37

Анонимен

преди 1 година

До вчера всички мислехме,че укрите са руснаци,а днес ми говорите за някакви русофили...

36

Анонимен

преди 1 година

Русофилите отново много "загрижени" за Европа и Германия... Ха-ха-ха!

35

:)

преди 1 година

До Гледна точка: То и в Украйна няма значение дали президент е Зеленски или Пембенски, защото всичките правят каквото им кажат от Вашингтон. Да се чудиш за какво се бият украинците! Даже земята им вече не украинска, а почти цялата е изкупена от американски корпорации, които зверски я експлоатират.

34

Демократ

преди 1 година

До демократ. Баси какви олигоффрени пишат по сайтовете. Много е тежко да си зомбиран путински задръстеняк и винаги желаното да ти се вижда реалното. Нищо няма да ти обяснявам повече, просто гледай какво ще стане.

33

Анонимен

преди 1 година

Главният проблем да ли студа в Германия ще успее да изпъди русофилите които плюят по нея а в същност се хранят там?

32

Факт

преди 1 година

Основата на успеха на Немската икономика беше евтиният Руски газ и петрол, но те сами се простреляха в коляното....

31

българин

преди 1 година

Братушките да сменят пиячката - спирт , тройной , бояришник , и сега - да почнат да жулят газ , ще имат в достатъчни количества !!

30

Анонимен

преди 1 година

До 31:Чакай малко...тази Украйна нали знаеш,че беше съветска?Та за кои "съветски" ми говориш?!

29

Хладния разум

преди 1 година

Германия е индустриална държава.Към момента не е ясно как ще функционира немската индустрията без руски енергоносители. Германия да спре да разчита на Русия е все едно да напуснеш работа, без да си си намерил нова

28

До Демократ

преди 1 година

Ако имах фирма, чийто основен бизнес е в Русия, бих избягвал контрагенти свързани със западни фирми, за да не попадам под глупавите санкции. В този смисъл, Западът го чака изолация от останалия свят.

27

Анонимен

преди 1 година

Просто това със санкциите е да може да ни краде приближения олигарх на Зелето както са крали преди Укроленд и сега го разследват.Пак ще продават руски газ,но с надценка.Всичко е корупция.Затова на нас обикновените хора ни се виждат санкциите безумни.

26

Анонимен

преди 1 година

Газ има навсякъде но Германия губи тотално конкурентоспособност и ще повлече цяла Европа.

25

Хора

преди 1 година

Не казвайте никого ....никога.

24

Анонимен

преди 1 година

Русия не може да си произведе чипове и полупроводници за ракетите, повечето са внос от Европа и САЩ, така че минава на оръжие от ВСВ и внос на неуправляеми дробове от Китай и оръжие от Ким Чен Ун. Смях, нещастни сибирски ***.

23

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е Путин..... а не Русия.... Това, което се случва е лично решение и следствие от действията на кремълския пcиxoпат... Русия няма проблем със Запада... Западът и Германия никога не е нападал Русия за последните 80 години.... Само е помагал с технологии...

22

Анонимен

преди 1 година

До Е, голяма работа! ама разбира се, ще си затравят газ в буркани, бидони и ще пълнят басейни. В реалния живот обаче Китай купува колкото потребява, Индия също и туй то. А на какви цени жулят ррашистите, по добре да не казват, че смеха ще е пълен. Друго си е да се откажеш от златната кокошка ЕС :). Сега за 5г. продажби в Азия, ако вземат еквивалента за 1г. в Германия, пиянките казачок ще израят от радост.

21

Т.Шак

преди 1 година

Руснаците са си добре: Имат си и газ, и петрол, и храна, и всичко нужно, а си връщат и Украйна. Всичко им е наред. Не разбирам европитеците за какво реват. Не щат руски газ, а все за руския газ реват.

20

Анонимен

преди 1 година

Газ има и на Марс...

19

Анонимен

преди 1 година

Едно е сигурно, че немците ще се оправят за минимум време

18

Анонимен

преди 1 година

Лудото джудже въобще не знае какво причини на обикновените руснаци и на Русия като цяло!Има стара българска поговорка които плаща той поръчва музиката!Парите са в Европа и САЩ, така че всичко е ясно, газ има и в Африка , Азия и т.н.