52

преди 15 години

"Предложението" е политическа поръчка, на тройната коалиция, за отвличане на вниманието. Малко помислете преди, да си палите фитила. Аман от патици.

51

Християн

преди 15 години

На излизане от форума искам да кажа че има стандарти които са по високи от тези които са измислени от хора. Това са Божиите стандарти. Погазването им е било причина за рухването на всяка една от великите империи съществували някога на земята. А иде денят в който ще се види кой е бил задръстен и кой не

50

Гаврил Хлътев

преди 15 години

Много точно казано

49

преди 15 години

Гейовете не искат да сключват традиционен брак, а просто да има регистрирано съжителство при което могат да наследяват имущество, да ползват отпуска по болест и т.н. Това е нормално човешко право, а не преференция!

48

преди 15 години

Ти си много зле. Смесваш нещата .Една личност е защитена от закона и част от тази защита е в правото и на свободен избор , който не е в ущърб на други лица и не води към насилие.

47

Гаврил Хлътев

преди 15 години

Разликата между демокрация и диктатура е в правото на избор .Не казвай на хората какво да правят, а си гледай своя собствен живот.

46

Християн

преди 15 години

Свободата наистина е добро нещо но в определени граници. Представи си че утре някой се почувства свободен да те убие или да обере дома ти. би ли го защитил?

45

преди 15 години

да не пропусна, че и деца може да имаш, синче, щерка, те да не ти доведат нещо еднополово, че не мога да те мисля

44

Християн.

преди 15 години

Ако си мъж и имаш нужда от мъжка подкрепа, можеш да имаш не един а колкото си искаш приятели които да те подкрепят и помагат, но не смесвай това с брака. В брака нямаш нужда от мъж а от жена. Останалото е противоестествено и извратено.

43

Гаврил Хлътев

преди 15 години

Кой си ти ,че ще определяш на хората собствения им живот .Ти живей както искаш и остави и другите да го правят. Правото на свободен избор е свещено, а менторският тон е присъщ на диктатурата върху свободата на личността.

42

преди 15 години

нямаш против щото не е в твоята къща, я брат ти да ти доведе зет или сестра ти снаха. а и не забравяй - родил си се, именно защото *** и баща ти не са били обратни. ай със здраве

41

лео

преди 15 години

Нищо лошо в това да имаш стабилен мъж до себе си

40

Християн

преди 15 години

Би ли обяснил, какво е за тебе брак, как в брака между гейове ще се родят деца, ако пък бъдат осиновени, на какво ще бъдат научени от осинувителите си. Те не биха научили нищо друго освен извратеността на осиновителите си.

39

преди 15 години

Не съм загрижен!!Просто констатирам фактите...Скоро ще се като етруските...

38

Гаврил Хлътев

преди 15 години

Аз съм за бракове между гейове. Няма нищо лошо в това.

37

преди 15 години

Османе, престани да се правиш на загрижен за нацията ни! Как ли пък някой ще ти повярва, че не искате да сте мнозинство в чужда държава! И гледай "Среднощен експрес", поне малко ще ти светне какво е във "великата" ви Турция, *** там да се жениш.

36

преди 15 години

то е ясно - мръсниците от дпс и осман ще е.бат само да отвлекат вниманието

35

Илиян

преди 15 години

Този резак обича да го е.бат и затова иска да разреши еднополовите бракове

34

Осман

преди 15 години

Добро е рещението на Кемал !!Всеизвестно е че българите са НАЙ ИЗМИРАЩАТА НАЦИЯ НА СВЕТА по една единствена причина-повечето им мъже са прикрити или латентни гейове!! Е сега ще имат възможноста за каминг аут!!! И ще бъдат щастливи ,разкрили на света истинската си сексуалност!!

33

Atanas

преди 15 години

Казал си всичко много точно,така е,тоя резак щом толкова много милее за гейчетата,да прокара този закон в Турция,те всички фесове се гордеят с Турция,ами да отиде да живее там и там да предлойи такъв закон и без това там аналното обладаване не го имат за нищо.Жалки смешници,при друго управлвнив на страната парламента щяха да го гледат през крив макарон,но сега се имат за много силни и акъл започнали да дават.