18

Анонимен

преди 1 година

Та какво ще направиш с 50-100 танка втора употреба не разбрах?

17

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий Берия И аз много те обичам. Нали знаеш?

16

Анонимен

преди 1 година

И какво ще направят поляците с 100 танка? Ще си останат с имането.

15

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий Берия Не ти вярвам. Даже открито те наричам лъжец.

14

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 10 - не си си прочел урока! Съюзниците ни от НАТО имат много годно и сравнително /сравнено с нашите ръждясали железа/ модерно оборудване - консервирано в резерв. Ако ни вярваха /написах вече защо не ни вярват/ можехме да получим доста свободна или за смешни пари. Поляците имат над 100 танка Леопард 2 от резерва на Бундесфера. Да не давам и други примери. Нашите КОМYНИСТИ са пречката пред Армията ни. Не увъртай, защото знаеш, че съм прав.

13

Анонимен

преди 1 година

В съвременния свят, малка България да дава пари за армия и оръжие е абсолютна загуба. Никога не може да се равняваме със страни с много по-висок БВП. Армията БВП не прави.

12

Анонимен

преди 1 година

Няма замразяване. Вчера са взели три села около Николаев. Точно там където украинците щяха да контраатакуват за да си върнат Херсон . Та там става точно обратното . Не само че са ги изтласкали от Херсон ами са започнали обкръжението на Николаев . Има един канал който влиза в николаев и се влива в Днепър . Точно за контрл над него воюват. Обработката е с град и има кадри в нета че е мноооого яка . Кво замразяване ? И аз мислех че ще чакат до есента ама руснаците са на друго мнение .

11

Анонимен

преди 1 година

"Вън от НАТО и ЕС" и ще станеш като Венецуела с 2$ заплата. Това ли искаш?

10

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий Берия Модерна НАТОвска армия не можем да имаме, щото няма пари. Няма и да има. Така че не се напъвай. Армията трябва да е последното нещо, за което България дава пари.

9

Анонимен

преди 1 година

Вън от НАТО и ЕС.

8

Лаврентий Берия

преди 1 година

Най интересното е, че хем искате да лижете руския дирник, хем да имате модерна НАТО-вска армия, обаче ако може някой да ви подари оръжието. Всичките ни "висши офицери" са на възраст показваща, че са били и членове на БКП. Сигурен съм, че още стискат някъде билетчето. Да не мислите, че една НАТО-вска униформа е причина Западът да им повярва? Докато не се разкарат комуноидите от армия, полиция и служби нищо няма да имаме. Важи и за енергетиката, където руските слуги сеят хаос за господарите си.

7

зАз

преди 1 година

Къде ги намирате такива "директори" и "екперти", бе! -))))) Този сигурно "складира" колата си в гаража!!! -))))) Самолетите се държат в авиациони Хангари, а не се "складират" в Скадове!!!!!!! Аман, от псевдо-Специалисти, които ръсят глупости наляво и надясно!!!!!

6

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 1 - разбира се, че ще има. Затова пък ние имаме безсмъртни комунисти на всички нива - от офицер до министър. Тая неизтребима заараза ни пречи и Армия да имаме. Виж си Главнокомандващия и повече не задавай *** въпроси. Затова и съюзвниците ни не ни вярват и то с основание. Не искат оръжията им да бъдат поднесени от българските слуги на руските им господари за анализ. Затова и нямаме армия - предпочитат да ни пазят а не да ни дадат оръжие. За съпоставка виж Румъния - другия полюс!

5

Анонимен

преди 1 година

До 1 и 2 Много ли ви се ходи в казарма и запас?

4

оФчаръ

преди 1 година

"Украйна заявява, че ще продължи да отбранява териториите си и ще си ги отвоюва обратно ......... Вица на деня! -)))))))))

3

Лаврентий Берия

преди 1 година

Страната ни няма да изпрати старата съветска техника в Украйна защото тук прослойка наричаща себе си "русофили" се е вкопчила в тея консерви като дете в цоцата на майка си. Скоро ще изкарват тея железа като мощите на светците през Средновековието и ще ги разнасят между различни съветски паметници да им се кланят и почитат! Начело на тая прослойка е нашия горд "главнокомандващ" както и всички служебни шумкари - главно бивши военни и милиционери с които наводни управлението на държавата.

2

истина е

преди 1 година

България няма армия 33 год. вече , а разпасана команда на която генералите са повече от войниците !!

1

Анонимен

преди 1 година

Всичко това след 18 години в прехваленото НАТО, даже Сърбия има по-силна армия от нас.