132

Анонимен

преди 1 година

БаФ го у наркомана .... къде е авера му рошавия Борко ?

131

Анонимен

преди 1 година

в Междусъюзническата война Турция ни напада в гръб дарги малцинствени турчее. Без да обявява война настъпва и ИЗВЪРШВА ЕТНИЧЕСКО ПРОЧЕСТВАНЕ В ОДРИНСКА ТРАКИЯ. Русия това не е правила. Не е вършила етническо прочестване и не ни е ограбила и метър земя.

130

Анонимен

преди 1 година

зНАЧИ НЕ МОЖЕ бЪЛГАРИЯ ОТ 32 ГОДИНИ ПРЕХОД ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ БСП ДВЕ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА И ЧЕТИРИ В ТН ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ, КАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО БЕШЕ ПАРИТЕТНО ЛЯВО-ДЯСНО И ДВАДЕСЕТ И ШЕСТ ГОДИНИ ОТ ДЕСНИ ПРОЗАПАДНИ ПАРТИИ И ДА ОБЯСНЯВАТЕ ЧЕ ПРИ КОМУНИСТИТЕ БИЛА ГРЕШКАТА. ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ТОЧНО ПРИ СТАНИШЕВ БЪЛГАРИЯ ВЛЕЗЕ И В НАТО И В ЕС И ИМАШЕ НАЙ-ВИСОК РАСТЕЖ. ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ДЪЛГОТО ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ И АНТИСОЦИАЛНАТА ОЛИГАРХИЗАЦИЯ, ДЕСНИТЕ НИ ОЛИГАРСИ, ТВОРЕНИЕ НА КОСТОВ И ГЕРБ.

129

Анонимен

преди 1 година

Ако Турция нападне България - В новата ни история Турция никога не е нападала България. Нападала я е пряко или непряко Русия, по различни поводи при всеки удобен случай.

128

Анонимен

преди 1 година

Е, защо е нужно това?.. Нали уж, Русия се "разпада", населението напускало страната и украинските войски са около Москва?... Говорителят на световния фашизьм е неадекватен...

127

българин

преди 1 година

"В Русия живеят 28 хиляди българи, те обичат родината си Русия, за разлика от вас, ние се срамуваме от вашата русофобия!" А по какво си личи че са българи? Путин забрани да изучават българския език в окупираните украински територии, очевидно и в цяла Русия е същото.По какво се разбира че са българи???

126

Анонимен

преди 1 година

Аре разкарайте се ве. Писна ми от нагли украинци и руснаци

125

gogo

преди 1 година

Зеленият пак ли, стига беее. Дръпнал му се е фъша, както се казва, след референдумите. А сега да го видим как е на войнал

124

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме простия факт, че Русия многократно изискваше да бъде тритирана равноправно от запада, да не настъпва в Украйна, Украйна да не е плацдарм за война каквато е днес, ДА СКЛЮЧИ ДОГОВОРИ СЪС ЗАПАДА ЗА ВЗАИМНИ ГАРАНЦИИ ЗА СИГУРНОСТ, ДА ПРАРТНИРА РАВНОПРАВНО СЪС ЗАПАДА. ДАЖЕ ИСКАШЕ ДА ВЛЕЗЕ В НАТО И ЕС. ВСИЧКО ТОВА И БЕШЕ ОТКАЗАНО. ТАКА ЧЕ ДИАЛОГА ОТ СТРАНА НА РУСИЯ ОТ ЗАПАД БЕ ПОСРЕЩНАТ С НАДМЕННОСТ И ЖЕЛАНИЕ ЗА ГОСПОДСТВО. ЕТО ГО И РЕЗУЛТАТА НА ТОВА НЕЩО. ГЛЕДАМЕ ГО ЦЕЛЕНИЯ РЕЗУЛТА

123

Анонимен

преди 1 година

"Ще видим какво ще стане като газчицата вече на цяло спря към европата." Ами нищо специално няма да стане. Европа намери алтернативни решения. Русия няма.

122

Анонимен

преди 1 година

До Няма да има нужда! Не се напъвай,сорошче.От мен да знаеш,че няма да имаш щастието да видиш края на Русия.А с тия темпове на "разпад" руснаците скоро и Атлантическия океан могат да се озоват.

121

Анонимен

преди 1 година

толкова много фалшиви статии, чудите се. мобилизацията си върви сама, хората сами отиват във военната служба, отиват доброволци, а вие пишете разни глупости. може би е имало един или два случая и вие разпалвате цял огън от това. хората са за Путин, за Русия, за Донбас, Луганск и Донецк. Слава на Русия.

120

Анонимен

преди 1 година

Снайперисти за Кремъл

119

Анонимен

преди 1 година

Ще видим какво ще стане като газчицата вече на цяло спря към европата. Гледаме, че темперутурките взеха да падат в западна европа - 15 градуса макс. Сега почва веселбата.

118

от дойче веле 2014 г

преди 1 година

след Оранжевата революция през 2004 година. Новият президент Виктор Юшченко беше ориентиран на Запад. Той се яви като гарант за по-близки отношения със САЩ - навярно и поради това, че съпругата му беше отраснала там и дори известно време беше работила в Държавния департамент.ама каква случайна месторабота на първата дама а?!? найс а?!?!

117

Анонимен

преди 1 година

Вън от всички организации, но вие вкупом Зеленчо много скоро ще ходите за гъби! :D

116

Анонимен

преди 1 година

БaCи кофти стоката му дават на тоя вече.

115

Анонимен

преди 1 година

В момента Украйна не е член на НАТО а е активиран член 5 и и се оказва помощ... България също и оказва помощ. Турция окупира Кипър и Кипър е в НАТО но не бе активиран член 5 и не се оказа помощ на Кипър. Ако Турция нападне България мисля, че е ясно че член 5 пак ще бъде забравен. Гарантирана ли е при това положение националната сигурност на България? Още повече, че досега в исторически план единствено РУСИЯ е воювала за свободата на България, а всички велики сили са били пас или котнтра!?

114

Няма да има нужда!

преди 1 година

Просто Русия скоро няма да я има, така че защо да се предприемат действия излишно. Повече ефект ще има новата военна помощ от САЩ за Украйна на стойност 12 милиарда долара. Колкото по-бързо я получат украинците, толкова по-бързо Русия ще капитулира и ще свърши войната...

113

Анонимен

преди 1 година

Просия я чака един век изолация :)))))