527

???

преди 1 година

До Анонимен 563 Така е ,ама машините дали знаят това или пак ще ни излъжат ? Честно казано не съм оптимист за тези избори. Киро отново се държи като побдител,май ни готвят нова порция измами!

526

Тра-ла-ла

преди 1 година

Ей, днес.бг...Тази новина, с мисловните напъни на кирето, втори ден я държите на първа страница....нема го огрее тоя никога повече власт... непрокопсаник...

525

Анонимен

преди 1 година

И ние направихме грешка, като гласувахме за теб. Вече знаем за кого да си дадем гласа.

524

Татул

преди 1 година

И ние! Вече знаем как и защо да не гласуваме за теб!

523

Зозо

преди 1 година

Хахахааааааа. В изборната нощ Кирю и Асан ще бъдат поздраневи лично от Боко с песента "Бели ПеПерудки" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

522

перко

преди 1 година

Той просто Киро превърнал се се в Киро ***! По интесно е избиратеите съгласни ли са а е принизят до неговото ниво. Това означава, че т.паци на квадрат!

521

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ШАЙКАТА НА КИРО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВА ФАЛИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ РАДЕВ ТВОЯТА ПАРТИЯ ТВОЯТА ДЪРЖАВНОСТ ТВОИТЕ ПЪПЪ ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ МУТРИ ВЪН

520

ЗНАЕШ ПЪТЯ ЗА ЗАТВОР

преди 1 година

БАНДИТИ С БАНДИТИТЕ....

519

Зозо

преди 1 година

Кирьооо, ходи пипай Ферхундето по парапета, приключи твоя филм :)))))))))))))))))

518

Анонимен

преди 1 година

Кире, *** управлявай Канада.

517

Вън!

преди 1 година

Алооо, кривоустия! Едно време имаше игра на ластик "Ема е са са". Там имаше един ОПИТ-НЕОПИТ. Демек, ако стане - стане. Ако не стане, продължаваш все едно нищо не се е случило. Е да де, ама това е съдбата на цял един народ, а не игра на ластик, мило!

516

карачанаков

преди 1 година

Киро ,1 април отдавна мина!! Абе да те питам мога ли да си купя електромобил от завода край Ловеч ?

515

Анонимен

преди 1 година

Тиии да видиш?

514

Анонимен

преди 1 година

може да управлява сладкарницата на жена си, айде нека не и държавата, знам, че ти се услади, ама нека да е дотука.......

513

Съвет от дядо

преди 1 година

Не стреляйте по Киро , той толкава си може. Стреляйте по машинките. Те могат всичко.

512

Да допълня...

преди 1 година

Киро разби държавата и две семейства , ама е убавец и ебател, че звучи като писател.

511

Аз

преди 1 година

Вие и преди една година така разправяхте. А то какво излезе...

510

Пепо

преди 1 година

Ей не са накрадоха тия още искат да крадат не виждаш ли какво направи с държавата бе човек ама ти човек ли си стига вкарания в най-дълбоката яма в света не можем да излезем всичките в Европа останалия свят има толкова малка инфлация А ти направо ни и,*а майката ти трябва да влезеш в затвора с кокорчо а ти искаш още Власт стига свърши вече край до тук беше ти

509

ТпруТпрункевич

преди 1 година

Бе дайте да му лопна един сап в тиквата продажна на тоз *** творение на пловдивски измикяри. Знаел как да управлява смотсняк... Я да си ходи там от където го натресоха на Радев.

508

$$$??? провалил се

преди 1 година

А сега отново искаме кокала,харесати.Как ще оправиш всичкото което забърка?? Искаш доверие.? Птичката веднъж каца,ти изпусна твоята възможност и загуби доверието. Хубаво е да отидеш там от където си дошъл и там да забъркаш това което забърка в България.След изборите никой няма да си спомня с хубаво за теб. Жалко че подведе хората които повярваха в ПП .