76

Анонимен

преди 1 година

Койт има парички ша си живей, койт няма, ша говори на господаркие и ше слугинажва

75

Анонимен

преди 1 година

Не е свръхпотребление, а свръхнаселение. Това е проблемът на Земята.

74

Цървул

преди 1 година

Добре, че имаме далновидни политици и са се погрижили българина да е с най-ниски доходи в ЕС, за да не време случайно да свръх потребява. С тези 700-800 евра средна заплата като почнем да си угаждаме - никой да не види...Иначе нещата никак не отиват на добре и то пак благодарение на световния политичестки елит.

73

Анонимен

преди 1 година

До АналЛизатор На русофила, ако някоя мамашка му докара ХИВ и за това ще е благодарен на Рассия, щото му го е "дала".

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74 В България на практика са ви оставили да правите каквото ви скимне: вероятно сте най-малко регулираната държава в цивилизования свят, и ревете как ви репресират. Направо да се скъса от смях човек.

71

Анонимен

преди 1 година

До 76 Та колко ти е дал руснака?

70

Глупости!

преди 1 година

Планетата спокойно може да ни издържа! Просто трябва малко реорганизация на процесите. Освен това е редно да се ориентираме към намаляване на роенето на хора в определени райони на планетата. Имаме милиарди в Индия и Китай!!!! Там какво ще направят? Възектомия? В България няма свръхпотребление! Идете да видите във Великобритания и САЩ какво става!

69

Анонимен

преди 1 година

Вярвате ли , че някой в Парламента или по богат, където лети с частния си самолет, го интересува подобно нещо , и реално смята не влиза в свръх потребление? Понеже ми звучи , като рестрикция само за обикновенния човек !!!

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 70 "Ко ще рече свръхпотребление? Вярвате ли, че Мъск яде повече от 1 милион индийци?" Те вярват, че Путин е демократ, тъй че е напълно възможно да вярват и че Мъск яде повече от 1 милион индийци.

67

Анонимен

преди 1 година

На мен ми е жал за пенсионерите и инвалидите, защото не заслужавата да са така пресирани от държавата и понеже се краде и злоупотребява яко да няма за тях. За всички останали се предлага образование и работа, ако някой не е доволен, може да се сърди само на себе си.

66

Анонимен

преди 1 година

До АналЛизатор Що бе, на върха в Рассия как е? Там всички са същества на светлината ли? За тях струва ли си да гниете?

65

Анонимен

преди 1 година

Ко ще рече свръхпотребление? Вярвате ли, че Мъск яде повече от 1 милион индийци?

64

Щерю

преди 1 година

- И сега от кое да се лиша? - От Поршето, от Ферарито , от Мустангът или от Бугатито?!? Ама пишете ги по- овреме тия неща...

63

АналЛизатор

преди 1 година

Разбрахте ли анализа? Англосаксите да имат вечен растеж, всички останали да консумират колкото утре пак да отидат на работа за да произвеждат за тях. Под всички останали са включени и европейците. Туй то, простичко- всички да изгнием за благото на Америка, Канада, Австралия, Англия ииии... може би Израиля.

62

Анонимен

преди 1 година

До Майстора "Милиардерите долитат с огромните си частни самолети" Е, сега Гълфстрийм 550 не е ЧАК огромен.

61

рН

преди 1 година

Най-сетне лека-полека започнаха да намекват, че всъщност цялата "Екшън Програма" с Цветните Революции и Войните на Бл. Изток, Ковида, войната в Окраина е Битка за Ресурси на Свръх консумиращия Запад с динамично развиващата се Азия!

60

Анонимен

преди 1 година

Либерастията или новия модерен комунизъм, отново ще доведе до фалит на обществата попаднали под неговия ботуш. Сега не са червени, а розови, но ефекта ще е същия - историята се повтаря, не си научихме урока и ще си платим заради което. Мозъчните промивки стигнаха до фаза в която се предлага на обществото да деградира и то с радост с приема изпаднало в религиозен екстаз - лудост. Там където разума липса, провала е сигурен.

59

Майстора

преди 1 година

Милиардерите долитат с огромните си частни самолети да поразсъждават как НИЕ трябва да "потребяваме по-малко", и после ще се приберат в колосалните си имения,след като са стигнали до извода че ние трябва да "живеем в по-малки къщи". Даа, наистина е време да се опомним, време е да проумеем че измамата с "въглеродните емисии" е смехотворна и единствената й цел е да направи нас по-бедни, докато направи създателите й още по-богати.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61 "Това е игра на думи не факти.Разбира се ,че не всеки може да си го изработи и съответно не заслужава всичко :)))" Еми, .... да ... :)))))

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60 "Комплексите, егото, ниската самооценка, възпитанието, модата - все неща подхранващи свръхпотреблението на нещастните хорица" Това обяснява защо кремълската шайка се е обзавела цялата с дворци и часовници за поп половин милион. Ще ти заема определението когато ги описвам, ако не възразяваш ...