84

Анонимен

преди 1 година

След 5-6 сравнително нормални статии тук относно *** на М.Горбачов - се почва с пропагандисткото очерняне..... Ай, се спрете докато е време! (Призив до Редакцията, не до читателите)

83

анализатор

преди 1 година

Абе защо нещо млъкнахте и спряхте да давате жизнерадостни новини за победите на рушистката армия в Украйна бе?!Вместо това показвате състарена снимка на Горбачов изглеждащ на 191 години???Сега гледам мнения на руснаци от Москва за "военния гений" на Путин.Един например, доста ядосан, отговори: "Слушайте, я его не избирал!"Това беше най-ласкавото изказване за него, когото други руснаци нарекоха военнопрестъпник!

82

Диоген

преди 1 година

Провалил се??? Когато в най-трудните времена, стана президент на СССР, после ОНД,върху него падна най-неблагодарната роля! Да обясни на своя народ,че десетилетия е бил лъган и заблуждаван,че уж са най-великата държава.Че има и друг начин на живот и разбирателство. А думите на Явлински, че Горбачов имаше цялата власт за 6 г. и НЕ ВЗЕ НИЩО ОТ НЕЯ,са противопоказателни за сегашния "руски цар" - ояден,войнствен и недорасъл изтърсак, заблуден в мисията на живота си.Путин се Провали ,не Горбачов!

81

Преди 89а

преди 1 година

Татко беше партиен секретар в един завод. Всяка зима ходехме на Пампорово, лятото на Албена. Обиколихме всички източноевропейски държави. На запад не сме били. Не сме се лишава ли от нищо. Като сегашната мизерия не съм си и представял? Газ да няма? Хората хляб да не могат, да си купят!

80

Анонимен

преди 1 година

Не се е провалил - съсипа успешно една много велика страна и бъдещето на няколко малки, свързани с нея...

79

до анониста

преди 1 година

ШиZo, повтаряш се, бе!

78

Анонимен

преди 1 година

Дай на народа алкохол в изобилие и той ще спре да пие сам. Хубост насила не става, когато дадеш на човека избор - той избира най-доброто за себе си, затова демокрацията е по-добрият строй.

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - согурно украинската армия вече е влязла в Москва и Путин пътува с белезници към трибунала в Хага, но това е ясно, това се разбира от само себе си, няма нужда да пишат такава новина.

76

Анонимен

преди 1 година

Все пак доживя да види възраждането на Велика Русия и *** на запада.

75

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо за контрофанзивата защото тя беше разгромена

74

АЛЕКСИ ЛАЛАС

преди 1 година

На втори юни ВЕЧЕРТА - 2.06. 1989 г. , Дън Сяопин даде заповед за стрелба по протестиращите за Перестройка---дааа, тогава Горбачов беше на визита в Пекин на 18 май 1989 год. --10 дена преди събитията........ЗНАЧИ СМЯТАЙТЕ ДОБРЕ--ОТ 2 ДО 4 ЮНИ = 2 ДЕНА........Китайската Народно-Освободителна Армия утрепа и изби над 3000 човека на Тананмин..и още 10 000 вкара в Лагери и Интернати .

73

Тодар Правешки

преди 1 година

"СоциализЪма е едно недоносче".

72

Анонимен

преди 1 година

Историята се повтаря. Отново актьор ще свали на колене империята на злото. :)

71

Тома

преди 1 година

Горби се провали в това че забрани алкохола в Русия.Нищо не излезе от това

70

До 70

преди 1 година

Изкуствено занижени цени, нямащи нищо общо с реалните пазарни такива, които доведоха страната до банкрут. Впрочем "великата" соц икономика е доведена до банкрут цели три пъти под вещото ръководство на БКП

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен А заплатата беше 120 лева...месечно!

68

Горбачов Морбачов

преди 1 година

А стига бе все запада печели и каквото и да напраши се измъква с хилене свърши тая.Не може цял живот ти сит другите все гладни идва време за плащане

67

Чети

преди 1 година

до 53Нобелова награда1990(Михаи́л Серге́евич Горбачв)"Съюз на съветските социалистически републики" СССР

66

Анонимен

преди 1 година

Този човек направи така, че "империята на злото" се разпадна мирно и тихо без кръвопролития. Горбачов бе последният свестен руски политик, а Рейгън бе последният свестен американски президент. Плашещо е, когато сравняваш Рейгън и Горбачов с Байдън и Путин. Нивото е паднало изключително много.

65

Анонимен

преди 1 година

руските чебурашки са изпълзели да напомнят за времето когато валутата беше връзки и кражбата беше осноната работа на другарите