86

Анонимен

преди 1 година

Русия е способна да открие втори фронт срещу НАТО" - вече ясно го казаха - войната е между нато и русия - укрите са само плацдарма на тази война и ще се бият до последния украинец за благото на сащ

85

1

преди 1 година

точно там да отворят война та да им сритат за-дниците.Полша,Швецие и Финландия имат елитни войски въоръжени с най-съвременни оръжия.Руската армия е като орда просяци пред тях. ***.леристите не можаха да се справят с Украйна докато беше слабо въоръжена,само второ фронт им е кусур. За седмица фини и шведи ще влязат в петербург.

84

Той каза !

преди 1 година

Пенсионираният ефрейтор Хочкинс бил сигурен че: "Само Финландия би смазала руските сили", докато "Литва/Полша биха задушили Калининград за една седмица" !? Брейи...а след три дни всички тези щели да маршируват на Червеният Площад ! То и Адолф Хитлер през 1941г вече виждаше златните куполи на Кремъл а Наполеон Бонапарт дори влезе в Кремъл, но....после някой друг правеше парад на победата в Париж и Берлин. А редникът от запаса прави ли си сметка за отговора на Русия при задушаване на Калининград ?

83

мда

преди 1 година

До АнонименВие русофилчетата не разбрахте,че Русия има ядрено уръжие . Това е всичко, цялата и мощ се свежда до ядреното уръжие. Ако го нямаше до сега да са я нашамарили здравата.

82

Анонимен

преди 1 година

Само да не стане така че изненадващо Русия да подпука Запада ха ха ха...

81

Анонимен

преди 1 година

До Германия пое контрола. Социализма и комунизма водят началото си от Германия/Енгелс и мн. др. Така че там е социализма .

80

Анонимен

преди 1 година

До ха, и тоя четрихиляд - 82 - Хи4 не е изключено рашките да отворят втори и трети фронт даже, ама за ужас на искащите това сега - не на юг или на изток, а на запад )))

79

Анонимен

преди 1 година

До 80 - Е как точно Укр. ще отхвърлт ционизма, след като ги ръководи евреин?!

78

Анонимен

преди 1 година

Долу нацизма и ционизма. Оставете хората да си живеят живота. Не искаме ционизъм в Европа.

77

Анонимен

преди 1 година

Е, това си е направо шокиращо признание, че Русия воюва директно с НАТО! Значи имаме първи фронт, а може да има и втори. Това си е трета световна, дами и господа! Затягайте коланите, излитаме.

76

Анонимен

преди 1 година

Малка Чечня ще победи хитлеризма и нацизма защото тези идеологии са срещу мюсюлманите освен срещу славяните. Украинците от славянски произход да се осъзнаят и да отхвърлят ционизма.

75

Анонимен

преди 1 година

До МЕРАК! - Ха, ха за космическата Америка, която не може да изстреля собствена ракета със собствен двигател! Последните й 2 опита се провалиха и изстрелването е отложено за неопределено време! Последната ракета, която янките изстреляха в космоса бе на 2.юли. - с един от двата й останали руски двигатели. Т.е. сега те може би имат един (или нито един, ако са използвали и другия), щото рашките ги отрезаха още март месец 2022 и ги оставиха да си "летят на техните си метли" - види се колко летят

74

Вестоносец

преди 1 година

Германия пое контрола над рафинериите на "Роснефт".

73

Гражданин

преди 1 година

Ще открие, но за 24 часа ще и го закрият.

72

Лаврентий Берия

преди 1 година

До сина - така е! Защото комунизма е и никога не си е тръгнал от България. Защото като истински шумкари комунистите в България съботираха всички опити да се обнови и превъоръжи Българската армия. И сега. Метнаха се като Матросовци да бранят ръждясалите съветски железа, вместо да ги пратим в Украйна. Ефекта е каквото ти каза. Всичко това в угода на Путин. Който презира България и собствените си слуги тук. Подозирам от тона ти, че това да се угоди на Путин е и твоето убеждение.

71

сина

преди 1 година

като кажете НАТОВСКА ДЪРЖАВА - големо ннещо - ние сме натовска държава и може да служим само за територия, на която се водят военни дейстивя - всички градове ще бъдат разрушени, народа избит наполовина, и сащ ще си тръгнат по живо по здраво от тук и никой няма да ни помогне или погледне след такъв конфликт. Това е истината, за това не ми хвалете НАТО, щото нато е групировка и чрез членовете си разширява територии, а не инвестира в чужди армии. Нали заеми ще ни дават да им купим старите оръжия...

70

Анонимен

преди 1 година

АМА ВЕРНО ЛИ ГЕН БЕН ХОДЖИС С ЕДНО 14 ГОДИШНО ФИНЛАНДЧЕ ЩЕЛИ ДА ПРЕВЕМАТ КРЕМЪЛ ?!!!

69

Атомна бомбичка

преди 1 година

Не зная дали ще им метнат атомна бомбичка, щотод може да стане сакатлък и вместо да ударя укритие, да избомбят Масква, с тези техни супер-дупер съветски технологии във воуръжението.

68

Анонимен

преди 1 година

Пардом скрила си е снимката защото вече се страхува да не я познаят някъде !Нека и е за урок и да знае че само мишките се крият !

67

сина

преди 1 година

като кажете НАТОВСКА ДЪРЖАВА - все едно големо нещо. Нали ние сме натовска държава - войска 15 000 - дебели, стари и грозни войничета с много началници и стара соц-техника. Това е НАТО, за 18 години нищо не ни даде, само разруши това, което имахме. Така, че не плашете Русия с натовски държави, че като нас са цяла източна и средна европа.