290

Анонимен

преди 1 година

Коцето е другия Киро,подобно корумпе,разиграва театри и дърпа към раша за лична изгода и слугинаж.За партньорство няма капацитет.По долу негов ненормалник от хибридките ще гони " фашисти".Е това какво е?Другата страна на монетата на просто Ки,с друг изказ.Копейкин не напразно е Копейкин,но и други известни от родния му град го пробутват.А къде са парите на депутатите дето еднолично си ги усвоявал др.Костадинов ,питаше колежката му която напусна Възраждане.

289

До Радослав

преди 1 година

Радо, в Русия е студено! Също така заплатата на чистача в Русия и БГ сигурно са подобни, но чистачите на запад взимат повече! Та така - на запад толкова обичат да ходят българите , защото за пари, правят всичко- или поне масата като теб! В Русия няма нужда да се ходи, нали живеем тук, то си е същото! И защо трябва да ходя някъде като си имаме собствена държава, не благодарение на Англия,.Франция, Германия.....!!!!

288

Евала

преди 1 година

Браво, Коста! За теб ще гласувам октомври- малко си болничък, ама май така е по- добре . На тези здравите, хич не вярвам!

287

Анонимен

преди 1 година

Трролът пише усърдно, защото дойдат ли Възраждане на власт, ще бъдат осъдени и натикани в затвора всички ковид фашисти. Еми, крайно време беше. Няма да ви търпим цял живот с тая лъжа. Реви, робе, малко ти остана да 02.10!

286

До 340

преди 1 година

Никой не ми е пречил да се предпазвам от пик на измислена пандемия. Предпазих се сам от бъркочите, с които ви инжектираха, предпазих и семейството си.

285

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да се джафкате тук, факт е, че Възраждане ще спечелят. Да сте мислели, преди да се продадете на Урсула и останалите западняци. Народът решава.

284

Радослав

преди 1 година

Къде ги тези искащи да се махнат от ЕС? Нещо ги няма на гишетата за визи за Русия! Защо като има по думите ви толкова желаещи да напуснат ЕС миграцията от България е към ЕС, а не към Русия? И преди войната и след войната желаещите да емигрират в Русия ще се броят на пръстите на една ръка!

283

До 339

преди 1 година

Вероятно нямаш връзка с главния мозък.Никой не може да ни окупира,ако националния интерес и равностойните партньорства са приоритет.Тука некви пишат за изолация от целия свят,но клонейки към дивия изток на диктатури и беззаконие.Абсурдни сте.Проблема на БГ са продажниците които винаги са корумпирани и освен чужди интереси гледат и касичката им да е пълна догоре,без оглед последствията за държавата,нейния имидж и в ушърб на обществото.А държавник е много,много висока топка.

282

До 335

преди 1 година

По голяма глупост да пречиш на хората да се предпазвар по време на ПИК може да сътвори само кухото Копейкин. Евтини спектакли за простолюдието.По време на пик маски се слагат за да спре дифузното разпространение и точно благодарение на хората които имат глава на раменете си и които за известно време слагаха маски до голяма степен се пресече вълната.А Костя държи да говори отблизо и взаимно да си плюят в устите.Е глупаво е!

281

Анонимен

преди 1 година

Вече не се траят,нищо не могат,почнаха с опорките,че и " единствени".И на каква цена ще е" газът",ще ни продава на *** ли,за да му направи кефа?Като нищо,някакъв блюдолизец!.Ще излизаме от ЕС и НАТО за евтин газ,на Копейчо простотиите и зарибявките.Няма да излизаме отникъде и няма нужда да хващаме гората,нито Путин е вечен.Няма нужда и е вредно.Ако Копейко ще търси газ на наша територия може,но и на газа времето ще отмине скоро.

280

Анонимен

преди 1 година

Единствените които се изправиха срещу сертифицираните лаянари които затваряха хората по къщите както и нацистите не са правили преди! Лиглиоото киру да си взима рапара с обратната захапка и да ходят да ядат лаяна

279

Анонимен

преди 1 година

тия явно прекаляват с боба.

278

Не че нещо ама...

преди 1 година

Копейкин и ти се оля тотално и колко пъти да ви хващат на калъп че да ги говиш тия РИБКА

277

Анонимен

преди 1 година

То е ясно, за западняка ние сме калта по подметките им. Единствените които ни уважаваха са руснаците. Лично съм го видял след 6 години странство. Или с Русия или България до 2030 изчезва.

276

циркадижята Шолц

преди 1 година

Циркаджията Шолц с цяла делегация костюми слизат от мерцедесите и отиват да "инспектират" турбината на Газпром, дават го по централната немска телевизия, погали я с ръка, гледа в дупката на турбината и направи експертиза - тубината е изправна. Газпром да си я вземе. А Газпром казаха - какво прави някакъв съвършено чужд човек при нашат турбина, и защо е в Германия, като Сименс трябваше да ни я достави на нас. Не можем да я приемем при това положение, Сименс наруши договорите.

275

Анонимен

преди 1 година

По добре утрепан отколкото в руски плен!

274

Анонимен

преди 1 година

Greenpeace : Полша има газ до декември, след това ще се натъкне на дефицит на ниво 40%.

273

Анонимен

преди 1 година

Абе всички говорят за прословутите Евроантлантически ценности. Някой ще ми каже ли какво е това. Да ставаме гейове, лесбоси паадрази, да се дупчим с татуси или да ставаме наркомани ? Моля обеснете ми.

272

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Джендърчета, покрай тази война станах голям русофил. ------ личи ти, хептен си изпростял.

271

Анонимен

преди 1 година

***: Единствено ние можем да решим проблема с газа --------- ше си забодете по едно цветенце в аспуха и ше се надупите на изток :)))