264

Анонимен

преди 1 година

Нормално е Чембърлейн така да каже не си ли виждал кралицата да прави нацистки поздрав 1933-та беше публикувано наскоро във вестник Сън

263

до 276 от славянин

преди 1 година

На 29-30-ти септември 1938-*** беше подписано съглашението за разделяне на Чехословакия от Германия, Англия и Франция при т. нар. ''Мюнхенско споразумение'! Преди това на 22 февруари британският премиер Чембърлейн заявява в парламента, че ''Лигата на нациите'' няма да пречи на Хитлер да анексира Австрия, което дава карт-бланш на Хитлер в нощта между 11-ти и 12-ти март да навлезе в Австрия!

262

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 279: Ще се учудиш да разбереш, но фразата "Има човек, има проблем, няма човек, няма проблем." никога не е била изричана от чичко ти Сталин. Точно обратното чичко Сталин е казал фразата: "Кадрите решават всичко!", което е точно обратното на горната фраза. А въпросната фраза за проблемите е написана от антисъветският писател Рибаков и публикувана през 1987г.

261

Стига глопости

преди 1 година

Ако имаше гладомор в украйна щеше ли да имат население от близо 50млн души

260

Mr. Javelin

преди 1 година

Вчера излезе независим доклад, според който, руснаците са извършвали военни престъпления в Украйна. Включително сексуални посегателства, чиито жертви са от 4 до 82 годишна възраст. Та толкова за руснаците.

259

Анонимен

преди 1 година

Няма вариант Русия да не спечели. След референдума, Киев ще бъде сринат от ракети и Зеленият ще обяви капитулацията на Украйна.

258

до 274

преди 1 година

Психологията на руснаците в 21ви век я видяхме вчера и днес и утре... Паническо бягство към други държави, чупене на крайници и всичко останало, което ще ги спаси от мобилизация... Явно нямаш и грам понятие за съвремието в което живеят и руснаците...

257

Анонимен

преди 1 година

Некъпаните, победихте ли вече Путин или още ще се вмирисвате

256

Анонимен

преди 1 година

ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ПОМНИ ОСВЕН КЛАНЕТО В КАТИН И ГЛАДОМОРА В УКРАЙНА- 1932/1933Г СТАЛИН ПРОВЕЖДА МЕРОПРИЯТИЯ ПО ОРГАНИЗИРАНЕ НА КОЛХОЗИТЕ И КОЛЕКТИВИЗАЦИЯТА НА ЗЕМИТЕ В УКРАЙНА, СПИРА ХРАНИТЕЛНИТЕ ЗАПАСИ И ХОРАТА УМИРАТ ПО УЛИЦИТЕ- ПРИЗНАТО Е ЗА УМИШЛЕНО ОРГАНИЗИРАН МАСОВ МОР НА ХОРА- ИМА ЧОВЕК ИМА ПРОБЛЕМ НЯМА ЧОВЕК НЯМА ПРОБЛЕМ- КАЗВА ЧИЧКО СТАЛИН....

255

Анонимен

преди 1 година

Томас Фридман, Ню Йорк Таймс. Кво ме занимавате със свободните съчинения на кякакъв дето сигурно дори не знае къде е Украйна на картата

254

до 273 от славянин

преди 1 година

''Бункерния диктатор'' може да бъде свален само от силовите структури в Русия, а те са най-привилегированите там, та няма как да стане! Петата колона от руско-неруски либерасти и проатлантици е по затворите и в чужбина като военната операция ускори прочистването на Русия от нея! Подготвяй се по-добре информационно, за да не се излагаш като д.кортикиран демократ!

253

Анонимен

преди 1 година

266- 23 август 1939г- Германия и Русия подписват договор за приятелство и сътрудничество, септември Германия навлиза в Полша, след това навлиза и Русия избиват видни интелектуалци, учители и офицери на Полша- заклани и заровени в общ гроб- КАТИНСКОТО КЛАНЕ- а после обявяват с Германия че имат обща граница, защото Полша е разделена.

252

славянин

преди 1 година

Афро-латинска Г.ведария и афро-арабска Еврабия губят глобалното си господство и консуматорския си рахатлък и лаят и вият в агония! Но понеже лаят и воят им няма да им помогнат ще трябва да свикват!

251

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 273: И какво като има десетки хиляди руски войници в черни чували? Това няма да уплаши руското население, нито да го накара да е срещу Путин. Психологията на руснаците не е такава. Точно обратното това консолидира обществото около Путин и променя руското общество кардинално, изчиствайки всякакви неолиберални идеи. Всеки, който проповядва западни ценности в Русия моментално се изолира и изхвърля от обществото. Не от властите, а от хората.

250

Анонимен

преди 1 година

Сценарият е само един. Бункерният диктатор ще бъде ликвидиран от своите за да се стовари върху него цялата отговорност и вина за поражението във войната и репарациите, които Русия ще изплаща на Украйна. В противен случай ще има десетки хиляди руски войници в черни чували.

249

До 266

преди 1 година

Да, победи, с помощта на САЩ и Велика Британия. За кутсуз и двете държави са на страната на Украйна в нейната освободителна война, та щото ще се наложи да си пренастроите вижданията.

248

до 252 от славянин

преди 1 година

Така е, руското влияние в европа пада до санитарен минимум, а афро-арабското се вдига до клиничен максимум!

247

Анонимен

преди 1 година

Глупавото Ястребовски не пиперка хич в делата земни, *** му пърпори устатника.

246

Анонимен

преди 1 година

До Стара истинаа ти где видя комунизъм

245

Ястребовски

преди 1 година

Българите напълно заслужено се славят около света като много малко, но за сметка на това пък колосално тъппо племе. Но, тъппотията на българското русофил пренася тъппотията в съвсем ново, извънземно измерение. Амджъкаазлията все още вярва, че пияната мужик, дето на път за Бяло море се е отбил в дома му да се наяда, напие и наеебее всъщност е дошъл да го освобождава от някакво "робство". И за това го опратил с каруца злато и буре джибрица за изпроводняк.