60

Dinosaurus

преди 1 година

Радев, трябваше да мислиш преди да вдигаш юмручето и да викаш "мутри вън" Сега мисли за края на мандата си, че може и предсрочно да ти свърши царството. На нас ни писна и от реб, не само от "служебните ти" подмазвачи. Ама яко ни писна

59

ДС План за сезона

преди 1 година

1) подписване на договор с Газпром 2) фалшифициране на изборите в полза на Фюрера в Президентството 3) "настаняване" на нов проект а ла Янев в политиката 4) забавяне на интерконектора докато не намерим начин да го подарим на руснаците, ако не като собственост, поне като заетост 5) събиране на достатъчно СРСта, че да можем следващите 2-3 години да дестабилизираме политическия живот в страната при знак от Радев

58

иво

преди 1 година

Единственият изход е масов вот за Възраждане.Никога повече Герб-Дпс-ДБ-ПП-БСП и тн.

57

Грациела

преди 1 година

Пеевски е майстор на фалитите. Всичко е фалирал. Например фалира Лафка. Сега е начело на държавата така че и България ще фалира.

56

Чук и Гек

преди 1 година

До АнонименИмаш плюс! Украйна е демократична страна!

55

Анонимен

преди 1 година

Те много работи трябва да са така,но дефакто не са др.Радев-само с мънкане,мрънкане,хленчене не става,хората се измориха не вярват вече на никой и вие допринесохте много да стигнем дъното,но си осигурихте 5г.спокойствие а ние вече вярваме единствено на нас си.

54

Анонимен

преди 1 година

Бре, желтият паваж стана много неустойчив... Трябва паветата дето ги извадиха оттам и ги фърлиха в парламента да ги върнат обратно на мястото им!

53

Анонимен

преди 1 година

Кои ще са устойчивото мнозинство че нещо не ги виждам. Най доброто за държавата и народа щее пълна подкрепа за Възраждане. Ние които досега не сме гласували ще подкррпим единствената народна партия Възраждане. Над 40 % сме. Само те ще ни изтеглят от тинята в която 33 години ни давят мутри и мутреси. С техните евроатлантически ценности зако паха държавата и народа. Но пък иначе си напълниха шкафченцата и офшорните банкови сметки.

52

Гръка беше прав !

преди 1 година

,,Барба Ганьос,, ни разказа играта още 1 млн. ще избягат !

51

Анонимен

преди 1 година

Рундя няма да си вечен.

50

Иван

преди 1 година

За да си успешен политик в България трябва да си като Радев - без мозък, без топки и да си под чехъл. Радев говори много но само бля-бля-бля. Нямаме държава а разграден двор. Нямаме правосъдие, нямаме държавност. Нямаме истинска икономика. Скоро няма да има и млади хора които да плащат за пенсиите на старите.

49

Анонимен

преди 1 година

До 51 Чук и Гек Ето, Зеленски, които вие считате за пухал, без да се церемони изгони Главната прокорор на Украйна за един ден, а вашият президент не иска да маха Гешев! _____ не си разбрал с извинение Украйна е демократична страна, каквото и да означава това! С обратната логика България не е!

48

Анонимен

преди 1 година

Г-н Радев се бори за работното си място, но мисля, че вече заслужава формулировката в CV-то си - беше много усърден т.е. преведено на езика на хуман ресурси - неуспял!

47

ПП =БСП =ДБ =РАДЕВ

преди 1 година

= те докараха ПРОМЯНАТА.....МНОЗИНСТВО= ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ...... КАТАСТРОФАТА ..

46

Чук и Гек

преди 1 година

Ето, Зеленски, които вие считате за пухал, без да се церемони изгони Главната прокорор на Украйна за един ден, а вашият президент не иска да маха Гешев!

45

Другари

преди 1 година

Венсеремуса!!!! всички бспта по всички земни кълбета обединение

44

Striker

преди 1 година

Ама верно ли бе, Му=ньо?! Ама нали ТИ участва в купения вот бе, к-аун! Нали с твоя помощ Кимчен Петков влезе във властта с фалшива декларация, подписана от ТЕБ! Нали ТИ вкара машините, за да може да манипулирате изборите! А сега, когато политиката на ПП не ти хареса, щото го набихме на Мужикистан, ги изгоинихте и се изнесе като нас=ран, при положение, че отговорността за това правителство е изцяло твоя! ф/ат-мак!

43

Голям зор ти беше !

преди 1 година

Да ги плюеш постоянно и да ги свалиш , война водиш и със Нинова сега си говориш пълни глупости за ,,устоичиви мнозинства ,, ! Ама така по добре стана ,че гръмна оная мина итн ,поне няма да има скрити лимонки !

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 "а в грешка си, за една година не мож' да смениш Гешев, следствие и един куп мандатни служби и шефове в 1 мил. администрация." Така е, трябват минимум 45 години.

41

Augusto Pinochet

преди 1 година

КАКВО НИ ПРИКАЗВАТ ГЛУПОСТИ ТОЗИ И ОНЗИ - ВЕЧЕ И НА БАБИТЕ В КОКАЛЯНЕ Е ЯСНО ЕДНО - ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НЕ СЕ ИЗБИРА, А СЕ РАЗПИСВА ОТ ДЪРТАЦИТЕ ЖИВУЩИ НА УЛ."СЕКВОЯ" В КВ.БОЯНА. ТАМ НА ГОЛЯМАТА КРЪГЛА МАСА СЕ НАРЕЖДА ПАРЛАМЕНТА В ЗАВИСИМОСТ КОЙ КАК Е ПЛАТИЛ, ОТ КОГО СА ГО ПРЕПОРЪЧАЛИ (АМЕРИКАНЦИ, РУСНАЦИ, ЕВРОПЕЙЦИ) ВСИЧКО Е ЯСНО И ТОЧНО РАЗПИСАНО...НАРОДА СИ МИСЛИ, ЧЕ ГЛАСУВА ЛЪЖА Е ЕДНА ОГРОМНА ГНУСНА ЛЪЖА СЕ ВЪРТИ В БЪЛГАРИЯ И ЗАТОВА НЯМАМЕ ДЪРЖАВНОСТ МНОГО СМЕ ЖАЛКИ