57

анонимен

преди 1 година

Ненапразно наричат статистиката стъкмистика. Вчера прочетох някакви данни, че кашкавалът е поскъпнал средно с 4-5 лв. за една година. Абсурд! Всеки влизащ дори и рядко в магазин знае, че поскъпването е почти двойно, т.е. най-малко с десетина лева. Кого се опитват да излъжат не е ясно. Явно от Киро лъжата са прихванали този похват.

56

Анонимен

преди 1 година

Ако се обяви истинската инфлация всякакви банки,телекоми и прочие ще вдигнат лихвите и таксите под предлог,че това е разрешено в договорите. Та по-добре официално да се води по-ниска

55

да

преди 1 година

да "благодарим" на тая промяна и да се молим никога да не управляват!

54

Анонимен

преди 1 година

Данните на НСИ: юни 2021 до юни 2022 ИПЦ е 16,9%, ХИПЦ е 14,8%. Според НСИ инфлацията е двуцифрена.

53

Елементарна прогноза

преди 1 година

Ще е по-добре за българите, до есента Президента да въведе Извънредно Положение,за да продължава да ни управлява служебното правителство !Защото дойдат ли познатите ни юнаци "любимци на Брюксел и Вашингтон", защищаващи евроатлантическите ценности /вероятна коалиция: Герб/ПП/ДБ/ДПС/Ще ни вкарат преждевременно в гробищата . . .

52

Кокорчо

преди 1 година

В най високата инфация от сумати години на сам да приемем еврото е добра идея, всичко което струва 1 лев ще стане едно евро. Да го д-т бедните

51

Анонимен

преди 1 година

Да бе арменския поп не е отразил инфлацията. Било е политическо нареждане да се понижат стойностите за да изглежда по-малко, но всички виждат какви са реално цените.

50

полиран мозък

преди 1 година

няма такова нещо аз мисля че това е злобна и непозитивна статия била била двуцифрена инфлацията хайде моля ви се малко с по позитивно мислене бъдете!!!!ето аз говедХото бългХарско слагам маската до очите като влизам в магазина че да не ми се карат и да ми правят забележки и много се страхувам от глобата 300 лева даже повече от това че може да умра от раково заболяване но аз съм спокоен защото родните лекари мислят за моето здраве и аз вечер им ръкопляскам от терасата...важна е маската цените йок

49

Анонимен

преди 1 година

Гълтаща милиарди долари и постоянно губеща територии се превръща в голям проблем за запада който и без това се намира в жестока икономическа и енергийна криза. Такава Украйна не е нужна на никого. Украйна ще изчезне като държава от картата на света и на нейно Русия ще моделира нови държави които ще бъдат на 100% лоялни към Русия и ще бъдат част от руския свят и Руската империя.

48

Анонимен

преди 1 година

Цялата система на социално-политическото управление на Запада, било то в Европа, било в Европа, е изградена чрез представители на средната класа, квалифицираните потребители. Днес този инструмент се разрушава. Вместо средна класа се появяват нови бедни, които имат светоусещането на средната класа, но нямат пари.

47

прибалтийските

преди 1 година

В Прибалтийските републики официално е над 20% инфлацията.

46

Анонимен

преди 1 година

Средната класа, основана на постоянно потребление в големи обеми, е основата на западния свят. Сега феноменът на средната класа отива в историята заради рязкото обедняване на населението на САЩ, ЕС и Великобритания. Колективният Запад в сегашния си вид ще просъществува още много кратко време и ще му се наложи да търси нови модели на управление на собственото си общество - почти разорени хора с най-големи претенции. А единственият такъв модел за запазване на социалното устройство и властта на елита при обедняване на населението е фашистка диктатура.

45

Анонимен

преди 1 година

Къде е Костаки Митрофанович? Тия дни не правил циркове

44

Анонимен

преди 1 година

Цената на енергията скача драстично. А енергиите са в основата на производството. В цяла западна Европа. Разходите за производство растат драстично. Работодателите са принудени да освобождават стоката наета от пазара на труда и да търсят варианти за наемане на по-евтина стока.

43

Спеца

преди 1 година

Защо лъжете хората Гълъбе?Ами те имат повече мозък от един гълъб ,да знаеш!

42

Зелената сделка

преди 1 година

Пълен провал. Абсолютна измама и мошеничество. Всичко е заради енергийната криза, която е резултат от безумната зелена сделка. И разбира се висшите чиновници от Брюксел които я прокарваха няма да понесат никаква отговорност.

41

Анонимен

преди 1 година

Това със стъкмистика на НСИ си е от години, освен това те не отчитат че сиренето примерно освен дето е поскъпнало ами си е увеличило водното съдържание и палмовата мазнина.

40

Анонимен

преди 1 година

Децата в училище от малки трябва задължително по програма да учат за окупацията на България от СССР след 9.9.1944 г., за злодеянията и нещастията, наложени със силата на щиковете на червеноармейците.

39

дедо Ташунко

преди 1 година

Поскъпването е реално от 200 до 300 %.

38

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ще бъдат нахранени, изкъпани, ще стоят на топло, ще имат работа, държавата им е защитена и осигурена с всичко, а българте ще обедняват, ще студуват и ще треперят за рабоата си, безработицата ще расте и икономиката ще спира в цяла западна Европа.