93

redordead

преди 1 година

и като пуснеш за Изззсссраждане, какво ще постигнеш:) Вярно има много тъъпи хора...Ти не вдяваш ли, че те само ви лъжат - бяха против вкасините, оказа се, че 1/3 от тях са ваксинирани, против еврото са - оказа се, че парите има са в евро и паундове...по принцип говорят и, че са против прайда, та дори не ми се мисли какви им е ориентацията...само нискочел може да вярва на Иззссраждане...

92

redordead

преди 1 година

до ахамто-славянин - той Путин много неща казва и много неща твърди, ама на всички им е ясно, че Русия има оръжия от времето на СССР и почти никакви нови разработки. Ти какво мислиш, че Англия, Франция, Германия и САЩ ще стоящ и ще чакат на пуутя ракетите ли? Ти не виждаш ли, че в тази могилизация отиват само хора, които не могат да избягат - нямат мотивация, нямат екипировка, извадиха им някакви винтовки от 19-ти век...Рааша не може един тостер да сглоби, па ще се опъва на НАТО...

91

Анонимен

преди 1 година

Преди винаги партиите от тип атака и възраждане са били опасни, но сега с игрите на Сорос с Украйна се оказва, че те са най малкото зло. За съжаление това е факт!

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 3 Измислици ? източник някакъв ?

89

Анонимен

преди 1 година

До 84 ------------- И като обвини Украйна , какво ще стане . Ще хвърли по нея 10 атомни бомби ????. Ще вдигнат санкциите ЕС , САЩ , Г-7???? Виждаме ,че в момента САЩ и пуделите им "безпрекословно" вярват на Русия . Ще повярват и за подобно обвинение - ама друг път . За въздушните течения е ясно . Уркайна също е наясно с движението на въздушните маси . Кой би повярвал , че ще изтрови западните си партньори . Затова е напълно безсмислено Русия да си гръмва АЕЦ-а и да обвинява Киев

88

Анонимен

преди 1 година

руснаците са хванати в чувал до Лиман. изоставят танковете и машините и бягат по коридор широк стотина метра под непрекъснат артилерийски обстрел. навсякъде е осеяно с трупове на солдати.

87

Анонимен

преди 1 година

Да, възможно е, аз никога в живота си преди не бих гласувал за партии тип атака и възраждане, защото винаги ме е било страх да не ни извадят от ЕС и да направят беля с Турция. Обаче сега пред заплахата от влизане в ядрена война и като цяло мизерята, която ни карат да изтърпим заради кефа на Сорос, ще отида и ще гласувам за тях!

86

Анонимен

преди 1 година

Сценарият е един - глобална война!

85

до 83 от славянин

преди 1 година

И докато сащ ''обработват с цялата си мощ Русия'', тя ще стои с ръце в джобовете, нали!? Путин преди няколко години им обясни, че на руската стратегическа ядрена триада и трябва 30 минути, за да засипе с дъжд от ядрени заряди г.ведария!

84

Анонимен

преди 1 година

Реките на Украйна се вливат в Черно Море. Това е информация за някои по-бедни духом.

83

redordead

преди 1 година

ваатниците с допотопната си отбрана ще ядат много бой във вече истинска високо технологична война. То на тях най-модерният им кораб не можа да спре някакви вехти украински ракети и го преквалифицираха в подводница, пък си представете какво ще стане ако влязат в употреба най-модерните натовски оръжия, които за разлика от безаналоговите бооклуци на рааша ги има....

82

Анонимен

преди 1 година

Абе хора, един от ГЕРБ преди малко каза при Цветанка Ризова, че е сигурен, че в *** ще е втора сила, това дали е възможно, чак толкова зле ли сме като нация умствено?

81

Българин

преди 1 година

Аз затова си купих апартамент в Исландия, че като дойде руският атом да съм спокоен :)

80

До 74

преди 1 година

За да обвини Украйна! А въздушните течения, започват да се обръщат от изток, на запад! Това да ти обяснявам ли?

79

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия употреби тактическо ядрено оръжие в Украйна САЩ първо ще елиминира руският черноморски флот, а след едномесечна обработка от въздуха с цялата си мощ , ще принуди късия да се гръмне .

78

redordead

преди 1 година

Дори при намек за употреба на ядрено оръжие, рашшшняшката коочина ще бъде поломена - ваатниците нямат свястна екипировка за моголизираните, щели да нахлуват някъде...жалка работа са, войната ще приключи до една година, но санкциите и репарациите ще са още много време.

77

Анонимен

преди 1 година

Всеки от тези 3 сценарии завършва с един - Къпутин!:)))))

76

пуйката

преди 1 година

Тази АЕЦ руснаците я окупираха от началото на войната и все четем,че те стрелят по нея,но явно руснаците в нея пък са по-добри войници от руснаците,които стрелят по нея,защото няма поражения.

75

Анонимен

преди 1 година

Какви успехи има Украйна . Наливат десетки милиади долара западните страни . НАТО е зад Киев . Непрекъснато ги снабдяват с тонове оръжия . и какво имаме насреща - Губи 4 области .

74

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

КЪДЕ ГИ НАМИРАТЕ ТИЯ ПИШМАН ЕКСПЕРТУИ И ПОЛИТОЛОЗИ? ЗА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ СА ПОРЪЧКОВИ И МАНИПОЛИРАТ.