30

Анонимен

преди 1 година

поредния папагал който се докарвА да е актуален с модерното в момента да се отрича вс руско. Хайде да я виьим евро икономиката и издокараните европейци тая зима че и до зимата.

29

Анонимен

преди 1 година

Света навлиза в дългова криза . Китайците не си обслужват ипотеките . Фалират банки . Банките пък спират ипотеките и цените на имотите пак падат . В САЩ расте задлъжнялостта и необслужваните кредити . А в Европа държавите си прехвърлят дълга на народите по различни схеми и чрез - Печатай за да не връщаш . На фона на това да ,,инвестираш,, не е много добра идея .

28

Пян_Гъ

преди 1 година

Това за отделянето от руския газ и въобще от Русия е само заработване на хонорар от американски (ултралевичарски) фондации. Един експерт го каза недвусмислено: "Да можете да внесете газ от другаде, напр. от Луната". Алжир, Либия, Кипър и ала-бала НЯМАТ ТРАНСКОНТИНЕНТАЛЕН КАПАЦИТЕТ, не могат да захранван големи икономики. 2-о, ангажирани са с дългосрочни договори. 3-о, дори САЩ и Украйна купуват руски газ и нефт, ако не знаете, защо ние да не го правим???

27

Анонимен

преди 1 година

дано да е необратим, че тукашните червени русофили във властта пак натам обръщат кораба съвсем умишлено, не им пука за България, пука им заа русия за съжаление

26

Анонимен

преди 1 година

Без руската газ ще ви въртя на шпиндела и ще ви грея на макарите.

25

Анонимен

преди 1 година

Може ли някой да обясни , защо опредлена прослойка , част от българското общество се страхува от директните доставки от Газпром .

24

Анонимен

преди 1 година

Руски газ може да се купува едва след смъртта на диктатора в Кремъл и евентуално смяната на този мракобесен режим.

23

Анонимен

преди 1 година

До Иван Вазов - ***, ако заради долния западняшки "морал" си готов да студуваш, или пък си просто от тия на хранилка на НПО-тата, има хора на които качеството на живот зависи от евтина енергия, суровини и т.н. Всъщност на всички обикновени хора вкл. на Запад, животът става по труден заради безродните им продажни политици, готови на всичко да угодят на истинския си господар - световният задукулисен елит, на който редовно се явяват на отчет в Давос.

22

Анонимен

преди 1 година

Само слабоумни като тоя не разбират дълбочината на проблема щото не са нито работодатели нито търговци а са манипулатори долнопробни

21

Към Николайчо

преди 1 година

А ? Защо бе Николайчо няма да е тази зима ? Никой не ви кара насила да купувате от Газпром. Спирайте още сега. Щом ви изнася повече взимайте свръхскъп демократичен газ от Юесей, те и без това поставиха ултиматум на България да плати две гемии с газ, въпреки че няма къде да ги разтоварим. Ааа сетих се. Ще преминем на перки слънчеви огледала и вода....само че вятър нямаше пролетта вода няма сега а зимата няма слънце. Какво правим ? Въглища уран дърва ще кажеш. Да но и те са от ...къде...Русия !?!

20

До 18 Иван Вазов

преди 1 година

Какав Иван Вазов си ти беПлатенПендалСорпскиТрол ? Какво се правиш на мъж бе като имаш мъж заради такива като тебе намразихме от провинцията София

19

Анонимен

преди 1 година

Наща фирма и други колеги се отказахме тотално и от американската газ исапа не ни излиза каквато и да е

18

Анонимен

преди 1 година

До Най - дори това, което си написал не могат да го схванат. Дори не става въпрос за самият факт, че са на различно мнение или поддържат различен лагер. Проблемът е, че нито самите те знаят ЗАЩО го поддържат, нито могат поне за пред хората да извадят аргументи. Всъщност, дори не правят разлика между "лозунг" и "аргумент". Разбирам, че голяма част от тях са платени ***, но си мисля, че дори за такъв тип труд, би следвало да се иска повече "качествено" тролене.

17

Иван Вазов

преди 1 година

Мали, мали, малиии...кооолко само платени и зависими хора има в тая наша жалка България, почти целия политически елит от последните 30г - Газпром, газпром, газпром - всички в един глас, само да върнем Газпром, майкооо, майкооо...колко ли само политици са на тая хранилка...Газпром ви е помил и от децата ви беее продажници

16

Очакваше се

преди 1 година

че льотчика-кормчия ще смени веднага курса към матушка Россия, да го тръшне чyмата дано!

15

Анонимен

преди 1 година

Процеса е за отказване от газта тоталноСлед месец мога да а се обзаложа веднага че кевър ще обяви 450 кинта без такси без ддс за мегават за сравнение мегавата от нафта излиза 300 лева пропан бутана още по ефтино наполовина вярно е че малко се усложнава работата ама и американска газ няма да се купува

14

хихихии

преди 1 година

Необратим, но бавен и постепенен. До 2222 г. напълно ще сме се откъснали от Русия. Вервейте ми!

13

Анонимен

преди 1 година

Те иранците едно време така се направиха на отворени и в САЩ взеха да карат по малки коли и да пестят петрол. Сега руснаците си мислят че в Европа слънцето няма да изгрее без тях и накрая ще го изядт големия. Не случайно копейкаджиите само плачат в хор колко с лоши санкциите и как не можем без Русия. В Германкя се оказа че са намерили начин да минат почти без сътресения в повечето индустрии.

12

Анонимен

преди 1 година

Отделяне от руския газ = сопи и патерици по главите на евроатлантиците на пролет. Е не изключвам още зимата!

11

Анонимен

преди 1 година

Измислих, да купуваме от Германия. На туби.