88

ХИЧО

преди 1 година

Навремето,Сталин прати сина си на фронта,а когато немците го плениха и искаха да го разменят за фелдмаршал Паулус,Сталин отказал с думите:Не разменям войници за маршали....Затова тогава руснаците са спечелили Световна война,а сега не могат да победят Украйна и ядъд бой....Такава е разликата между Сталин и жалкият лилипПутин....Синчето на Песков какво каза?Ще ме вземете в армията,ама друг път...Не е армия това ,а разюздана пaплa4 от страхливци....

87

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 88: Който напуснал, напуснал. Плявата винаги изплува отгоре. Ще има да напуснат, но ще има и да останат. Но който се е съмнявал в патриотизма на руснаците винаги е сгрешил.

86

Анонимен

преди 1 година

Тогава защо някои ЕС-членки не пускат бягащите от мобилизация руснаци в държавите си---Защото тези, които не бяха съгласни с войната, вече отдавна избягаха, мой човек. Тези сега са били съгласни с войната, но не са съгласни да воюват. Има разлика и то огромна :)

85

Анонимен

преди 1 година

До Shark - И аз това питам (по-долу съм писал). И някои ми слагат минусчета, но не обясняват защо. Нека им дадем 10-годишни визи за ЕС на бягащите от мобилизация и Путин няма да има кой да мобилизира хахаха Е, ще има естествено, но ще са доста по-малко. Все пак какво биха избрали повечето 10-годишна виза за ЕС или фронта? Хайде сега обяснете ми (тези, които си мислите, че ЕС не желае война), защо не се реши така проблема? Нали населението на ЕС застарява. Толкова много младежи ще дойдат... :)

84

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Хе Хеееееее: Трябва вече да се приключва. А за хиляда километра фронтова линия само донбаските опълченци не стигат. Сега вече идва голямата патаклама. Можеха да преговарят за мир украинците, но за Зеленски беше по-изгодно войната да продължава. Капят му доларите, продава на черно част от полученото оръжие. Да му мислят украинските войничета.

83

АХА,

преди 1 година

До Пенсионер. Мдаа, те в Европа сигурно и за нас така говорят.

82

Shark

преди 1 година

И защо Полша и балтийските държави отказват убежище или хуманитарни визи на руснаците, бягащи от мобилизацията? И как ще разберат кои от тях са демонстрирали позиция срещу войната? Те по същество също са бежанци толкова, колкото и украинците. За да бягат, значи не са съгласни с войната на Путин, защо им се отказва помощ?

81

Анонимен

преди 1 година

До 77 те затова краварите се изнесоха с хайтек оръжията си по терлици и забравиха малко оръжия за няколко милиарда $

80

Хе Хеееееее

преди 1 година

Ама нали беше ''Специална операция'' и всичко вървеше по план? Каква е тая масова мобилизация все едно че губят истинска война??? :D :D :D

79

Анонимен

преди 1 година

"Всеки може да разглоби и сглоби Калашник, дори най- про стия овчар в Афганистан, то затова е най-продаваното евтино оръжие :)))" - Аз не мога... :) ... Ако ми дадеш калашник може и да успея, но нито някога съм виждал, нито съм държал, нито пък съм разглобявал или стрелял. Дано и никога не ми се налага... :)

78

Анонимен

преди 1 година

Тука пак се включи тролера дето си програмира сам харесванията. Веднага след поста стартира с много лайкове

77

Анонимен

преди 1 година

Добре де, нали ЕС не искаме война. Тогава защо някои ЕС-членки не пускат бягащите от мобилизация руснаци в държавите си? Все едно част от руската армия да иска да дезертира, а ти да им казваш "не, стойте си там, ще се биете" и в същото време да твърдиш, че не искаш война. Вместо да кажат "10-годишни визи за всички руснаци, които са мобилизирани и не искат да ваюват", те... Ето така се решават проблеми, стига да искаш да ги решиш, а не да говориш, че искаш, а на практика да искаш война...

76

Какво следва

преди 1 година

Русофобската пропаганда вече стига до пълна истерия. И има за какво. Когато 300 хилядна руска армия се включи в сраженията в Украйна това вече няма да бъде позиционна война. Укронацистите нищо добро не ги чака.

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67Всеки може да разглоби и сглоби Калашник, дори най- про стия овчар в Афганистан, то затова е най-продаваното евтино оръжие :)))

74

Анонимен

преди 1 година

Гледах видео във ютюб - донесли призовка на руснака , обаче тя фалшива Вместо '' указ на президента '' пише -указ на призедента , и вместо Россия , пише Роосия Предупреждават руснаците да внимават кой и какви призовки им носи , после може да им кажат че те не са привикани официално и не им се дължат заплати , заслуги и други почести за времето в което са били на фронта в Украйна Ще им кажат просто че вие сте били привикани от частна военна организация и държавата не знае за вас

73

Анонимен

преди 1 година

До 69 зеленски няма проблем с ковчезите, той зарязва убитите на бойното поле. После руснаците ги погребват и накрая зеленски се оплаква за военни престъпления и разравя гробищата. Жалки сте.

72

Не е баш тъй

преди 1 година

До Анонимен 65: "Самите руснаци знаят, че украинците не са заплаха": Ето какво каза Путин за мобилизацията: "Във Вашингтон, Лондон, Брюксел директно подтикват Киев да пренесе военните действия на наша територия. Без да се крият, те говорят, че Русия трябва да бъде победена с всички средства на бойното поле и това да бъде последвано от отнемане на политически, икономически, културен, изобщо всякакъв суверенитет, с пълно разграбване на страната ни".

71

Наистина вЕрваЙте

преди 1 година

Може ли толкова да сте ограничени русофобите , че да вярвате на всякаква анти-руска пропаганда ?! Направо шок , ужасТ и хаос е обзела Русия , всички са много уплашени крият се по села и паланки !!! Зеленско е седнал на креслото на Путин в Кремъл... коли и беси наред ....!!! Руснаците сее предадоха доброволно на Щатите...и ще получат по един Айфон подарък.... Просто МЕГА !!!

70

Пенсионер

преди 1 година

Преди време съчувствах на руския народ , но вече НЕ. Те допуснаха сатра-па на власт и му позволиха да си издейства президентство до живот.

69

Анонимен

преди 1 година

Не може толкова малко икономическо развито население да обърне световния ред, просто са изостанали рашките :)) По скоро бих повярвал, че чайниците ще диктуват света, отколкото недоразвитите монголци :)))