73

Анонимен

преди 1 година

Ако имаше два мандата, България щеше да е различна.

72

Анонимен

преди 1 година

респект? Трябва яко автомата да играе и много хора да се наредят до стената, че са се самозабравили. Първото голямо крадене на държавата(което аз помня) стана след падането на комунизма и СДС изигра основна роля с всичко за 1 долар. Тогава се разграби каквото беше построено от другарите. После дойде баце и разграби пък всички евро средства вместо да се инвестира в земеделие/промишленост. Не знам защо народа продължава да гласува за тия. Яко садо-мазо.

71

Анонимен

преди 1 година

Единственото смислено нещо което направи е че затвори границите по време на войната в сърбия, иначе щяха албанците да нахлуят и да стане като в Македония

70

До 75

преди 1 година

Колкото до това което казваш то или идея си нямаш кое как е от БГ историята или пак лъжеш! Стабилизирането на БГ след виденовата криза стана още по време на служебния кабинет на Софиянски! Виж костов направи пенсиите на българите някъде към 40лв. И това ли не си спомняш!?

69

До 75

преди 1 година

Значи сега ше ти изброя едни "успешни" костови неща! 1. Авио компания балкан! 2.Даването за 1 долар, на рафинерията в Буграс на руснаците. 3. ТКЗС-тата едно от най-супешните му неща, за което дано да е проклет и той и фамилята му! 4. Раздаването на заводите и предпиятията за по долар парчето! Може да се каже, че в това преуспя! верно народа не получи нищо, но костов направи стотици милиони! има още мноого, но няма да ми стигне мястото тука! Та това е!

68

Анонимен

преди 1 година

айде забърсах една сълза ... и се натовари с лодкаря и айде у космоса а градската десница приключи тука сега

67

Анонимен

преди 1 година

И. Й. Костов , единственият политик , без АВТОБИОГРАФИЯ !

66

Анонимен

преди 1 година

Костов завари мизерията на Виденов, при която пенсиите бяха 5 долара, а заплатите 10. Това се получи заради изпразването на банките от червени кредитни милионери с куфарчета и заради губещите държавни предприятия. Костов започна истинската приватизация, която комунистите не искаха. За 2-3 години изправи страната на крака, доходите се увеличиха в пъти в долари и влязохме в чакалнята за НАТО и ЕС.

65

Анонимен

преди 1 година

Тоз продаде голяма част от България.

64

Анонимен

преди 1 година

Този трябва да е в затвора,той съсипа БългарияДецата му и внуците ще си платят за това.

63

ХИЧО

преди 1 година

Хората ги беше гнус от теб...

62

Анонимен

преди 1 година

Аман от роми !!!България отдавна вече е РОМИНИЗИРАНА И ПРОДАДЕНА !

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен55 РМД тата бяха при Виденов.А Костов си бранеше народа от Руснаците След него ни продадоха заедно със земята българска.Затова и имаше бясна пропаганда срещу него с години.Но злото и недоимъчно племе трудно запаметява и преценява затова и зле живее.Е сега селата дето пишат тука и се радваха че София ще бъде без топло ще мръзнат щото нямат пари за дърва.Та дали съм беден защото трост или съм трост защото съм беден вечната дилема.

60

Нео

преди 1 година

Не трябва ли другите да дадат оценка на този тъмен субект!

59

...

преди 1 година

Много добре, че повечето хора тука помнят какво точно беше по костовото време! Това беше едно крадене едно лъгане едни мафии! Помним ние костоф помним! а ти може евентуалн ода си имал уважение само от кучето си! Ако и то те е уважавало!!! Накрая даже и твоите хора от СДС казаха, че такъв крадец и лъжец и измамник като тебе рядко се е раждал!!!

58

Анонимен

преди 1 година

Тоя трябваше да бъде обесен с главата надоло ,както Мусолини на площада в Милано

57

Анонимен

преди 1 година

Тоя е за трепане, ошмулиха всичко по негово време.

56

САТАНАТА

преди 1 година

Кооопппааанннаааррр джепчия,имах наследство от земи в Гърция 1,5млн.лв, ти ги глътна...

55

Анонимен

преди 1 година

Бай Иване , наскачахте ли се :Кой не скача е червен , а който скача няма акълЪ!

54

Анонимен

преди 1 година

"БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА '' , не случайно е това ИМЕ !От лицето И. Й. Костов започна разпадането на държавата !РМД-та , РМЗ-та , приватизации , летища , фабрики , заводи , ТКЗС_та , ВСИЧКО СЕ РАЗПАДНА , СЪСИПА , ОТКРАДНА , РАЗРУШАВАНЕ ...