163

Анонимен

преди 1 година

Тия трябва да бъдат съдени за Национално Предателство а не да раздават акъл!!!!!Хора Опомнете се,кой беше причината да не бъде построена АЕЦ Белене????????????

162

Д

преди 1 година

И колко е евтин руския газ? В момента 2600 евра, а Путин обеща да стане 4000 зимата. Та въпроса ми е: къде ще го намерите тоя евтин газ господа политици? Що лъжете народа?

161

Анонимен

преди 1 година

"Жълтопаветните умнокрасавци"от ДБ не е лошо да замълчат един път завинаги,те са единствената причина България да няма втора АЕЦ в Белене,нещо което щеше да ни позлати в тия времена!

160

…!!

преди 1 година

Икономическите отношения в полза на България няма да навредят на политическите, има примери покрай нас! Все пак дипломацията и взаимоуважение трябва да има, емоциите са хубаво нещо, но когато не вредят!

159

Анонимен

преди 1 година

Газпром не спират да си правят оглушки с клочествата от Северен Поток и ще го спират напълно в края на месеца заради "ремонти", а нашите през това време се чудят дали в двата месеца които са на власт да подписват нов дългогодишен договор...

158

Анонимен

преди 1 година

Путин управлява държавата ни в момента.Иска да върне удобните ГЕРБ на власт.

157

Е и ?

преди 1 година

Това лошо ли е ? Като се върне Газпром ? Сега по добре ли живеете от преди година ?

156

дддд

преди 1 година

ДБ какви доставки на газ оставиха,че сега служ.правителство да не се чуди как да достави газ от който и да е?

155

Българин

преди 1 година

Тези двамата ако ги хвана някъде ще ги пречукам от бой. Толкова са ми антипатични. Национални предатели.

154

Филибелия

преди 1 година

Не само трябва да се опитат, а да УСПЕЯТ са възстановят доставката на газ от Газпром!

153

До 183

преди 1 година

Като Радев не е copocoид според теб защо не свали цените на горивата? Новият ypъфляk просто трябва да сложи таван както на тока. Всичко става за 1 ден. Орговори бе тpoлe!

152

Xaxa

преди 1 година

Служебното така наречено "правителство" на copocoида Радев не се опитва абсолютно нищо. То подобно на вас и така наречените ви "партньори" ПП, ИТН и БСП, както и резервните партньори на Козяк ГЕРБ и ДПС слушка каквото му наредят и само изпълнява. Горивата все още са на дебели цени абсолютно безпричинно при положение, *** галон петрол е на по-ниска цена от преди няколко години - ясен показател, че Простото просто е изпълнявал нареждания както и yтpeпляцитe на Радев.

151

юлиян

преди 1 година

Напълно логично.Защо да не го върне.Щом цената и условията са по-изгодни от офертите на другите доставчици,напълно в реда на нещата е,да го върне.На когото не му харесва да дава по-изгодна оферта.Само заради подпухналата физиономия на Христо Иванов да плащаме по-скъпо едва ли някой ще е съгласен.Така че,цената бако,цената.

150

Анонимен

преди 1 година

Договорът с Газпром тряабва да се възобнови, а вносът на американски газ на тройна цена трябва да се забрани със специален закон!

149

Анонимен

преди 1 година

Долу дикатурата на *** от Орлов мост!

148

Бойкикев

преди 1 година

Защо Христо Бойкикев си е сменил фамилията на Иванов? Да не би защото се срамува от дядо си, агента на Москва Иван Бойкикев?

147

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ мяма да са заедно на изборите, ще лъжат избирателите си поотделно.

146

доган

преди 1 година

ицко , ше идваш ли с лодката ?

145

та така

преди 1 година

всичката газ е руска бе *** дб , и вие го знаете както и киро , но го купуваме чрез посредници както знаеме , което я ускъпява както знаеме , но не казвате колко ще печелите , което не знаем . зделкаджии долни !

144

Анонимен

преди 1 година

Тея политически импотентни кой ги пита каквото и да било!