128

Do 146

преди 1 година

Забравяш и ***. Много е важно. Използва ли "жуже", "раша" "рашисти" обикновено е един и същ неадекватен ***, преоткрил магията на vpn. Същият ще го видиш на #гъ3inme протеста

127

Веселин 7112136860

преди 1 година

Владимир Владимирович,защо политичесният и научен апарати в Руската Федерация не обяснят как така някакви руснаци се видяха ,а и къде ,по дявоволите се видяха в Люлката на Старобългарската Писменост-ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ???Ще Ви кажа нещичко. Вие говорите на Български диалект,защото Вашите смесени кръвно деди ,унищожиха Българската Аристокрация,там където сте,заграбиха земите ни и възприеха Езикът на Народът Български.който попадна под Ваше робство.Именно Нашата съпротива Ви изтласка от Български Крим.

126

енерголог

преди 1 година

За България няма опасност дори да издумкат аеца. Да му мислят онези на запад. Има карти на въздушните течения . На запад да свикнат да зобат йодни таблетки.

125

Анонимен

преди 1 година

Хубава снимка. Гледа смело към утрешния ден

124

Анонимен

преди 1 година

От цялата работа Байдън си врътка синджира. Ама той пък изобщо не знае.

123

Анонимен

преди 1 година

Потъва, големия кораб потъва. Спешно се търси ситуация при която потъването ще се отложи, с цената на потъването на всички съседи. А защо милиционерската кратуна си мисли, че с пари може да купи общественото мнение на съседите? Все пак те са значително по технологични от него и са преживели доста катаклизми. Колкото и да си ценят спокойствието в един момент ластикът ще се скъса и на Путин и кликата му светът ще отеснее, а на блюдолизците му живота ще се стъжни. Поняли?

122

Хахахаха

преди 1 година

Ей, ЖОЖЕ, стига рева. Гледай си там руската барака без канализация и крепостните селяни-алкохолици, и недей са обажда.

121

Анонимен

преди 1 година

Ами вярвайте на деменсията и на зеления с бялото по носа. Докато се напъвате тука да плюете срещу истината и да вярвате какво ви говорят демонократите Украйна ще изчезне от картата. Ако бяха се договорили в началото за Донецк и Луганск сега Украйна щеше да си е добре. А сега загубиха територия по-голяма от България. Да не говорим за сринатата икономика на ЕС.

120

Анонимен

преди 1 година

Русия я пази да не я гръмнат.Познава си роднините.Знае на какво са способни.

119

Анонимен

преди 1 година

Видяхте ли Еленски как върти очите при срещата с Ердоган?Като умопомрачен.Точно заради хипнозата дава на късо вече.

118

Анонимен

преди 1 година

Укрофашистите са си бъгнати,защото са им промили мозъка под въздействие на наркотици.Като почнат да се осъзнават става късо съединение и изкукуригват.

117

Анонимен

преди 1 година

Ако види че не може да го крадне тогава ще го гръмне.

116

Анонимен

преди 1 година

Този,който плаши е не друг ,а зеленясалия.

115

Анонимен

преди 1 година

толкова месеци руснаците не стреляха по нея щото си я върнаха, сега да видиш ти изведнъж решиха ей така да си пострелят по нея, зеленото човече съвсем се бъгна

114

toti

преди 1 година

Ай стига си плашил с тия АЕЦ,с ядрени бомби и т.н,нали знаеш че си началото на края и без теб и с теб света няма да свърши и на никой не си нужен ако не ги е страх от Московската ти диктатура !!!

113

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Владимир Владимирович,Вие имахте подкрепата на много французи,до момента,в който не доказахте,че сте политически uдuoтъ.За разлика от Вас,които сте братушки само теоритично,Господин Макрон докара България до частична ,но важна победа над Руско-Сръбският македонизъм. Володя,долу ръцете ог България! Вие ,знаейки,че НЯМАТЕ НИЩО ОБЩО СЪС СЪЗДАВАНЕТО НА СТАРОБЪЛГАРСКИТЕ АЗБУКА И ЕЗИК, СЕ ПРОЯВИХТЕ КАТО ПОСРЕДСТВЕННИ КРАДЛИВИ РОМИ ,РАЗЧИТАЙКИ НА МАЛОДУШИЕТО В БЪЛГАРИЯ,КОЕТО ВИЕ ДОКАРАХТЕ С ГОРБАЧО

112

Анонимен

преди 1 година

Тролери сменяйте си малко епитети в коментарите,защото си личи от тях ,че те са писани от един и същи човек. Всеки 3ти коментар съдържа едни и същи епитети ,ниско интелектуално разсъждение (тип опорка) и пренебрежително отношение. Според всички описани признаци можем да направим заключението, че пише гражданин с нисък коефициент на интелигентност и податлив на внушения (медии, фейсбук и други) или човек който е финансово стимулиран да извършва по-рано описаната дейност(Tpoл).

111

Анонимен

преди 1 година

Зелето се е вкиснало.Иска да гръмне АЕЦ.

110

Анонимен

преди 1 година

В живота е така. Русия ще изяде Украйна след това Китай ще изяде Русия. По големия винаги изяжда по малкия .

109

Анонимен

преди 1 година

Та значи, в случая вината щяла да бъде на държавата чиято собственост е централата.Тоя спешно трябва са бъде приет в Карлуково.