256

Реалист

преди 1 година

Знаете ли какво. Хипотетично Русия не напада и всичко, което е казано от страна на Русия е истина. Минали са години от хората си казват е те бяха прави, е да ама няма смисъл, не че Русия не може по всяко време да започне това което почна. Само да добавя, че преди да навлезе в Украйна Русия предупреди и искаше писмени гаранции за сигорноста на Русия, но САЩ не даваха такива. Случая ми напомня на периода когато Русия и САЩ бяха се разбрали НАТО да не се разширява на изток, но се случи,знаем.

255

Анонимен

преди 1 година

да Готов е... Може го и ще го стори при нужда а русия да върви на Х... абе там дето замина крайцера масква ... няма да липсва на никого

254

Реалист

преди 1 година

До 274 нямам нужда, казвам си наблюденията, както и ти своите.

253

Анонимен

преди 1 година

Марш на фронта бе копейкаджии! Нормалните руснаци бягат от руzzия

252

Анонимен

преди 1 година

До Реалист смени си хаповете и господарите

251

Оле оле!

преди 1 година

Значи този ако ги мисли наистина тия глупости дето ги ръси, то значи е способен да натисне и ядреното копче!

250

Зелен чорап

преди 1 година

Фашагата путин е по-зле и от наш кирчо

249

Анонимен

преди 1 година

Мда, за разлика от Русия която не е окупирала територии от Грузия ,Украйна и не бомбандира Сирия

248

Реалист

преди 1 година

До Кори Да прав си отвориха си вратите, но на САЩ не им хареса и започнаха да ги затварят. Имат си кусури Руснаците няма спор. Мисля че сега е момента на Русия и не само да почнат да подпомагат и запазват своите мозъци, а не да ги задушавам и натискат, това се случваше надявам се сега по малко и за вбъдеще изобщо това да се случи в нашата страна и в Русия и много други държави.

247

Кори

преди 1 година

До До Кори, и на мен ми стоят смешно рязането на ленти и разнасянето на бъклици, но това събитие дава повод за неформална среща на управляващи политици от Балканите.

246

Анонимен

преди 1 година

Мен не ме е страх от някоя западна държава, не ме е страх от Щатите, страх ме е от Путин, който е ментално увреден и напълно непредсказуем! Никой не знае какъв ужас може да измисли утре този умопобъркан маниак , когато светът се опълчи на неговия произвол да присъедини насила нови части от Украйна... тогава ще се види кой е истинският злодей.

245

Реалист

преди 1 година

До 259 Мислиш ли, че ООН ще позволи на Русия да влезе в Украйна? Русия беше предала доказателства на ООН за зверствата, които се извършват в Донбас, но нямаше никакво осъждане от страна на ООН или Запада, защо? А биологичните бази в Украйна потвърдени от САЩ? Това е и отговор за 263. Ако Европа се разграничи от САЩ всичко ще е по добре. Мое мнение

244

Ром'с

преди 1 година

Тази война започна още през 2013 когато Фашингтон поиска от Москва да признаят и рекламират лесбиянки и пед... си..., но Путин отказа да рекламира... и Запада не изпрати в Сочи на Олимпиада нито една държавата глава... а изпрати лесбиянки, ***... Просто Фашингтон иска да подчини Путин... затова и спретнаха " Майдана", излъгаха Янукович, Порошенко подписа договори и 8 години не се изпълняват... Така че, Путин бе предизвикан и той единственно Той хвърли ръкавицата на Украйна-САЩ.

243

Кори

преди 1 година

До Реалист, светът си отвори вратите за руснака. Руснакът се погледна в огледалото облечен с чуждоземски костюм и реши че е най-красив и най-велик, и трябва света да командва. И се задействаха примитивните инстикти за разрушения и грабеж.

242

Анонимен

преди 1 година

Джудж, в търсене на съюзниците...ама те избягаха. Цирк по руски.

241

До реалист

преди 1 година

До 24 .02 какъв беше проблема?

240

Реалист

преди 1 година

Тези действия са много странни. Не може да кажем, че само Русия е виновна за ситуацията. Аз лично през последните години забелязах, че когато между Русия и Европа се получи някакво затопляне и добро сътрудничество в индустрията и развитието, САЩ рязко се намесва и нещата охладняват.

239

До 259 реалист

преди 1 година

,, лъжата", ако наистина е лъжа, беше да се вземе позволение от ООН! А можеше да действат като Путин...

238

Равнопосавеност

преди 1 година

До 238 - Аааа не Кики *** и Путин са просто от различни планети. Кики по княза на западните си дружки. Прилича на фон дер лайнена, на бай дън и на Боко тиквата. Все пак Кики е Канадец и е държал два семестъра курс в Оксфорд. Путин е готов да види война за да запази суверенитета на страната си, а Кики и фон дер лайнена са готови да унищожат страните си икономически и социално за да угодничат на тези дето са ги поставили на поста. Те са марионетки еднодневки.

237

Реалист

преди 1 година

До 252 Може и да му се разминало както казваш временно. Да победиш някого когото и да е било с лъжа не е морално и справедливо дори, и целта да е за добро. Не може да победиш лъжата с лъжа, защото ти ставаш част от лъжата и шантажа, освен, ако не си вече част от нея.