9

Анонимен

преди 1 година

О, каква драма!!! Ай спрете се, бре!

8

д-р Дрегер

преди 1 година

За разбойниците в автобуса всичко е ясно ама има нещо нередно и при полицаите.

7

Анонимен

преди 1 година

Цяло чудо е, че в държава управлявана от пълни случайници и гащници на всяко ниво все още сме живи и няма такива драми ежедневно.

6

Анонимен

преди 1 година

Е, и какво от това? Защо да не вземе дежурство на колега? Започнаха журналистическите сценарии... Ще изгледаме сапунки от рода, на какви са били загиналите в училище, от спомените на пенсионираната учителка...Жените, децата, нещо романтично от живота... Ще "проговорят" я родителите, я жената или колеги и приятели, а лакомите за сензации репортерки, облечени с черни блузи, ще дълбаят навътре в раните на близките... Трябва да е покъртително...

5

Анонимен

преди 1 година

Единият от загиналите полицаи не е трябвало да е на работа, взел дежурство на колега - оцелелият ли е виновен за смърта на колегата си? Защо сте толкова зловещи?

4

Анонимен

преди 1 година

Те са герои, но вече ги няма. Няма по голям ад от това да загубиш близък. Нямам думи. Акция ще прави МВР за пияни и дрогирани- каква акция - това трябва да е постоянно. И да се замислят отговорните лица - какво да се направи да са защитени полицаите. Съболезнования на семействата им.

3

Анонимен

преди 1 година

Много екипи се създават да разследват и умуват, а жалката действителност е, че няма достатъчно хора. Населението ни се топис с все по-бързи темпове. Всякавки чужденци ни превземат. А лошото е, че малкото кадърни хора останали у нас го отнасят. Постепенно, но сигурно вървим към тотално безпилотно падение.

2

Анонимен

преди 1 година

Как и какво прави тук на Българска територия турски автобус пълен с мигранти,как е влязъл,кой го е пуснал имаме ли граница и гранични пунктове, тя охранява ли се и имали на нея пропускателен режим?

1

Анонимен

преди 1 година

Каналджиите били " хуманитарни бежанци". България от хуманност им дава статут на бежанци, а те от благодарност се занимават с престъпна дейност на нейната територия. Сега трябва да ги натирят там от където са дошли, но първо да платят кръвнина на роднините.