124

Xaxa

преди 1 година

Щом БайТиква го е "страх" значи няма нищо страшно. Спомнете си как го беше "страх", когато неговите глашатаи плашеха с чували за трупове. Явно пак е бил на инструктаж на Козяк за да плаши хората. А и се говори, че след изборите дружно ще се прегърнат с другите поdлоги - киро и асенчо, така че няма страшно -).

123

пришълеца

преди 1 година

Палаша се разигра:))))

122

АЕЦ

преди 1 година

Запорожие има 6 реактора тип ВВЕР ................всеки от тях с мощност по 1000 MW............с обща мощност 6000 MW.

121

error

преди 1 година

Бойко Борисов пак греши..................реакторите в АЕЦ Запорожие не са от типа на тези в Чернобил-РБМК, а са ВВЕР.............като тези в Козлодуй...............това са най-добрите руски реактори, сега и Турция строи АЕЦ с тези реактори................тип ВВЕР!!!

120

Възраждане

преди 1 година

И на фотото е уплашен, но не от АЕЦ-а........

119

Анонимен

преди 1 година

Баце да се моли руснсците да го опазят тогава, че ония укропитеци вече да са го гръмнали.

118

силно загрижЕна

преди 1 година

Защо бе Буци, бункера в Банкя не е ли достатъчно надежден?!

117

Фурнаджиеев

преди 1 година

Фурнаджийска лопата си Бойче, с льотчика-страшина в генералска униформа сте от един отбор, поне това се разбра, от отбора на продажните-мекерета назначени с благословията на козяка

116

Анонимен

преди 1 година

Украйна да престане да обстрелва АЕЦ Запорожие и няма да те е страх!В Мюнхен преди по-малко от година Зеленски пожела да прави *** ядрена бомба. Тогава не те ли достраша? Щото аз се изплаших!!!

115

БАЙ СТАВРИ

преди 1 година

ТОЯ *** КАКВО СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН, ДА ПОЕМА КЪМ СОФИЙСКИЯ.

114

Мдаа

преди 1 година

Бай ви *** , ни в профил ни в анфас!

113

Анонимен

преди 1 година

Всички русофили и руски фашисти заслужават първо да бъдат *н a e бани* и после обесeни, като първи естествено бъде диктатора в Кремъл...

112

Мисирко Кърджалийски

преди 1 година

Чемеджиев Бойко пак иска да краде.Не се наяде,не се накраде.Благодарение на него сме НА ПЪРВО МЯСТО ПО СМЪРТНОСТ И БЕДНОСТ В ЕС.Аз ще гласувам за Възраждане,единствената БЪЛГАРСКА партия.Останалите са или ***,или турски,или купени и препродадени.Мисленето е труден процес,но,мислете за децата си все пак!Да живее България!!!

111

Анонимен

преди 1 година

Борисов трябва да води българската армия на фронта, зад него Станишев, Доган, Пеевски. Отпред сме бетон.

110

Анонимен

преди 1 година

До 136 Безкористно?!? САЩ не правят нищо безкористно. И не само те. Това е правило в политиката. След ВСВ златото на Германия е в ЮСА. И не го връщат, макар че Меркел го искаше. Безкористно го пазят. Безкористно превърнаха Европа в 51 щат, защото днешните евролидери са слаби и зависими.

109

до ББ

преди 1 година

От Европа САЩ мразят Британия и Германия щото и с двете са водели яки войни и са дали много жертви. Приятелчета са с Франция и Италия. Няма как с някой да си водил такъв тип война и после да се харесвате. Питай французите и англичаните колко се обичат. Или сърбите и хърватите примерно.

108

ББ

преди 1 година

До АнонименСАЩ много мразят Германия...тотална глупост...САЩ възстановиха икономически Германия след ВСВ,САЩ имат военни бази защитаващи Народа на Германия,данъкоплатците на САЩ го правят безкорстно...останалото са руски манипулаций!

107

ББ

преди 1 година

ЕС е време е да се разпусне...данъкоплатците в Германия,Франция,Холандия...и още много не са длъжни да финансират през животите си схемите на путин,мафиотите му и скъпо платенте му агенти на служби...пУтин успя и провали проекта ЕС...за съжаление,юнкер,меркел...плеяда са убийците обслужили путин,хората живеят в...нищото...осигурено им от лъжата ЕС..."машината"Германия ни разочарова!!!

106

Анонимен

преди 1 година

Вижте сега и ме слушайте много внимателно не дразнете германеца защото и на него му е писнало на к*pa да бачка да създава най-добрите и качествени марки в света и после някой друг да обира славата а него да го неглижират. Проблема на Русия знаете ли къде е, че вече САЩ никога няма да бъде съюзник на Русия и да им помага военно, да САЩ много мразят Германия, но повече се усетиха какво направиха ВСВ.

105

ББ

преди 1 година

Брекзит...ами това е отказ Британските Народи да плащат зависимостите на германците от путин...отказ да плащат атентата срещу Конгреса на САЩ,отказ да финансират убийствата на жени и деца в Украйна...Германия и ЕС...направиха избора си...стоят разкрачени...това не е позиция...това ...ще го кажа направо...това е позор!!!