72

Демократ

преди 2 години

Хе-хе-хе, колко са жалки сега кремълските тролеи. От безсилие и злоба ръсят само обиди и жалки закани. Свърши се вашата путинистиииии! Край на рашистан.

71

Гледна точка

преди 2 години

Не знам защо цялата ситуация започва да ми прилича на войната на Хитлер срещу СССР.

70

toti

преди 2 години

Ако си върнат цялата територия,едва ли Путин ще доживее да види че са се върнали на оная структора и живот както преди войната!! САЩ и света ще хвърлят трилиони за възтановителни строителни работи,ще има работа за милиони безработни от европа и прибалтийските републики,но тези които са избягали на запад ,няма никога повече да се върнат!!

69

Toни

преди 2 години

До бл.134 в Zап. парк и анонимен 79Само безкрайно ограничени хора биха написали такива коментари.Не се опитвайте да принизите всички на вашето ниво.И може да не си правите труда да пишете- не отговарям на амеби(ако не знаете-в биологията това е низша форма на живот)

68

paшистите

преди 2 години

Скоро ще се прегрупират за да бранят териториалната цялост на РФ....

67

Боби

преди 2 години

До Power - аз винаги си смазвам автомата сам, не може да съм объркал нищо.

66

Анонимен

преди 2 години

Рашистанските троляци започнаха да преминават от "отричане" към "гняв" най-накрая. Трябваше им половин година да им загреят реотаните. Вече намаляват коментарите, че поражението не било истина, а започват с откровените псувни и обиди, защото нямат какво смислено да напишат. То и за да напишат е необходим и акъл, който явно е дефицитна стока в рашистан - като маслото.

65

Power

преди 2 години

До боби: пак си смазвал автомата с грешната смазка . Бум :)))

64

Хи хи

преди 2 години

Ха ха

63

Боби

преди 2 години

Аз съм Боби - клавиатурният военен експерт и държа да отбележа, че това прегрупиране беше замислено още миналата година, за да създаде впечатлението, че руснаците се отказват от войната. Така ще отстъпим на изток, ще обиколим земята и ще изненадаме украинците от запад. Това е гениална стратегия, която никой още не е прилагал и ще има пълен успех.

62

хм

преди 2 години

нали руснаците си тръгнаха , с кого воюват украинците

61

Радев

преди 2 години

На дивака който писа майната и на Украйна ще му потърсим сметка,иначе е много сигорен ***,и че живее в демократична Европа си мисли че може да пише каквото му падне може и да го посетят скоро украйнски представители,не му харесва на човекот руските неволи,като чели руснаците ги бият за първи път,особено последният век, но сега другите ни освободители защото половината руска армия при Плевен шипка са казаци,украйнци

60

Анонимен

преди 2 години

АналоГовнометната армия избяга пеша, оставяйки сума ти оръжия и боеприпаси. А троляците в коментарите се напъват да родят нови глупости как печелели и това не било поражение, а "прегрупиране". Алооууу, при прегрупиране си взимаш с теб оръжията и боеприпасите, а не ги оставяш със стотици и да бягаш по бели гaщи (имаше и такъв случай оня ден).

59

бл.134 в Zап. парк

преди 2 години

Maiната й на вашата Украйна

58

Бригов

преди 2 години

С малко натовоско оръжие , бедна Украйна направи путистанците за смях пред целия свят, те обаче не се трогват понеже се знаят сами какви анолоГовнети са.

57

Анонимен

преди 2 години

Едно планирано настъпление се превърна във влак към отвъдното най вече за резервистите щото първо тях пускат да "оберат" огъня

56

Синан

преди 2 години

То в българия от десет години има биологична воина,не гледате ли новини колко човека си заминаха в русия,половин българия изчезна от наркотици и пестициди,а от скоро и биологични вещества са напускали.

55

До 65

преди 2 години

Абе не знам каква война има срещу България напоследък, ама средната продължителност на живота се е увеличила с 15г. от бай Тошово насам.

54

Радеф

преди 2 години

А крим още ли е руски след тая патаклама, че нещо не разбрах какво се случва.

53

Анонимен

преди 2 години

Къде е Боби "експерта" да ни разясни военните тактики на 2-та непобедима армия.