55

Славянофил

преди 1 година

До 62 - Щот не може. То да не е да правиш концерти и да се обясняваш, колко си велик при все, че цялото ти съществуване се крепи на природни изкопаеми, върху които си имал късмета да се родиш и на морално остаряваща технологична мост в 2-3 сфери, изцяло наследство от СССР с добавено НИЩО ново за последните 30 години. То да не е да крадеш перални? То да не е да се правиш на голяма геополитическа сила, докато в собствения ти съюз 4 държави се бият (Таджики, Киргизи, Арменци, Азери) помежду си?

54

АА

преди 1 година

Определено *** започнаха да съзнават че времето на работодателя им изтича и паричките ще спрат! Личи по все повече зачестяващите заплахи, от тяхна страна забележети, не от руска, за удари с ядрено оръжие! Простите им мозъци не могат да схванат че първата взривена ядрена бомба ще бележи края на човечеството!И въпреки че те не могат да се причеслят към хората, това ще е и тяхният край!

53

Анонимен

преди 1 година

Апетита идва с яденето. Русия първо хапна Крим, после Донецк, Луганск, Херсон и Запорожието. Явно и се услажда и защо не да хапне цяла Украйна.

52

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

И Киев ще се върне в Русия !

51

Славянофил

преди 1 година

На Русия признавам много - велика история и култура. На Путин признавам само едно - успешно успя да ни заблуди над 20 години какъв ЦИРК реално е държавата му. В каква пародия на велика сила я е превърнал. Колко вреден и пагубен за целия славянски и православен свят и колко ефективно е превърнал руснаците обратно в крепостници без право на власт, мнение и собственост. Евала на Путин, че успя да ни накара да го мислим за икономическа свръх сила, докато чеченците му крадат перални от Украйна.

50

Анонимен

преди 1 година

До няколко дена в Артемовск ще има концерт

49

Анонимен

преди 1 година

До Даеба 51 Алооооу, това в Харков нали беше организирано отстъпление за заблуда и руснаците щели в голям капан да вкарат украинците, че чак щели да превземат Харков за няколко дни. Не стига, че това не стана, ами сега и при Лиман и Бахмут почват да губят. Стига сте се филмирали бе хора, срамно е. Реалността не е вашия Путински филм.

48

До Даеба

преди 1 година

Моли се са не се наложи, защото любимците ти ще бъдат унищожени за 2 часа, и то само с конвенционални оръжия.

47

До 54

преди 1 година

Затова ли праща на фронта малолетните си синове?

46

До 52

преди 1 година

Всеки РАШ, има газова бутилка...

45

До 50

преди 1 година

Поне не е 3 дневна операция!

44

Даеба

преди 1 година

Скоро ще разберем колко струва прословутия Член 5, около който се крепи НАТО. Когато полетят сарматите, кинжалите и искандерите по натовските ястреби в Източна Европа, НАТО ще отстъпи крачка назад. Да не мислите, че някой ще рискува собствените си граждани за да помогне на горящата Полша например? Колкото помогнаха и на Украйна. Това, че украинците не са в НАТО е само оправдание да стоят настрана.

43

Пропагандата работи

преди 1 година

Че аз разбрах от медиите че до зимата Украйна ще си е върнала Донец, Донбас до януари Крим ще е техен и ранна пролет ще са в Москва ?!?!

42

До 45

преди 1 година

На 2 см. отвън..

41

Georgiev

преди 1 година

Те може да не се е отказала, но не можееее.

40

СМЕХ...

преди 1 година

Ами доведи си за жена -рускиня ...и мъжете от целия град---ЩЕ ТИ СТАНАТ БАДЖАНАЦИ!

39

Анонимен

преди 1 година

Очаквам ядрен удар на полската граница

38

Ха-ха

преди 1 година

До В Полша: Може да имат и Би-58, но това няма да ги спаси.

37

Анонимен

преди 1 година

Мой братовчед па си доведе жена рускиня, казва се Георгия, ама е много красива, де, с една руса коса, едни зелени очи, викам момче, пази я, че да не ти я окрадат.

36

В Полша

преди 1 година

има Б 52....