21

ааа

преди 1 година

От парното по хубаво няма. Специално за София на ток няма да излезе по евтино, за газ не знам.

20

Анонимен

преди 1 година

Демокрация-една шепа измамници ,паразитират върху грърбовете на българите.

19

Анонимен

преди 1 година

Не само сметките ,към България идва и лихвено цунами ,Европейската банка и нашите банкстери нали до вчера Ви успиваха да изтеглите кредити,сега ще видите като Ви треснат високите лихви по това дето сте изтеглили+ високите сметки+ високите сметки за храна ,ще седите и ще се чудите дали да не си сложите въжето

18

Анонимен

преди 1 година

Като пада цената на газа ,на какво основание?В Прага огромен протест,за излизане от ЕС и Нато ,тук всичко ни устройва.Егати раята.

17

Анонимен

преди 1 година

Точно така няма да се къпете много и ще се отоплявате по малко в подкрепа на Украйна.Както на Запад правят.Нали искате да европейци.Има и добра страна ако някой сгърчи нос че му намирисвате се оправдавайте с Украйна.Бъдете солидарни и дори да сте гладни и смърдящи има причина да сте.

16

Анонимен

преди 1 година

Да им плащаш на тези русофилчета от топлофикация, безценно :)))

15

Анонимен

преди 1 година

Нали казаха, че нема да се къпят. Какъв им е проблема?

14

Анонимен

преди 1 година

Тука седнали се надсмиват на собствената си глупост.

13

Софчо

преди 1 година

Е ще се справим някак си. Какво друго ни остава. Да не би да излезем на улицата да протестираме?

12

Анонимен

преди 1 година

Ще се справим ли със сметките? => столичани в повече бегом по родните места

11

провинцията

преди 1 година

Софиянци са си добре - парите в тях. В провинцията ТЕЦ си работи и доставя топла вода и топло на поносима цена. Всичко е ОК.

10

Зозо

преди 1 година

Е няма да плачите. Нали играхте хоро в изборната нощ с Рундю - юмрука, Кирю и Асан. Нека ви сега :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

9

Анонимен

преди 1 година

Защо най - после всички в София.масово не се откажат от това парно, не потърсят алтернативни начини за отопление и вече тези топлофикации да изчезнат. Просто трябва да сме наясно че в България отоплението с парно не е ефективно за потребителя. В Шумен парното фалира но никой още не се е оплакал че стои на студено. Просто трябва да се постъпва умно а не страхливо. Пари ще се дават винаги но нека поне е в разумни граници.

8

БАНко

преди 1 година

ЕДНА ГОДИНА НИ ЗАНИМАВАТЕ С НЕПЛАЩАНЕ НА ПАРНО И ТОПЛА ВОДА ОТ СОФИЯНЦИ ???!!!??? ПОСЛЕ ЗАПОЧНАХА ДА НЕ ПЛАЩАТ И ДАНЪЦИ ...ДДС !!!???!!! УПРАВНИЦИТЕ КАРАТ НАРОДА ДА ГИ МРАЗИ !!! НАКРАЯ ЩЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ Е ТОПЛОФИКАЦИЯ И ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ТОПЛОТО ИМ ВСИЧКИ !!! ПРИМЕР : ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА БОЛНИЦА Е НАЦИОНАЛИЗИРАНА ЗА КРАТКО ОТ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!!

7

Анонимен

преди 1 година

който учил програмиране и не е прахосвал училищните си години пушейки трева зад даскало, ще се справи

6

Fena

преди 1 година

45 години явно не стигат, както пееха преди много години СДС. Демократична уж София плаща най-комунистическото отопление в света. Към момента то е субсидирано с около 400 млн. лева на месец от държавата. Уж комунистката Баба Пенка от село Горно Наколно плаща дърва и въглища на пазарни цени колкото са в цяла Европа и по света! Каква демокрация, каква пазарна икономика? Глупости :)

5

Анонимен

преди 1 година

Те сега го повишиха с 50%

4

Екстрасенс

преди 1 година

Не само сега като минат изборите и още неща ще скачат.Цените към декември ще стигнат тези в Норвегия.Редовно правителство надали ще се състави.Глад и мизерия очаква бъларина общо взето.Гответе се за мизерия и икономии.

3

Анонимен

преди 1 година

Който плаща задължително парно да се оправя :)))

2

Момо

преди 1 година

Хората в провинцията плащат повече от двойно за отопление тази година и пак оцеляват. Вярвам, че и софиянци ще успеят.