21

Анонимен

преди 1 година

Абе той и Епщайн didn't kill himself, ама както каза великия филантроп и вирусолог проф. Бил Гейтс - Е... ми той умря.

20

Анонимен

преди 1 година

"Александър Суботин. Той почина след инфаркт по време на посещение при руския вуду маг Алексей Пиндюрин, известен още като Шаман Магуа."Да разследват вуду мага.А може и Господ да си ги наказва за магии.Не правете магии.

19

Анонимен

преди 1 година

В Москва стана опасно за руските милиардери.

18

Междувременно

преди 1 година

Щирлиц нервно пушеше, разхождайки се из огромния кабинет на Главния лекар на Болницата. Най-сетне адютантът му донесе чаканата папка с досиетата на работещите там..."Ясно, Бандеровци!", помисли си Ширлиц, разглеждайки първите 3-4 листа в папката. "Цели 14 фамилии, завършващи на "-КО", и още 9 - завършващи на "-ЧУК"..."Всичко е ясно..." прошепна на себе си Полковника, и загаси с отработено въртеливо движение на петата цигарата в скрития зад фикуса край на дебелия, шарен директорски килим...

17

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин си позволи такова изказване за руския народ още на следващия ден ще бъде свален.

16

Фашизъм в действие

преди 1 година

"Аз ще поддържам Украйна, независимо какво мислят моите германски избиратели". Нито един диктатор не си е позволявал да говори така презрително за народа и за избирателите ***/kanzlerdaddy/2768 Нито една фашискта медия във фашистка Германия и във фашистка Европа не отрази това изказване.

15

Анонимен

преди 1 година

Последните му думи преди да се самоубие, били "Ребята, ама аз нали бях от НАШИТЕ???"

14

Антистенокрадина

преди 1 година

Шойгу, четеш ли бре?

13

Анонимен

преди 1 година

Инфаркт да се лекува с антидепресантите,но зависи с кои,ако са натурални как медицински канабис,марихуана като от него нещо ставало как разширяване на кръвоносните съдовове и тромбите,съсиреците се раздробява ли,разпадали,че незабелязано преминавали първоначално през тях,но не всички пациенти дочакват ефекта на лечение.

12

Анонимен

преди 1 година

Вече нищо не може да ме изненада във фашистка Русия... Евентуално само смъртта на кремълската xлeбapка, която заповяда на руския башибозук да нападне вероломно Украйна.

11

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Олигарсите в Русия имат избор - или са с държавата и народа, или ще продължават да предизвкват гравитацията !

10

Анонимен

преди 1 година

Просто човекът е изпитвал неизтърпими угризения на съвестта поради това че на някакъв ранен етап е подкрепял укро-бандеровския свинорайх на кокаиновия клоун. Поради това се се самоубил. Това е хубаво и правилно

9

Анонимен

преди 1 година

Най - вероятно си е чисто самоубийство ! За какво да живее човека , след като Западната " демокрация" по пиратски им ОГРАБИ и спестяванията , яхите и имотите ?!

8

none

преди 1 година

По някаква причина доста от приближените на Путин вярват, че могат да летят.

7

Шрайка

преди 1 година

Водещи новини на днес са голям майтап. Заприличват малко на "Работническо дело".

6

Анонимен

преди 1 година

Евала на Русия и управлението ако те ги треояд. Така трябва и така се прави. Най достъпния ресурс на днешно време е човека! Пълно с народ и колкото и да отрепеш все има нови. 8 милярда!? Може да трепеш колко ти сърце иска и пак има още.

5

Нищо ново

преди 1 година

В филма " диамантената ръка " , Юрий Никулин го описваше така : "Напих се , припаднах , събуждам се - ГИПС !

4

Българин

преди 1 година

И аз имам съмнение, че 91 годишния Горбачов е бил поръчан от Путин. Няма как сам да е умрял на такава възраст.

3

Шерлок Холмс

преди 1 година

Случаят е повече от ясен драги ми Уотсън : При това глобално затопляне , и тези горещини е нормално прозореца да е широко отворен , отишъл е да подиша чист въздух , повторен инфаркт , загума на съзнание - респективно на равновесие и другото е вече известно на всички !

2

Батьо

преди 1 година

Е случват се такива инциденти, какво толкова!.