134

Бочко

преди 1 година

Мъжко дупе един път се прецаква, вече играете за бариерата от 5% и депутатския имунитет,повече власт нема да видите.

133

Анонимен

преди 1 година

Германия наложи вето на помощ от 8 милиарда а тия ни караха да даряваме по една заплата на Украйна . Европа в една посока а тия в обратната към САЩ .

132

Анонимен

преди 1 година

До Българин, к.123 Целият твой коментар е пълен с лъжи и психопатия. Прочети кои държави имат газови находища и свободен капацитет за продажба. И прочети при едностанен отказ от заплащане на газ коя държава ще заплати заявените, но неконсумирани в продължение на 7 месеци количества природен газ. Т.е. хем заплащаме с 30-50% по-скъпо закупения чрез посредници руски газ, хем в края на годината ще заплатим над 1 млрд $ за заявен,но неконсумиран газ.

131

няма проблем

преди 1 година

Ако от Козяк ви искат ще спечелите!Ако обаче не ви щат ще станете като ланшния сняг!Средно положение няма!

130

Анонимен

преди 1 година

До БългаринДа те светна ли, че Газпром реализират рекорд на продажбите си за първото полугодие на тази година? Кой не е надежден партньор. А, аз да казвам, че Северен поток 2 е политически, защото заобикаля Украйна. И да ти прибирам парите за доставения от теб газ. Но ти продължавай да доставяш.

129

Анонимен

преди 1 година

До 144:в.Труд имаше разследване по случая и бяха публикували документи.Трябвало е да се направи сметка в Газпромбанк,а Кирчо и Кокорчо еднолично на 13-ти април са решили да не го правят.На 27-ми април разиграха театър колко са учудени.Щеше да е на същите цени,в евро ,а самата банка от евро в рубли да ги преведе на Русия.Те сигурно заради комисионните така са решили.Няма значение.Сега при нов договор ще са други цените.Заради ЕК е много скъпо.Да мислят други алтернативи най-добре.

128

Анонимен

преди 1 година

А може ли по-подробно защо Газпром отказа да изпълнява доставките? Обикновено така се прави когато откажат да ти плащат.

127

Еврогей

преди 1 година

Здравейте еврогейве и Би-Джи-гейове. Предлагам да изпратим петиция до Европейската комисия и да поискаме налагане на санкции на Унгария и въвеждане на визи в ЕС за унгарците. Унгарският народ трябва да бъде накаран да страна, унгарците са виновни защото гласуват за хомофоба Виктор Орбан.

126

w

преди 1 година

1- Къде и дали си завършил университет? 2-Колко месеца беше в Харвард и за какво? Подготвителни курсове? 3-Има ли онази къща в попълнената ти декларация?

125

Анонимен

преди 1 година

Много любители *** са.до маз.о са гласували за Кукори и неговата премяна. Да гласуват ако искат пак да ги обслужи.

124

Анонимен

преди 1 година

направо и на мен ми идва да си изям бюлетината като се сетя за какви нещастниц* сме гласували

123

Анонимен

преди 1 година

какво рече, че ще правите на вота? Ще победите???? Е, може, но само ако пак ви турнат директно краварските ви господари директно. Иначе няма начин.

122

Анонимен

преди 1 година

До 126: Мхм...да видят украинците от Трети украински фронт какви са ги вършили.Едно време като дошли ни завидяли от къде сме имали цигари и ракия.Мислели,че сме богати,а не са се сетили,че българския народ от добро сърце е споделил и малкото,което има.После са ни източвали държавата.Историята се повтаря.Пак завиждат.Пак искат да им дадем всичко.Бля,бля,бля..."Дайте оръжия!".Бля,бля,бля..."Дайте си заплатите! " и т.н.

121

Николай Стоименов

преди 1 година

Тоя обратния трябва да е в затвора а не да дава интервюта

120

Анонимен

преди 1 година

2/3 от китайската икономика е на въглища. Китай се отказва от зелената сделка и може да продължи да използва въглища, но поради санкциите на САЩ и вноса им от Австралия може да остане без въглища и икономиката да спре. Затова Китай работи с Русия за пренасочване на руската газ от Европа към Китай. Икономиката на ЕС сега и без това е на смъртен одър, тогава съвсем ще издъхне.

119

Анонимен

преди 1 година

Американски психиатър: Путин е психопат с белези на садист, провокира го слабостта.

118

анонимен до 116

преди 1 година

По-голяма подмяна на вота от предишните избори не е имало и надявам се никога повече да не се случва. Компютърни специалисти обясниха колко елементарно е да се настроят машините според желанията на някои. Публикуваха се и големи разминавания от преброявания от урните и машинната разпечатка в район слатина-София. Победата беше подарена на ПП и този подарък се оказа фатален за България.

117

Офф

преди 1 година

шарлатанин, ти и цялата банда мошенници от ПП...ходи се гръмни някъде

116

аз

преди 1 година

затвор, ако не, тогава разстрел

115

Мен Гъров

преди 1 година

тоя пак е пил от хапчетата на Зеленски