на различните снимки - с различни дръжки...Мислят ни за много ***

524

Анонимен

преди 1 година

С бензина и дизела какво става? Цените защо не падат?

523

не точно така

преди 1 година

До анонимен - много баби гласуваха за пропадналите пп, защото си мислят, че те са им повишили пенсиите, не знаят кой какво е гласувал в НС. И на бабите не им пука за милиардите пари заеми, които заробиха внуците им, нито а кражбите им. Заради 40-50 лв. По селата основно и старите червени баби от София.

522

Е

преди 1 година

Един в цялата ни история от 1330г. е бил толкова пъти водач кой е той Б..е.народ се лъже един път .Значи е читав.

521

Анонимен

преди 1 година

Единствено омраза за герберастската зараза

520

анонимен

преди 1 година

Който е гласувал за ПП е безвъзвратно увреден , склонен към мазохизъм.

519

Анонимен

преди 1 година

Само РУК за Бойко и нищо друго.

518

Габровец

преди 1 година

Дай пари на Боко ще купи асфалт,дай на харварците ще ги изпият на парти,Лилипута ще си купи фуражка а Христо мек стол в прокуратурата,невинната мома ще си купи техно импекс.

517

От дядо ви да знаете

преди 1 година

ПП са слуги на мутрите от БКП/БСП

516

Анонимен

преди 1 година

Който е гласувал за дебелия лойко е много зле, това да знаете!

515

ПП - ИЗОЛИРАНИ...

преди 1 година

НИКОЙ В ЕВРОПА ВЕЧЕ НЕ ИМ ДАВА КРЕДИТИ.... НУЛЕВО ДОВЕРИЕ.... НУЛА ПАРИ... НУЛА ПЕНСИИ...... НУЛА ЗАПЛАТИ....... ЩЕ ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА, АМА НАПРОЛЕТ..... ТОГАВА ПП ЩЕ БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ, КАТО - ОТРОВНОТО Ъ, МАЯ КОНОПА И СЛАВИ БЕНД.....

514

Хаха

преди 1 година

Баце пак ги наби ,даже този път много и сега им гледа сеира.

513

Анонимен

преди 1 година

глупавите избиратели на герб си мислят че цените световната икономическа и политическа обстановка ще се върнат както преди няколко години като гласуват за тиквата вече имат възможност да се убедят че това не зависи от него както ги лъжеше преди изборите и миналият парламент.