25

бай путьоБАЦЕ и аз и

преди 1 година

До Анонимен ПРЕД ВСИВИШНИЯ ще дадат отчет и ке се разбере......

24

реалист

преди 1 година

ГЕРБ много ни крадяха,ама живеехме горе-долу добре,а тия канадско-еврейски мошеници ни занулиха за отрицателно време

23

Анонимен

преди 1 година

Никой никога няма да разбере дали Бойко Борисов е успял да открадне повече от Кирчо и Кокорчо,или му е платено достатъчно,за да спре да краде.Ами то си е същото.То зарад туй Боко заряза Цветелина Бориславова.

22

АНОНИМЕН

преди 1 година

От 1-ви април 2022 "Винтерсхал Румъния" не е собственост на "Газпром експорт" и г-н Делян е редно да възстанови в бюджета тези 28%, парите ги има!!! от откраднатите за 12 години!!!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Аз искам да попитам герберастите,кой построи на Путин газопровод за 3,25 млд лева пари на бедните българи за да заобикаля Украйна и да започне война? Кой опрости на Газпром 1 000 000 000лв неустойка за България за това че спряха газа през Румъния ?Кой плати на Москва 1,2 млд лева за самовари в Белене? Кой докара без търг руска дълбачка във Варна за 450млн? Кой не събра и 1лв данък от Лукойл за 12 години на власт? Всичко това в полза на Путин го направи сикаджията от Банкя! Та хасковския пудел

20

емигрант

преди 1 година

Значи натиреният от Тиквата за кражби и далавери Добрев днес прави разкрития в полза на ГЕРБ и Тиквуний ??? Ама верно ли ГЕРБопитеците залагат на престъпници за да им манипулират стадото ? А може би вождът на овчето племе "Дакота" не разполага с честни и почтени екземпляри които да му поведат предизборната кампания и затова "бърка в кошчето за змии и която хване слага пред микрофона" ? Живи да ги оплаче човек тези фенчета на Тиквата толкова са им "лъснали" мозъчетата,че не знаят къде се намират.

19

българин

преди 1 година

Партията ПП трябва да се забрани със закон.Токараха половината българско население до просешка тояга

18

Разочарован

преди 1 година

ПП ако бяха изкарали до нова година щяха да закрият държавата.А сега ще трябва още да се мъчим в тая мизерия

17

Анонимен

преди 1 година

Не на руския газ?Що,бре момци?Иде зима.На свещи ли ще се топлите?Абемноо кофти тва руснаците.Искат да им плащаме газа.Да,ама сиренето е с пари.В Русия бензинът е 1 лев,тука е почти 4 лева..Очаква ни гладна и студена зима.Единствената надежда е да си оправим отношенията с Русия,а не да семазним на сащисаните.ПОМНЯ КОЙ ОСВОБОДИ БЪЛЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО.НЕ СА АМЕРИКАНЦИТЕ.ПРОЧЕТЕТЕ И ЗА БАТАШКОТО КЛАНЕ..АКО НЕ БЕШЕ РУСИЯ,ТУКА ЩЕШЕ ДА Е ТУРСКО.НЕСЛУЧАЙЙНО В РОДОПИТЕ СА МЮСЮЛМАНИ.

16

Анонимен

преди 1 година

Добрев е наглец и се опитва да облъчва с лъжи простолюдието. За такива като Добрев, Боко и компания, заслужават затвор.

15

Майора

преди 1 година

Много добре се знаеше за Кирчо и Кокорчо че са мошеници и всичко правят в свой интерес! Жалко надали има друг такъв кабинет , който за 7 месеца да доведе страната до фалит , да е срещу "Газпром" , с в същото време да продава руска газ чрез посредници с30% повече и да ги превежда в ошфорните им сметки , да превежда 800 000 лв на ошфорка в Дубай , тройни цени на всичко спрямо страните от ЕС и само лъжи! Това ли е промяната Харвардски мошеници?

14

Анонимен

преди 1 година

Таварищ Добревич излишно се хабиш, колкото и да се напъваш, каквито и "разкрития" да правиш, ГЕРБ ще е след ПП.

13

Заминаващ

преди 1 година

Промяната живи ни одра! Важно е да не изчезат тези двамцата мошеници а да им се търси отговорност и поне 10 г килия. Иначе всеки друг ще повтаря твхното упражнение! Гешев да действа да не спи! Ще избягат точно като тоя дето ги мапътстваше именно черепа!!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Данъците на Лукойл ги платихме ние. Но е сложно за осъзнаване. Те една стотинка печалба не са отделили за да ги платят.

11

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да са ощетили държавата, след като Путин едностранно спря газа, а девирсификация няма, вас не могат да ви стигнат: 3 милиарда Балкански поток, 2 милиарда АЕЦ Белене, 4 милиарда КТБ, 5 милиарда Капитан Андреево. Нито една реформа. Надявам се никога повече ГЕРБ.

10

Анонимен

преди 1 година

Киро и Асен работят за се е си. И в името на това са склонни на сделки с всеки.

9

Анонимен

преди 1 година

ВЪЗРАЖДАНЕ.Аз и семейсството ми за тях ще гласуваме.Останалото са американски и турски партии,платени от мноооого интересната организация америка за България.България е за българите.Ако сте турчин-ходете си в Турция.Ако сте сърбин-одете си в Сърби Я.Намерете албанец,те си падат по многополовото общуване.

8

Анонимен

преди 1 година

Сега умния българин казва не е вярно и толкова. И продължава гордо и патриотично напред с инфлация много над тази в ЕС и с диверсифициран газ - вече го вземаме от Русия не по един, а по пет начина. Честита промяна.

7

Анонимен

преди 1 година

Важно е да махнем ГЕРБ и Бойко, после всичко ще се оправи, ако не от 4тия то от 6тия или 7мия път ще се появи някой да ни спаси. Сега надеждата ми е в Луна

6

Анонимен

преди 1 година

Някои наистина са с една мозъчна гънка като черта на аспирин. Едната половина е черна, другата бяла. Ами отворете си малко очите, те че всички крадат - крадат, но когато е Пълният провал не го броим за кражба. Като са забъркали толкова каши и дали грешна народна пара заради меракът си да се правят на лоялни към някого, вместо към народа, да си носят сега отговорността. Не всичко на тоя свят е политика. И не означава, че не е вярно, щото е казано от Герб.