27

Анонимен

преди 1 година

Видяха, че нямат сили да завладеят повече територии и решиха да обяват тези за Русия, докато не са загубили и тях. Но пак ще ядат бомбите, защото си остават окупатори.

26

Анонимен

преди 1 година

Джуджето диктатор иска да запали света.

25

?!?

преди 1 година

Война се води, а тия с тържество ще крадът територии. Ептен са луднали в Кремле

24

Анонимен

преди 1 година

Това нищо няма да промени. Пак ще ги бомбят украинците и ще си връщат своето.

23

Сата НАТО

преди 1 година

Абсолютно нищо няма да произтече от тази анексия. Военните действия ще си продължат както досега. Анексията я правят, защото така е било заложено първоначално - вийната трябваше да е свършила победоносно и след 4 месеца преходен период, да се присъедият с песни и танци на народите. Само че нещата се развиха непредвидено.

22

Жебок

преди 1 година

До БОТЬОВ - А! Точно! Отношението Укр. към Русия е същото както РСМ към България! Дори като математически дроби го вземи за по-лесно разбиране )))

21

Анонимен

преди 1 година

Думата "анексира" е неправилна спрямо това, което се планира да стане утре

20

Анонимен

преди 1 година

Тук някой цитира устава на ООН. Но там няма такива неща.

19

Анонимен

преди 1 година

Русия до последно не призна и криеше от световната общност , че не е само жертва , Ами и един от основните подбудители на Втората световна война И като такава страна , тя не се опита да поправи и реформира.А си остана страна с интереси и амбиции за агресор И случилото се показва , че няма умряло зло.Злоро трябва да се унищожи .Трябваше.И Рейгън бе на прав път

18

Анонимен

преди 1 година

Значи утре специалната военна операция става война на Русия за защита на собствените територии и мобилизираните тръгват да настъпват на запад. НАТО ще обяви ли война на Русия или ще се предаде?

17

Анонимен

преди 1 година

По устава на ООН никой няма правото самостоятелно да си взима решения, да променя граници, да заграбваш държави .Затова е създадена тази световна организация .След Втората световна война за да не се случват събитията и причините за възникването и.Това е следствие поуката от доскорошната световна война.Русия също участва в международните споразумения .Но и а едно едно....Русия се измъкна от Втората световна война като страна жертва и до последно не признаваше и криеше от Св. Общност факта , че е

16

Анонимен

преди 1 година

Укристан отдавна престана да съществува. Няма вече такава държава.

15

Анексия

преди 1 година

Таз година Украйна, догодина Аляска!

14

Анонимен

преди 1 година

Хубаво, а референдуми в Дагестан, Чечня, Бурятия, Ингушетия, Кабардино-Балкария, Башкирия, Калмикия и т.н., КОГА? Тези народи с нетърпение чакат да се освободят от руското иго.

13

Анонимен

преди 1 година

русия може да прави , каквото си иска. Това не значи че областите са нейни до свършване на войната.. Украйна ще напада тези области при първа възможност. То и България може да си подпише сама ,че Македония е нейна и утре да е нападне ли? Що за глупости.

12

Анонимен

преди 1 година

До 12.... А на Изток Русия граничи с население и народи които нямат нищо общо с култура,език, и религия с руската .Значи ли това , че Китай трябва да проведе референдум.Да влезе с войската си и да отдели части от Русия....Абе вие побъркахме ли се.И у нас има гърци, турци и народи .Ако една Турция си проведе нейни референдум на наша територия.По примера на фашиста Путин.Знаете ли до какво се стига.

11

Анонимен

преди 1 година

Ами няма полска дума краина или украина. Руска ще да е.

10

Бай Курти

преди 1 година

Да не бе майданяло, не би чудо видяло! Да не бе майданя, не би дармаданя...

9

така е

преди 1 година

До Анонимен 8, Така е, но говориш за западните региони на Окрайна. Там са католици и с език близък до полския. Но на изток са източноправославни и с език не близък, а руски. Самата Украйна е разделена по вяра и език.

8

Анонимен

преди 1 година

Защо трябваше янките да спасяват тоя народ от изтребване Втората световна