56

А бе,

преди 1 година

Този защо само се хвали колко пари е раздал на калпак? Що не обясни, кой ще ги връща тези пари? Че тези "увеличения" на пенсиите са далеч по малки от галопиращата инфлация в която ни набутаха! И с пенсиите при Борисов можеше да се купи много повече. Явно искат отново да се докопат до кокала, да оглозгат още колкото могат, и да си бият камшика! Дори Радев, който ни ги натресе, се отрече от тях, и заяви че са оставили държавата в пълен хаос!

55

ГЕРБ = 36.5 %

преди 1 година

ПП =11.8 %

54

ааа

преди 1 година

Е така се прави - повишаваш пенсиите и си биеш камшика. Кий и как ще ги плаща...

53

О, божке

преди 1 година

Този с какви очи говори за повишение на пенсиите? Той ги е увеличил номинално с два пъти по-малко от ръста на инфлацията. Дефакто хората обедняха. Да намери някаква друга упорка, защото хората не си слепи и виждат какво става в магазина. Газа е неизползваем на тези цени, както и много храни. С какви очи говори? Ококорени. Забравих.

52

Анонимен

преди 1 година

Повишиха цените с 50%, а пенсиите с 20% - евалла, машалла, така се прави, ХарварТ мaйна! Aко ги изберете пак, ще ви вдигнат пенсиите с още 40%, ама и цените със 100%. Хахаха.

51

Анонимен

преди 1 година

Всичко това е много добре, но ако спрете вноса на отпадъци и изгоните Дънди Метълс, ще бъде още по-добре.

50

toti

преди 1 година

Абе,много още ти трябва за да можеш да лъжеш като Бойко и да ти вярват,това само школа не е достатъчно!!!А като лъжеш важно е да не ти личи и това е магията !!!

49

Анонимен

преди 1 година

Кокорчото го беше измислил да тегли 10 милиарда заеми до края на годината и 30 за целия мандат - половината щеше да ги открадне и с другото може би щеше да хвърли някакви трохи на *** пенционери. Добре че се гласува с машини и тия ******нари няма да излязат да гласуват, че познавам 7-8 все за подмяната реват, че им били дали 50 лева отгоре , цените че станаха двойни не гледат. Изобщо това е деструктивна политика - теглиш заеми да вдигаш пенции, а младите ги гониш - това е подмяната

48

?!?

преди 1 година

Какво вдигнал тия? Не бяха ли БСП или най вече, че всичко е на кредит!

47

Анонимен

преди 1 година

Голямо геройство! Взехме заем и вдигнахме пенсиите. Всяка следваща година нов заем за пенсии! Да го ду.ат младите дето ще плащат с лихви и няма да видят пенсия!

46

Пенсия

преди 1 година

Браво на ПП! Като пенсионер го казвам. За седем месеца вдигнаха пенсиите ( най - ниските в цял ЕС) няколко пъти с общо над 15%! Само за сравнение за 12 години господин Борисов ги вдигна два пъти с ...по 2%! Такива са суровите цифри ..всеки ,който взима пенсия знае . Другото е демагогия

45

Не е важно

преди 1 година

колко ти е пенсията, а колко време ще я взимаш!

44

Анонимен

преди 1 година

И сколко са вдигнали пенсиите ? А с колко олиото ,тока ,парното ,газа , хляба ??? Не ни трябват евроатлантически партии с техните европейски цени за да има усвояване . Трябва ни Възраждане.

43

На есен

преди 1 година

Започва миналогодишната въртележка! И така до края на света!

42

УМНИТЕ БЯГАТ ОТ КИРО

преди 1 година

ЗАЩО..??

41

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

КАКВО НИ ДАДЕ БЕ АСЕНЧО? БЯХ ЗАДЕЛИЛ 1000 ЛВ ЗА ПОГРЕБЕНИЕ, А ТЕ СТАНАЛИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС - ПП 700ЛВ? А ПОГРЕБЕНИЯТА ПОСКЪПНАЛИ - 2000ЛВ?

40

ЖЕНИТЕ БЯГАТ ОТ АСЕН

преди 1 година

ЗАЩО...?

39

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

ОТ ЛАБОРАТОРИЯТА НА КАПИТЕН АНДРЕЕВ МОЖЕ ДА ПОКРИЯТ САМО ПЕНСИИТЕ НА РАДЕВ И ДАМАДЖАН! ЗА ДРУГИ НЕ СТИГА?

38

Анонимен

преди 1 година

Само ПП. Браво Василев.

37

Анонимен

преди 1 година

О, разглезиха се пенсионерите, то не можеш се вреди при масажист от тях. Налитат на лукс стоки, живеят като аристократи и да се чуди човек що са такива кахърни по улиците. Те си знаят, горките, как връзват двата края с "големите" пенсии на Кокорчо.