110

Анатема

преди 1 година

Голяма перестройка направи БЕЛЯЗАНИЯ.Сатаната го изпрати да съсипе всичко създадено след Втората СВ.Голяма заслуга има и за създаването на укрофашистите-бандеровци.Американски шпионин е Горби.Добре че е имало 1500 човека охрана че руснаците щеха да му запалят ковчега на погребението.Заради него хиляди руски и украински майки са почернени.

109

Анонимен

преди 1 година

Докато е жив кремълския диктатор ... мир и сигурност няма да има в Европа и света... Жалкия, дребен, дърт мегаломан не може да преглътне егото и си и да спре тази касапница...

108

Споко

преди 1 година

Споко, 2023г ЕС налага ембарго на руски нефт и газ и това ще срине приходите на Русия с 40%. Това написа в пост в профила си във Фейсбук министърът на енергетиката на Украйна Герман Галущенко. На Путин му свършват парите за оръжия, Украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

107

Toни

преди 1 година

До АнонименБлагодаря,точно по руски ми отговори.СЕГА И САМ СЕ СЕТИ ЗАЩО НОРМАЛНИТЕ ХОРА ТУК СА ПРОТИВ РУСИЯ.Дали не е заради имиджа който създават такива като теб!!!???

106

Анонимен

преди 1 година

До 166Горбачов е свален през 1991год.,а олигарсите се появиха по-късно по времето на Елцин, който преватизира предприятия за свой хора и поставени лица.

105

Анонимен

преди 1 година

До 162Ти си Фантазьор! Руската армия, не може да влезе в Киев, но Путин щял да раздава украинска територия на Полша и Унгария!!!

104

Анонимен

преди 1 година

Никой не го обича Горби,само руските олигарси.Перестройката се оказа сполучлива само за тях.Горбачов трябваше да бъде обесен когато Путин дойде на власт.

103

Анонимен

преди 1 година

Аха Горбачов уж разтурил СССРето, а след него знаете ли защо не го възстановиха.Елцин, Черномирдин и др. отказаха нов съюз въпреки предложението на Назарбаев (Казахстан), и съгласието на средно азиатските републики.,, Няма вечно да издържаме другите с нашите природни ресурси,да се оправят сами" в такъв тон бяха изказванията на властимащите в Москва.

102

Анонимен

преди 1 година

Горбачов нямаше да направи нищо сам, ако зад него не са стояли ръководството на КПСС и КГБ. Разрешили са му да направи това.

101

Анонимен

преди 1 година

Има вариант Путин да даде Галиция на Полша и западната част на Унгария. Тези земи Русия не ги счита за част от руския свят. Така автоматично ще влезат в ЕС. Разбира се, с повтоянни руски военни бази които да гарантират сигурността на Русия.

100

Натовеца

преди 1 година

Няма НИЩО! Няма значение, американците отново надхитриха руснаците. В тялото на Горбачов има много рядка отрова - ГМО микроскопични гъбични спори, които то разпръсква във въздуха постоянно. Путин е вече труп и всички които са били в близост до трупа на Горбачов. Няма лек за тази отрова и Путин ще умре от инфаркт за 3-5 дни. Слава САЩ!

99

Хехе

преди 1 година

Въпрос към Украйна - Как смятате да се разплатите със САЩ за военната помощ? - Ще предложим Камчатка,ако не стигне... и Чукотка!

98

до 151

преди 1 година

До Анонимен чист фашиски метод или хамерски трик

97

До 146

преди 1 година

Слуга на Демонократическата партия на Гранд Кравария.

96

Анонимен

преди 1 година

Битидаблю, а какво става с контранастъплението? Контранастъпва ли армията на Юкрейн? Бягат ли панически путинските окупатори? Защо няма новини за контранастъплението?

95

Анонимен

преди 1 година

Защо Тръмп е уважаван от американците - създаде нови работни места и спечели най много пари в казната на САЩ !Защо руснаците не обичат Горбачов -загуба на на нови работни места (а при Елцин се загубиха около 30 млн !!!!!) разорена икономика , и загуба на трилиони долара при обедението на ГЕР-Я За което Кол (респект готов беше на трилиони !!!!! но не ги взеха чиновниците на Горбачов ! Създаването на работни места е първи показател за всеки един политик - има работа има и пари и обратното

94

фашисткия ЕС

преди 1 година

Анналена Бербок: "Трябва да направим всичко за Украйна и няма никакво значение мнението на моите немски избиратели. Щом съм обещала на украинците, ще направя всичко възможно да го изпълня, а ние трябва да изтърпим". Нито един диктатор не си е позволявал да говори така презрително за народа и за избирателите - видео ***/kanzlerdaddy/2768 - Нито една фашискта медия във фашистка Германия и във фашистка Европа не отрази това изказване.

93

Маг Минчо

преди 1 година

Благодарение на президента Владимир Путин, нашите хладилници винаги са пълни! - Директора на моргата в Ростов

92

До 136

преди 1 година

Ти си глобалистки комунист.

91

Бащата на бомбите

преди 1 година

Путин ви каза, че още не са започнали да действат сериозно. 10 вакуумни бомби и покрайна заминава, за БГ - само 3 такива и заминаваме