169

Анонимен

преди 1 година

"В първия ден на референдума украинските военни се опитаха да обстрелват Херсон" - Взривът е от руснаците. Да се сплашат хората да си стоят по домовете днес, защото гласуването няма да бъде тайно, а ще идват пред блока/къщата на всеки и ще наблюдават как гласува. Жална им майка после на тези, които не са гласували с "правилната" бюлетина.

168

Анонимен

преди 1 година

Русорбите без много да приказват.На товарния влак и да заминават за руския фронт.Тъман ще се освободим ненужния материал.Що чинят тука.Подкокоросват другите да гонят.А те тука коментари ще ми правят.Всички са страхливци.Ненужна сг.н

167

Анонимен

преди 1 година

Русофобите без много да приказват.На товарния влак и да заминават за руския фронт.Тъман ще се освободим ненужния материал.Що чинят тука.Подкокоросват другите да гонят.А те тука коментари ще ми правят.Всички са страхливци.Ненужна сг.н

166

Джаксън

преди 1 година

До Смях. Мда ние пък ще смеем последни.

165

Анонимен

преди 1 година

Санкциите на запада не ги уплашиха, но Путин ще им разплаче майките на руснаците.

164

Космонавт

преди 1 година

Нашите русофили кога ще ходят запас в Русия?

163

Смях

преди 1 година

Има вече доста клипчета от нета за "запасняците" руснаци, които били "професионални" войници... Вие сериозни ли сте? Някви недъгави чички пияници, един вече получил инфаркт и починал... просто няма такава гавра. И 1 милион такива да съберат, целта им е ясна - пушечно месо и нищо друго.

162

Анонимен

преди 1 година

Ще плачете я. Като гласувате за когото не трябва така ще бъде. На другите избори пак подкрепете същия.

161

Анонимен

преди 1 година

Хаха. На видеото все едно гледам бежанци от Афганистан. Само малко по бели, иначе все прави, здрави и млади мъже. Оставят си жените и децата във войната и бягат към по-хубав живот :)

160

Анонимен

преди 1 година

Путин направо трябваше да обяви пълна мобилизация. Да свика 70 милиона руснаци да зашитават родината си. Така и така протестират, поне да има за какво. Пълен терор трябва над руснаците. В страх и ужас да изпадат пред великия вожд.

159

Анонимен

преди 1 година

Дерзайте русофили! Това са смелите братушки, които толкова боготворите. Ще си счупят и главата ако трябва, само да не отидат да защитят родината. Хайде покажете им, че обичате Русия повече от тях. Запишете се доброволци и отидете да се биете с "нацистите" за родину!

158

ДА СЧУПЯТ ГЛАВАТА

преди 1 година

НА ПУТИН

157

ПАК ЩЕ ГО ОТНЕСЕМ

преди 1 година

ПАК ЛИ ТАТАРСКИ НАБЕЗИ? ЧИНГИЗ ХАН ИЛИ ПУТИН ХАН СЕ ТАЯ!

156

ЧАПАЕВ

преди 1 година

...ДЕСЯТИЙ НАШ ДЕСАНТНИЙ БАТАЛЬОН...ОЩЕ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА ИМ НАБИВАТ В ДЕТСКИТЕ ГЛАВИЧКИ - ВОЙНА, СМЪРТ, УЖАС! И КАТО НЯМА КОЙ ДА ГИ НАПАДНЕ, САМИ СЕ НАПАДАТ И ОТБРАНЯВАТ С АТОМНИ БОМБИ!

155

ЬЬЬ

преди 1 година

С тази уж частична,а все по-изглеждаща пълна, мобилизация и приобщаването на четирите области след "реЖерендуми" към рушия,путин се стреми да предизвика ЕС, НАТО и САЩ към трета световна война.Само тогава той може да прокламира,че защитава суверенитета на русия,а един диктатор може да бъде спрян и спасен от налудничавите му идеи само когато бъде свален от власт,тоест-убит.

154

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 174Кой вандалства, изнасилва, убива и граби, като териториите на Донбас и Луганск са с над 90% РУСКО население. Каква съседна държава? Дори Одеса винаги е била руска! Хохлите сами си уволниха омбудсманката, защото се оле да бълва такива фалшиви внушения. Поне да бяха махнали белите ленти от ръцете на труповете в Буча! Бабин Яр е непокътнат! От"Торнадо"преди войната УКРАИНСКИЯ съд ги осъди за издевателства, изнасилвания, ограбване и убийства на цивилни! "Героите на Украйна"!!!

153

ЧЕВО НАЧИНАЕТ РОДИНУ

преди 1 година

ИДИИОТА КАТО ГО УДРЯШ И ЩИПЕШ СЕ УСМИХВА, А КАТО ГО ПОГАЛИШ - ПЛАЧЕ. АМИ РУСНАЦИТЕ СА ИДИИОТИ! ПУТИН ДА ИМ БЕШЕ ДАЛ ТИЯ МИЛИАРДИ НА ХОРАТА ДА ПОЖИВЕЯТ ЧОВЕШКИ! КОЛКО ТРИЛЬОНА ЩЕ ИМ СТРУВА ВОЙНАТА, ОРЪЖИЯТА, УБИТИТЕ И ОСАКАТЕНИТЕ? Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ ЖИЗН? ДА БЕ ДА. ЛЮБЛЮ СМЕТТЕЛНИЙ БАТАЛЬОН!

152

Анонимен

преди 1 година

До Всякакви ги има. Какъв патриотизъм бе човек? Няма нищо патриотично да нападнеш съседна държава, да грабиш, убиваш и изнасилваш, да разрушаваш училища и болници, да мародерстваш. Патриотизма и вандалщината са коренно различни неща.

151

Анонимен

преди 1 година

Тази мобилизация няма да промени нищо на фронта в Украйна. Там, вече главната роля е дадена на западните оръжия, които украинците ще получат в сериозни количества. Ако не свалят диктатора ще има още десетки хиляди жертви и от двете страни.

150

ЧАПАЕВ

преди 1 година

РАША ИЗПАДНА В ПАНИКА И УЖАС? ПАК ВОЙНА, ПАК КОНЦЛАГЕРИ, ПАК ЧЕРНИ ЧУВАЛИ! СТОКХОЛМСКИЯ СИНДРОМ СЕ ПРОЯВИ - КАТО НЯМА ХИТЛЕР, ЩЕ СИ ГО ИЗМИСЛЯТ САМИ! ИМАТ НУЖДА ОТ ВОЙНА, СМЪРТ И УЖАС ЗА ДА СА СИ ТЕ, ЗА ДА СЕ БОРЯТ И ПОБЕЖДАВАТ...?