70

Демократ

преди 1 година

Расправяше ми сьщо ловели в мочурищата някакви риби змиеглави - замяташ вика парче месо от питона вьрзано с кука и лиана като захапе не може да пусне теглиш докато не го извадиш или не преяде лиана - после го дерем и хапваме , доста са костеливи и трябва да внимаваш да не те ухапе направо кьса месо

69

Анонимен

преди 1 година

До Демократ - И това ще стане , даже и в НАТО ще ги вземем !

68

Бай Илийчо

преди 1 година

Язе питам теа кадя ни казват да идем бръмбари ? А моя немития мой ми ядете ?

67

Анонимен

преди 1 година

Ееее ка ве. ГаnЯ вече яде хлЕб с брАшно от скакалци и пие ракия от Lajna

66

Анонимен

преди 1 година

Мда, европедерунгелите ще ви принудят скоро да пиете и отходна вода. И това идва, е не е за шуаб, гейтс и чарлз де, само за нас е, че да спасим планетата.

65

Демократ

преди 1 година

Сега ще се смеем ли на виетнамците за кучетата и змиитеИмах приятел на времето - лао вика печеният питон е вкусен като пилеЩо сме изяли добре , че беше джунглата един му дьржи главата друг опашката , че увие ли се става страшно примамвахме ги с куц пльх вьрзан за дьрвото с лиана жилава е и не може да я прояде и да избяга като наближи питона

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 62 - Точно така , а ако остане нещо го осоляват за мезе на одеколона и антифриза - Знаеме разбира се , нали и ние четем DW и слушаме BBC !

63

истината

преди 1 година

до ромънците няма да ви задължи поради простата причина че в студ мухи и буболечки няма А виж на урсула рoшкoвитe може

62

демократ

преди 1 година

Ще ядете каквото Ви се НАРЕДИ от " демокрацията и свободата " - Това искате , това получавате , даже в изобилие - Въпросът е само да бутнем Путин и всичко ще е песен след това !

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "А в Русия хората ядат децата си!" ---- глуупости! Всички знаят, че ядат укро деца! За какво мислиш отвлякоха над 5 милиона укро чавета??? Първо ги изн.асилват, после им изпиват кръвта и накрая ги предлагат за ядене в ресторантите менте на маакдоналдс.

60

Анонимен

преди 1 година

Сега остава и дъжд да завАли ше ни се дръпнат очите

59

Анонимен

преди 1 година

Като не искате бръмбари и щурци, ще ядете пълните със захар и химия "храни" на промоция от големите вериги.

58

Анонимен

преди 1 година

За да сме ефективни и спасим планетата трябва поне веднъж да си изядете фъшкиите преди следващо хранене .

57

Демократ

преди 1 година

Сетих се , скоро гледах по дискавари за бангладеш - там в този дух похапват карамелизирани хлебаркиЗащо не са поканени в - ес още не знам

56

ерген

преди 1 година

Еми и Китайците ядат буболечки , пък я ги вижте къде са , освен че са 1/5 от населението на света ! Като им гледам мадамите , май буболечките е по-приемливия вариант ,че нашите от кюфтета на нищо не мязат вече !

55

българин

преди 1 година

Хора! Омразният на всичкинродолюбиви българи паметник на работническо-селската червена армия в София пак осъмна оцапан в червена боя!!! Докога ще търпим да сме роби на руската империя??? Кога най-сетне ще се отървем от този паметник на позора???И ако Левски не беше заловен, как мислите? Щеше ли Русия да ни "освобождава"?

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "И как ще ме накарат? Имам ниви, дворове. Ще си посадя домати, краставици, зеле, боб, чушки. Какво? Ще ги направят незаконни ли?" ------ ще посадиш ама друг път! Първо ще направят гледането на животни незаконно по екологични причини, както и да не разпространяват болести сред "законните" ферми (за справка чумата по прасетата от предните години). След това ще може да се гледа само ГМО продукция естествено срещу пари за лиценз. И ако намерят ГМО в твоите ниви директно на съд.

53

Анонимен

преди 1 година

Бубите отдавна щяха да бъдат в блюдата на цивилизацията, ако бяха по вкуса им! В Китай и др., са се консумирали в миналото поради липса най вероятно на друго, в някои страни се консумират и плъхове и др.,навикат е втора природа!, така наречената цивилизация едва ли ще посегне към тях без погнуса!, е разни хора, разни идеали!

52

Анонимен

преди 1 година

Клаус Шваб ще яде рибай стекове, а вие ще ядете буби.

51

Анонимен

преди 1 година

Това ли е цивилизационния избор на ЕС?