41

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До !!!!!!!!!!!!!!, *** на село! В някоя далечна планина. Там стрес няма. Не си пускай интернет и телевизия. Не е ирони! Съвсем сериозно го казвам. Имам си местенце в Странджа и животът там е на съвсем друго ниво!

40

Лекар

преди 1 година

Статия без нито едно научно или медицински доказателство, без източник на информация и с некадърен превод. Нито едно име на лекар или проучване не стой за материала. Последните години се говори че рака е от мръсния въздух, но никой не пише почти за това, а там има доста научни изследвания

39

Анонимен

преди 1 година

Не повече от 4-6% се определят като хомосексуалисти, но процентът на младите хора сред тях е голям. Всеки 6ти американец в САЩ между 18 и 32 г. се идентифицира с тези общества. Децата се възпитават че така трябва, че така е правилно и под лозунгите на тази тоталитарна пропаганда хората на запад се превръщат в психопати. Правен е експеримент с деца: дава се на 6 деца да опитват храна, на пет сладка, на шестото солена и ги питат за вкуса - сладко, казват петте, и шестото гледа, гледа и казва - ами... сладко.

38

Анонимен

преди 1 година

Според статистиката в САЩ броят на душевно болните и самоубийствата сред хомосексуалистите и LGTB обществата е неколкократно по-висок. Защо нищо не се говори как хомосексуализмът и новите ценности убиват млади хора не само духовно, но и физически? Дори в САЩ само 5-6% от населението се идентифицира с тези извращенци, но това се представя като масова култура и масово движение. Защо няма анти-реклами срещу хомосексуализма както срещу пушенето!

37

Хмммм

преди 1 година

Употребата на алкохол и тютюнови изделия съпътства човечеството от хиляди гони. Със сигурност допринасят за заболяванията(и не само за раковите), но начина по който е написана статията се разбира, че да така е, НО все пак нищо не знаем със сигурност. Подобни публикации НЕ минават peer review!!!! Нещо друго се казва в публикацията, но или не е разбрано, или е пропуснато нарочно. От друга страна имаме стреса и замърсяването. Факторите са много! В това число и съпътстващи заболявания!!!!

36

Истината

преди 1 година

44% е по малко от половината случаи. Останалите дължат ли се на храна с Е-та, мръсен въздух или лекарства

35

Стрес тест

преди 1 година

А стресът?

34

Дания

преди 1 година

Дания е на първо място в света по ракови заболявания (и скандинавските страни като цяло). Хората там постоянно са пияни и дрогирани. Тези дни излезе видео с премиера на Финландия Сана Марин как купонясва дрогирана, дори опозицията иска оставка.

33

До 29

преди 1 година

Той пияния може да е опасен ако кара кола примерно. Но докато пие вреди само на себе си. А пушача докато пуши вреди и на хората около него. Ако има деца наблизо и те дишат цигарения дим и стават пасивни пушачи.

32

До Анонимен 28

преди 1 година

Декласирсните - що е то?

31

Анонимен

преди 1 година

По принцип богатството на една държава се дължи на населението, колкото е по умно толкова е по богата и съответно обратното. Ние в ЕС сме най-бедни съответно и най-глупaви. Тука много разбират, от Е-та от храни. Как едно време ала бала. 80-те години имаме най-ниската продължителност на живота в Европа, сега последните 20г започнахме да наваксваме. На 80% от приятелите ми бащите си заминаха мажду 60 и 70г. А в Австрия, Швейцария не е така, ама там си нямат ганъо да обясни как стоят нещата.

30

До Нане 22

преди 1 година

СляпУ- кой е тоя.

29

Анонимен

преди 1 година

Аз пък се дразня, защо пушачите са винаги по-дискриминирани от алкохолиците. Включително и страшни картинки сложиха на кутиите. Защо не сложат същите на ракията и водката, при положение, че пияният човек е несравнимо и доказано по-опасен за себе си и обществото от пушача?

28

Анонимен

преди 1 година

Алкохола и цигарите са за декласирсните, забавления за бедняци, после *** като пилци. Добро утро, това го знае всяко дете.

27

Анонимен

преди 1 година

До Ужас.... вместо да си признаят що за зависими са ..... Всеки е зависим много или малко. И е спорно, кое е по-вредно - зависимост към алкохола и цигарите или зависимост в начина на мислене или финансовата зависимост от някой.

26

До 24

преди 1 година

Сега лъжат че хората живеят повече. В миналото хората са живеели много повече. Дори и в библията и други стари книги го пише. Първите хора преди потопа са били гиганти и са живеели по 800-900 години. После с увеличаване на населението на Земята постепенно размера на хората намалява и продължителността на живота се скъсява до 120г. А в днешно време хората са станали супер дребни и слаби и живеят средно 80г.

25

Нане

преди 1 година

А япончетата пък наставляват младото поколение да увеличи драстично алкохола.. ===)))

24

Ужас

преди 1 година

Коментарите са отвратителни.... Изпитвам срам какви полу човеци пишат тук. вместо да си признаят що за зависими са, те тръгнали да се оправдават как"бабите и дядовците им живеели до 90". Да, във всяко село има по 1-2ма такива, но средната продължителност на живота е била много по-ниска.

23

Анонимен

преди 1 година

Ами забранете ги или ви е ок да намалявате населението и да поддържате биг фарма.

22

Нане

преди 1 година

Щом билгейтса го е казал, значи е вярно... Аз сляпу му вярвам... ==)))