237

Анонимен

преди 1 година

САЩ подчиниха повечето велики сили по света. Останаха само Китай и Русия, относително независими. Такава световна доминация винаги води към нещо много лошо.

236

Кон

преди 1 година

Тук един ***-лъжец ме подсети. Да Иван Вазов има стихотворение за Русия, и аз помня извадки от него "Кат' Русия няма втора тъй велика на света, тя е нашата опора, тя е нашта висота."

235

Кон

преди 1 година

Изчерпали са всичките си, доста посредствени, военни и интелектуални възможности и ето, използват последното, доста мръсно средтво - заплаха с унищожаване на света. Става дума само за Медведев и П.. и тези около тях. Абсолютни некадърници и като управленци, и като интелект и като риторика.

234

Анонимен

преди 1 година

Ядрените арсенали с които се хвалят *** в Кремъл са създадени да разцепят земното кълбо на две ако светът откаже да приеме комунизма.С това ли ще се хвалят тия страхливци.Една война не могат да изкарат.Добре че беше света в миналото да ги отървът от Хитлер и пълно унищожение.И сега нападат братята си украинци които изнесоха войната им.Но идва време да получат своето

233

Капитан Петко

преди 1 година

Сссре се разпадна и не дойде края на света :)Русия ще се разпадне като свърши газа и петрола дето продава или се появи алтернативен и независим източник на енергия понеже няма как да просъществува икономически без да продава горива.

232

Xax

преди 1 година

Хаха можеш ли ти да гледаш/четеш руска пролет...вродена тъпота е това

231

Мдаа

преди 1 година

Гледах клип в ютуб за най мощното оръжие - водородната бомба царИспробвана на остров нова земя кръстена - иван , с мощност -60 мега тона тротилов еквивалентМедведев е прав опасно е да се заиграваш с смьртта

230

Offf

преди 1 година

Тоя много се ежи..., Сигурно го е страх да не е следващият през прозореца и прави ястребови изказвания

229

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 199 Хубаво цитираш дядо Вазов,но явно пропускаш стихотворението му писано по време на Първата световна война- Към руските войни,в което ги нарича немили,неканени гости,прочети го!

228

Активист БСП(к)

преди 1 година

Войната ще приключи скоро с пълния разгром на Путинизма. Това неговото не е армия а един бардак. Вече виждаме тоталната парализа на командването на западния бряг на Днепър. След освобождаването на Херсон, ще последва мощен удар по Запорижието и после не знам американците как ще удържат украинската армия от навлизането им в Крим. Ако Путин все още е на власт когато това се случи, може да опита да спре вълната с тактически ядрени удари.

227

Анонимен

преди 1 година

Кукумявка

226

Анонимен

преди 1 година

тиктокера днес публикува видео в което каза че иска да се оттегли от поста държавен глава на Чечения. явно усеща накъде вървят нещата и иска да отърве кожата.

225

Offf

преди 1 година

Хубаво е ,че започнаха да говорят за разпад... Явно санкциите не е да не работят...

224

ДО 228 УБЕДИХ СЕ

преди 1 година

До АнонименЧе американофилите имате дълги шии и труднл ви стига до мозъка ! ми ако имаха ресурси ти нямаше да си жив - метафора !!! КРАВИ ДА ПАСЕТЕ С ТЕЗИ ВАШИ РАСЪЖДЕНИЯ

223

Анонимен

преди 1 година

Западът е в такова положение че каквото и да правят ще губят и загубят. Въпросът не е дали а какво и кога. Към "какво" влиза и пълно физическо унищожение и изличаване от лицето на земята.

222

Анонимен

преди 1 година

От този пудeл нищо не зависи, плаши гаргите и надъхва русoпитеците.

221

Ацтек

преди 1 година

Българите сме ацтеки потомци на Кетцекоатл и Уицли-Пуцли.

220

Анонимен

преди 1 година

Първи ще се разпаднат прибалтийските, те вече са фалирали, в момента само ЕС ги храни.

219

Анонимен

преди 1 година

Историята ни е написана два неграмотни французи - които пишът , че имало някой Чингиз ХАН които и монголците незная , че имал 10 000 армия която е била на коне ! По усмните знаят , че за да яздиш кон трябва юздечка която се прави от метал и се слага в устата на коня за да върви там където искаш И БЕЗ ТАЗИ ЮЗДЕЧКА КОНЯ НЕ СЕ УПРАВЛЯВА От къде тази армия имала толкова желязо ? а то се добива в доменни пещи от ВАГОНИ ЖЕЛЕЖНА РУДА ! ТАКА Е С АМЕРИКАНОФИЛИТЕ - НЕМИСЛЪТ А ПИШАТ

218

Анонимен

преди 1 година

До 222Украйна нямала ресурси! Да бе, то Пакистан и Сев. Корея много са вързали пък имат ядрено оръжия.