155

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията и ЕС са най-добрата система, но 30 години БКП им пречи да се развиват в България.

154

Анонимен

преди 1 година

До 230 щото на 1 пенсионер се падаха 10 работещи ;) а сега е обратното

153

Анонимен

преди 1 година

33 години в България управлява БКП и ДС. Лустрация нямаше. Капиталисти станаха хората от номенклатурата и техните деца. Истински преход имаше в Полша. Там веднага изритаха всички комунисти и ченгета и сега са на светлинни години напред. Как при внос на руска нефт с отстъпка бензинът в България поскъпна и то поскъпна чувствително? Проверете борсовите цени на нефт сорт Уралс. Явно русия искаше да бутне правителството и го бутна.

152

Бойко Българоубиец

преди 1 година

НАРОД, КОЙТО 65 ГОДИНИ КРАДЕСТРОИ ДУПЧЕНА МАГИСТРАЛА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН!

151

Анонимен

преди 1 година

Забрави и за дъщерята на Лавров да кажеш.

150

Анонимен

преди 1 година

То па србите дето останаха извън ес цъфнаха и вързаха..

149

Анонимен

преди 1 година

При соца пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

148

Анонимен

преди 1 година

След 30 години западно партньорство, ЕС и НАТО в България от добър живот измряха 2 милиона, а други два милиона мият улиците и пpocтитуират на запад защото в България няма работа. Икономика - нула. Първи по смъртност в света. Най-бързо намаляваща нация.

147

Анонимен

преди 1 година

Не се изкоренява нещо налагано десетки години,даже над век.Хем соца уж свърши преди 33 години,хем продължават някои екземпляри да вярват на Москва.Защо бе хора?Прогледнете вече.До кога ще им робувате на лъжите?

146

Анонимен

преди 1 година

Цитат: "русия не е обявила воина на никоя държава". Фактите са, че русия извърши явна и груба провокация за война с НАТО защото Великобритания и САЩ имат подписан Будапещкия меморандум от 1994 с който гарантират териториалната цялост на Украйна. Те имат директен повод за война. Но не воюват защото никой не би тръгнал на война срещу ядрена държава. Което е и доказателство за това, че НАТО никога не би нападнало русия. Нещо което Путин знае много добре. 2002 той беше напълно ОК с разширяването.

145

До 225

преди 1 година

Има такава партия бе - ти, баща ти, другият ти баща и всички останали джeндъpи.

144

Анонимен

преди 1 година

Абе няма ли партия която да лиши от гражданство хората които твърдят, че русия е във възход, а ЕС в упадък и да ги прати да живеят в русия? Искам да гласувам за такава партия. Че гледам само пишат колко е добре в русия и колко е зле в България и в останалата част от ЕС, но нещо така и не мога да видя поток от български икономически мигранти в посока русия, Китай, Беларус, Иран, Еритрея и Северна Корея. Да не се мъчат хората. Не ги държим насила в България.

143

Анонимен

преди 1 година

Впрочем, какво става с визите за САЩ? Отмениха ли ги? След 30 години навеждане със смъкнати raщи и лизанe на американски 3адници, българите могат ли свободно да пътуват за САЩ?

142

Край! Решено

преди 1 година

Край! Европейската комисия реши! Мият се само две точки от тялото, един път в месеца през топлите месеци, а през зимата веднъж на два месеца. Останалите критични точки се пръскат обилно с дезодорант за да не миришат. Така ЕС ще спести енергия и ще навреди на Путин и на Русия.

141

Анонимен

преди 1 година

русия не е обявила воина на никоя държава европа води воина с русия по нелегален път въоржаваики укропите още малко остана да се осавободят руските градове в украина на зап.украина ще ви види сметката на всички от ес

140

Xaxa

преди 1 година

Ех, защо ЕС не "наказа" така и България - да забрани на Дънди Прешънс да добива(краде) златото ни, да си затворят Кауфлант, Била и Лидъл, да забранят вноса на ЕС ***(уж храна). За 1-2 години ще станем най-богатата държава в Европа, чрез подобни "наказания", които ще възродят бг производството, а пък за златото да не говорим.

139

Анонимен

преди 1 година

Нема цел живот да им се кланям на тия руснаци бе!Същото важи и за американци,турци и всички които се опитват да ми насочват живота!Ай сик тир!Да си я ползват газта,има и други дето продават газ.

138

Анонимен

преди 1 година

САЩ не иска война! Преди путин да я стяртира, американците са правили дипломатически сувалки да предупредят и вразумят путин! Можеш да вразумиш някого само при наличието на ум! Сега вече му е ясно дереджето!

137

Вуте

преди 1 година

Това ли са ви ЕС ценностите, искам да си купя лада, да отида и да разгледам Санкт Петербург? Къде ми е свободата на придвижване, къде са ми правата?

136

Анонимен

преди 1 година

В текста на заглавието - Русия обаче, може да си позволи безкрайна енергийна война с Европа. И защо да не си го позволи? То не бяха санкции, заради убит шпионин в Англия /все едно другите не убиват чужди шпиони/, то не бяха толеранси към САЩ, към еди кой си и прочеее.....Е защо, когато Европа не е толерантна към Русия, Русия да е толерантна към Европа. За САЩ е ясно... те това искат...война.....