43

Анонимен

преди 1 година

Три деца ранени днес с трима по малко боеспособни войници утре.

42

Kostas Linke

преди 1 година

ЧЕСТИТ ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ 1944 ГОДА , БРАТЯ ВУЛГАРРОС..ДНЕС КИМОН ГЕОРГИЕВ НАПРАВИ НАРОДЕН ПРЕВРАТ И ОБЯВИ ''ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ'' ЗА УПРАВЛЯВАЩ В БИЛГАРИЯ..ОФ = БЕШЕ КОАЛИЦИЯ , А БКП ДОЙДЕ РЕАЛНО В 1946/1947 ГОДИНА, СЛЕД РЕФФЕРЕНДУМА ЗА МАХАНЕ НА МОНАРХИЯТА .

41

Анонимен

преди 1 година

Путин е изпратил съболезнования и няма да ходи на погребението на кралицата! Путин не беше на погребението на Горбачов! Путин на тая възраст го е страх от погребения! Путин ще присъства само на собственото си погрение! Путин е пътник и ще се превърне в една малка петлъчна звездичка!

40

До ZV до 34

преди 1 година

Такива сте вие путинофилите, когато не можете да се аргументирате започвате да обиждате и вдигате кръвно. Сипи си една водка с сельодка и си пусни руския канал (ако имаш къде). Не ме занимавай с тъпотиите си.

39

Kostas Linke

преди 1 година

ВОЙНАТА В УКРАНИСТАН СТАНА ЗАРАДИ БАЙДЪНА...СИНАТ МУ ХЪНТЪР БАЙДЕН 6 ГОДИНИ Е ТОЧИЛ УКРАИНЦИТЕ ЗА НАД 100 МИЛЛИОНА ДОЛЛАРА..ПУТИН ДА ПРАТИ СПЕЦНАЗА И ДА ЗАЛОВЯТ ЗЕЛЕНСКИ, И ДА ГО ОТВЕДАТ В КРЕМАЛ, НА ОЧНА СТАВКА С ПУТИН..И ДА БЪДЕ ОСЪДЕН В МОСКВА .

38

Червеният Септември

преди 1 година

Честит празник ! Слава на БКП и КПСС !

37

Натовеца

преди 1 година

Русия цивилни цели не удра това е в стила на НАЦикрайна!Ударили са някакъв команден пункт пак ,но пропаганда ни говори глупости пак !

36

Калашников

преди 1 година

Русофобите да си допромият празните мозъци !

35

Натовеца

преди 1 година

Донецк все ден е бомбардиран,по американските ни медии нито дума!Да живее Русия и честит празник българи!

34

Анонимен

преди 1 година

Не знам ама щом нашия юнак Глиги праща клипове от фронта толкова навътре,значе работата е много зле за руснаците. Стотици са избити и пленени.

33

Ха-ха

преди 1 година

До ZV до 28Гледал си през "крив макарон"

32

Ой, товарищи

преди 1 година

От Оркоссия - толкоз! Тези друго не могат освен да мразят. Себе си на първо място. Все повече се убеждавам, че тия са не Солта , а Торта (не складкиша) на Земята.

31

ZV до 34

преди 1 година

Лигава беше мющерията на на *** ти кат те правех). Баща ти мисли , че си негов ,но семката е моя.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 А аз си мислех ,че всичко започна с преврата в Украйна през 2014-та . А тя каква била работата . Значи Путин е организирал преврата съвместно с американците . Интересно , многооооооооо интерсно

29

До 31 ZV

преди 1 година

Какви кадри бре, лигльо? Хайде пускай руския канал 1 и бягай от тука! ***.

28

Анонимен

преди 1 година

Украинското настъпление се забавя заради факта,че пленяват много руски войници. Сега даже гледах пленили цяла група от Вагнервци отивали на помощ и до там стотици са пленени.

27

ZV до 28

преди 1 година

Абе джендърско ако, кой е казал,че в училището има деца,но в кадрите където танк на укрите беше до детска градина жените там се опитваха да го изгонят,понеже имаше деца. Като лумнат руските ракети пизициите им ,Наркомана реве ,че са сринали училище .

26

До 25 ZV

преди 1 година

Ти мислиш ли, че дори да са се крили в училище или детстка градина вътре е имало цивилни (деца) ? Не ми говори глупости. Както казах, с амутиран мозък си!

25

Анонимен

преди 1 година

И не забравяйте, че кметът на Харков е етнически руснак и е организатор на отбраната на града срещу нашествениците. Просто войната е между съветските/руските/ олигарси и военни и населението на нападнатата страна. И всичко е заради мерака на Путин Русия да стане житницата на Европа и да диктува цените на храните, и заради донбаските въглища / най добре коксуващите се въглища/, които са много близко да руските най големи находища на желязна руда /Курск/. Поняли комунопотурковци?

24

смях

преди 1 година

обяснявам на простоватите руски фашаги. целият запад + придворните им пионки ( включвам и нас ) печелят от тая война. Инфлацията изяжда дълговете, прави богатите по-богати, бедните по-бедни. В момента цели институти разработват сценарии, как точно да счупят зъбите на влади фашиста. Санкции, блокаж на сметки, блокаж на олигарси, визи, лимит на цената на петрол. Те пари могат да си печатат и да покриват загубите. Ще изцедят Русия като лимон и ще я дадат на китайци, чеченци и разни други азиатци.