45

До SS

преди 1 година

По тази логика, нас защо трябва да ни интересуват измислените ти пасквили?

44

SS

преди 1 година

Живеем с жена ми ( азиатката) в жилище 182 квадрата и сина общо трима души ! Имам имот в София квартал Лозенец, два имота в Пловдив,един в Бургас и един в Линц Австрия ! Отделно вила в планината 82 квадрата и малка производствения фирма която е изцяло моя включително халето и земята под него ! Не се оплаквам ! И всичко придобито с нашия общ труд ! Как живеят другите не ме интересува !

43

Анонимен

преди 1 година

Таня действително е сериозно ощетена от комунизма. Комунистическите учители дори не са я научили на правопис. Явно изобщо не е наясно кое в изречението е подлог и къде се пише пълен член. Но пък важното е, че е богата.

42

do 43

преди 1 година

А прогнозира ли, че никой няма да я купи?

41

Анонимен

преди 1 година

Енергийните цени в Европа удариха абсолютен рекорд

40

До 40

преди 1 година

Абе брато съм в Европа и не ми говори комплексар я излезез и се огледай пред панела какво виждаш болен мозък

39

Решение

преди 1 година

Аз затова съм се отказал да имам деца. Няма да създавам роби на капиталистите, та да се чудят на кого по-напред да плащат наем или ипотека. Пък и таман да има повече за богаташите, нали все не са им достатъчни пари и имоти.

38

Косата

преди 1 година

Колкото и да гриндят накрая ще живеят в два на един под два кубика пръст. И един луксозен кръст.

37

MaйMyнaтa

преди 1 година

4 стай не ги полэвам, а у обласния 2 са ми иэгорели и не ми липсват. Та тоа декан, да си EПМaйчинa

36

Анонимен

преди 1 година

Малки, тесни жилища които незнайно защо пълни с какви ли не нови непотребни неща, а старите не изхвърля. А някои ползват старите си грохнали коли като второ мазе.....Плюшкин 2.0

35

До 35

преди 1 година

Явно никога не си бил в Европа. Не мисли, че градовете извън центъра с туристическите забележителности са цъфнали. Същият *** и мизерия като тук. Спални за евтина работна ръка. Особено във Франция.

34

До 35

преди 1 година

Така ли бе комплекск в Европа дали гледаш през терасата разорани паркинги, кал, и разбити тротоари. Хайде да сме видели, а не като теб злобен панелистанец!

33

Коридорониера

преди 1 година

Кой е този българин?

32

Евроклошар

преди 1 година

Кашон с предверие , веранда и чайна зала. Луксозен живот .ама и данъка кърти.

31

Анонимен

преди 1 година

Мислите ли, че нашите панелки са по-луксозни от обикновеното жилище в Европа? ***, неподдържани, шарени отвън, с различни изолации, остъкляване, от различни епохи, с различни бюджети, дограми, а отвътре, лющещи се, падащи мазилки, спукани тръби...Такъв стандарт и качество в Европа не съществува!

30

Ламята

преди 1 година

Кефи ме как в софия,купувате 2 стайчета за по 200к.Една фута пари,за привилигията да живеете в мръсен,пренаселен град.Безценно ;)

29

Променяме се

преди 1 година

Новите предложения са само за правостоящи в боксониера.

28

До 24

преди 1 година

Какво да гледаме като сме там бре ***. Там не се броят тераси, общи площи и прочие!!! Според Евростат 76% от испанците имат собствени жилища най-много от всички западни държави!!! Германия и Англия на другия полюс съответно 49% и 52%.Можеш ли да четеш на английски или телефона само да ръсиш глупости!!!

27

Анонимен

преди 1 година

Господин Владимиров погледнете имотите на политиците и техните приближени бизнесмени. Никой от тях не живее в тесни пренаселени жилища.Те не са ли българи?:))))

26

Анонимен

преди 1 година

Кув комунизъм къв евроатлантизъм ? Трябва ни чиста и свята република а не част от чужди империи . Това е мислене на про.ст.итутки а не на народ. Въпроса не е на кого да се надупим.