93

Анонимен

преди 1 година

До Боби: Ти не си изгледал филма изобщо :) Повечето убити са военни от двете страни. В убитите влизат и тези от сваление самолет дори :)

92

Анонимен

преди 1 година

Хора много сте зле с географията. Кържали граничи с Гърция не граничи с Турция. Както и че Русия граничи с Монголия и само малка част с Китай.

91

Анонимен

преди 1 година

До До 95 - "А руснаци с джипове и апартаменти в Поморие, не си ли виждал?" - Ти мислиш ли ,че руските ракети различават лада от джип и ако си с лада няма да те уцелят :) ????? Те не разпознават панелка от военна база и Химарс на земята от Химарс качен в панелка на 3-тия етаж :) Ххахахха. Хората бягат и си спасяват живота. 6 милиона не искат да умрат от руските ракети.

90

Анонимен

преди 1 година

Армения стана кандидат член на ЕС заедно с Украйна но Запада не и помага срещу агресията на Азербайджан. Къде е логиката. Защото целите на Запада са да унищожи Русия и да я колонизира а не да да даде справедливото за Армения. Запада/двуличие.Така ще ни помогнат и на нас ако Турция ни нападне никак.

89

До Боби

преди 1 година

Само Волен може да говори без листче...

88

Анонимен

преди 1 година

До 95Аз на слънчака видях една камара украинци със нови и лъскави джипове))))))Опорките ви нещо си противоречат, хем Украина най-бедната държава, хем,, една камара украинци с нови и лъскави джипове"!

87

Анонимен

преди 1 година

До Боби: Американската демокрация не я мисли :) Точно затова няма как един човек да управлява БЕЗКРАЙНО както се случва на някои места :) Рано или късно се срастваш с всичко и става ей така като в русия

86

До 95

преди 1 година

А руснаци с джипове и апартаменти в Поморие, не си ли виждал?

85

Анонимен

преди 1 година

До Antinwo: Ами от 40 милиона хора има и такива които не искат да умрат. Ако тук Турция плати за сепаратизъм в Кърджали например през 2023-та и после през 2024-та нападне България с довода ,че тук мъчим турците ти ще отидеш ли да се биеш или ще избягаш например в Германия ?

84

Анонимен

преди 1 година

До 87 спецОтворко този пролетта говореше, че руснаците няма да превземат Украйна,дори няма да могат да влезат Киев ,и че ще търпат големи загуби в Украйна, дали не се сбъдна а?

83

Antinwo

преди 1 година

Аз на слънчака видях една камара украинци със нови и лъскави джипове . Печат си дупетата на нашето море и пет пари на дават за Украйна и Путин . Нали си живеят на помощи . Ама щом може защо не . Чудно само как да е положителен тоя изход като мъжете от Украйна бягат в Европа да живеят на социални помощи !?

82

Анонимен

преди 1 година

До игричките на Русия.... Е сега в Нагорни Карабах я няма Русия. Азербайджан напада Армения. Но Запада не казва че е агресор не налага санкции и купуваме газ от Азербайджан. Двуличие лицемерие и двойни стандарти.

81

Анонимен

преди 1 година

До Боби: А не тези опорки в жопе палажу :) русия отказа поне 5 проверки на ООН за Донбас. Отказа разследване за сваления самолет и т.н. Освен това от 1991 до 2013-та в Донбас нямаше нито един убит !!! Защо всичко започна през 2014-та и после Крим бе окупиран ??? Задай си въпросите. Същото си задай и за Чечня, Абхазия,Молдова,Осетия и т.н. :) С тези опорки ще излъжеш някой второкласник. русия е АГРЕСОР !

80

Анонимен

преди 1 година

До Спеца: Ами то руски сводки няма :) Крият всичко. Офиц убити 1500 човека , а ето изтекли документи - https://twitter/SvenSalumets/status/1567446119596040192 :) хихихиТака,че украинското инфо от minusrus dot com е може би подценено дори :) Кажете какво смазвате тези автомати ,че още ме напушва на смях от глупостите на Боби :))))) Хахахах

79

Power Solar

преди 1 година

До Анонимен: Защо пък да не се махне джуджака и да ни освободи от фашисткото си присъствие :)

78

Анонимен

преди 1 година

До Боби: Освен това НЕ забравяй,че до момента Украйна получава "хомеопатична" помощ с тези ракети с обсег 70км. Модерни НАТО танкове = 0 (НУЛА) до момента. Може би е игра на САЩ да изтощят русия ... не знам , но ако бяха снабдили Украйна с 300км ракети и едни 2000 НАТО танкове малко самолети и войната щеше да е свършила още юли месец :) Великая и магучая падна в капан !

77

Котарак

преди 1 година

Може и да не е.

76

Спеца

преди 1 година

Явно чоя разследващ журналист чете само сводките на Зеленски , освен това няма представа от военно дело и възможностите на руската армия , т.е. пълна дезинформация!Поредния агитатор , убеждава че Украйна можела да спечели?Може , но надали!

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. Румънските хаймарси да не са в Украйна. Просто питам.

74

Анонимен

преди 1 година

До Боби: Стига бълнува котли :) Това е стар начин за водене на война. Това го правят само руските фашаги... юрюш напред и отзад росгвардия те стреля ако бягаш.... Целта на украинците е дадат по малко жертви и с най-малко разрушения и цивилни жертви :) Ще превземат когато е най-приятно за тях :)