77

До 62

преди 1 година

"Докато не си отидете от белия свят, нищо няма да се промени" То в тази работа ред няма. Гледай да не ни изпревариш.

76

българина

преди 1 година

какво му е геройството да събориш една система, без да имаш идея за после?! трудно ли е да събориш стара къща? всеки може. номера кой и как ще построи новата. този човек е съшия като ЖЖ случайник безидейник, но продажник от глупост

75

Анонимен

преди 1 година

До 72 и кво ЕС ще спре руснаци с пълни пари да харчат пари, ама да влизат милиони *** с бради да им изнасилват жените може.

74

Анонимен

преди 1 година

Пропаганда ! Обзалагам се че няма да го погрбат в русия

73

Анонимен

преди 1 година

Mда, козяшките коментари веднага изпъкват - много харесват Горбачката и Елцин, най-големите предатели на страните си. Горби го награждаваха, усмихваха му се, омагьосваха го с нагло-сакския рай, как видите ли, само да се разпадне СССР и ще цъфнат и вържат. Елцин и него го лъжеха. Не харесват Путин, защото Путин е патриот, и не ги базари. Какво лицемерие! Ей това е класическо НАГЛО-САКСОНСКО лицемерие! Отвратителни са западните деегенерати. Харесват те, когато предаваш държавата си!

72

Анонимен

преди 1 година

Най големия предател в съвременната история

71

Анонимен

преди 1 година

Излъгаха го Тачърката и Рейгъня. Даваха му награди за мир и го мамеха как, ако предаде СССР ще стане животът на изток много добър. Повярваха си руснаците, че нагло-саксите ги канят на масата да ядат и пият наравно с тях. Западът винаги е презирал Русия. ВИНАГИ. Сега просто използват укрите в поредната си война за надмощие и хегемония.

70

Само едно

преди 1 година

Мога да кажа за него: Политически рядко нечистоплътна личност. Баба ми го наричаше "папучко"(пантофчо). Незнам защо го наричат политик - той беше "тракторист" в политиката.

69

Анонимен

преди 1 година

До бай Гошо ...младото поколение трудно прави причинно-следствени логични умозаключения. Кой да се сети, че днешната война в Украйна има корени в миналото и стига чак до гни*дата Горбачов?

68

Анонимен

преди 1 година

Ей рyшняк гадeн тук е български форум пиши на български! Не издевателствай над кирилицата с азиатския си диалект!

67

до 55

преди 1 година

Не могат да си вземат почивка за цигара и кафе, трябва да се заработи днешната надница :"D Изключителен политик, който ще остане в историята с влиянието, което е имал върху света и как той е оформен днес. В учебниците ще бъде редом до безполезнен анонимко от днес.бг, който смята, че е "ПРЕДАТЕЛ И ГОСПОД ШЕ ГО НАКАЖЕ!!!!" хахахахахахаххахахахахахахаха

66

ха-ха-ха

преди 1 година

Пеи Горбачов 1991 г. обикновения руснак получи свободата да пътува по света. При Путин през 2022 година обикновения руснак не може да си извади виза даже за Естония

65

Космонавт

преди 1 година

До 62 Значи само русофилите не се ваксинират? Значи съм русофил, защото xpaчa на ваксините, интересно е, че се изceквaм и върху Путин. Странна работа.

64

Анонимен

преди 1 година

Я не люблю его, он развалил великую страну, которая жила хорошо. Нужно было только влить новые технологии и открыть границу, а не их взваливать страну

63

Анонимен

преди 1 година

След много години историята ще отсъди, каква е била ролята му в съдбата на милиарди човешки същества. Факт е, че благодарение на него стоманобетонния чугунен пещерен комунизъм си отиде.

62

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама ама тоа на снимката не беше се изявявал като "голем политик"-кандидат за Нобелова награда за мир, сега тази война нямаше да я има! А за разпада на СССР, още от днес на небето чичко Сталин ще му хвърля всекидневно по един як кьoтeк

61

Анонимен

преди 1 година

Почина най-големия предател в човешката история......след Юда Искариотски. Юда поне се обеси, а тоя рептил живя в Англия да му сменят кръвта и да го помпат с ембрионални клетки, щото му се искаше да 'иляди.. Най-големият казан с демократично гориво е приготвен за тоя. Даже двете атомни бомби над Хирошима и Нагасаки не са убили толкова народ, колкото тая мър*ша.

60

та така

преди 1 година

по темата хора под 50 години не могат да се изказват по разбираеми причини . мнения чути от баба и дедо страдащи по убавото време на комунизъмо са невалидни . а и не си мислете че Горбачов е направил така наречената перестройка от умиление към източна Европа и ссср , не забравяйте че от негово време и преди него та до днес народа на русия продължава да мизерства . истината е скрита мнооого на дълбоко .

59

Анонимен

преди 1 година

Руските медии само споменават. Не го харесват пък и последните 20 години човека е швейцарски гражданин и живя там

58

баба Ванга каза

преди 1 година

Путин няма да доживее до 91 години