292

Анонимен

преди 1 година

ристьо качвай се пак на лодката, че играта загрубя! Ще го гледаш парламента през крив макарон! И не забравяй да си вземеш един трибагреник, че да можеш пак да го мяташ в пясъка за пред хората!

291

Анонимен

преди 1 година

ютуб видео Майката на Христо Иванов (Мария Бойкикева) публично защитава Доган (1989)И не се чудете защо има трудност да чете и говори български ТЯ Е РОДЕНА В МОСКВА . Идва в България 1945 година, след Деветосептемврийския преврат .

290

Ахмак

преди 1 година

Да.Русия използва газа за политика...също както Запада използва технологиите си,финансите,банките,икономиката,СУИФТ,санкции и всичко което може.Така правят всички.Стига сте циврили като сърдити дечица.

289

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

А Ристе,продажната и душевно нечистоплътна *** цял живот ще си лакира ноктите.И знаете ли защо?

288

Анонимен

преди 1 година

Ако комунизмът/социализмът беше толкова добър, нямаше абсолютно всички държави, да се откажат от него след толкова време. И най-вече най-големите комунисти, с най-многото привилегии станаха европейци, а не отидоха на Урал. Не вярвайте на Гълъба, на Резидента и бандата им ненаядени апаратчици. Искам да попитам каква работа е свършил ремсистът Лазаров 12 години като зам министър ?

287

Анонимен

преди 1 година

Ристо ,танас Милиционера от Разград ,Ант. Тодоров ,Тома Биков и Деница Сачева са по-гнусни и от Яне Янев, в бли.зането на Тиквения ГЗ.

286

анонимен

преди 1 година

много ми прилича на хамстер от зоомагазина

285

анонимен

преди 1 година

за тоя п-ор който гласува, ум няма!

284

Анонимен

преди 1 година

аъаа ха ха ха ! тояСоросоид тръгнал да говори за политика ! Малеееее , докъде стигна българия след като такиваНищожества финансирани от НПО на Сорос са в политиката ! КоиНеграмотници антибългарски гласуват за тоя !

283

Митко

преди 1 година

До Митко Става адума за Русия дали ша загуби войната

282

Неутрален

преди 1 година

Тоя кратунка ако не е в политиката, ще си яде брадата от глад, толкова е некадърен!

281

Митко

преди 1 година

Рито, земи са скрий, че да забравим кво ни причини Костовия...още не ти е дошло времето...Ти да не си мислиш, че сме *** или късопаметни?

280

Мухаха

преди 1 година

А хляба дето го продават в кварталното магазинче е ГЕОПОЛИТИЧЕСКОТО ОРЪЖИЕ на магазинера. Цял квартал е заробил под влиянието си.. Даже иска да му го плащаме . ...... Ккреетен .

279

Дядо Стоенча

преди 1 година

Бооже до какви години доживехме да гледаме *** стии с бради.

278

Офф ,да се омита

преди 1 година

Ристо беше министър на Тиквата .Нещо като Теменужката ,Николинката или Влади.Факт.Сега Ристо иска да се присламчи към продажниците от Подмяната.

277

Отврат !

преди 1 година

Докога ще ни поднасяте уригванията на този миризлив нечистоплътник - Пинокио ???? Аман от политикопитеци !

276

Митко

преди 1 година

До Анонимен Ша загуби в някой друг живот...след 5000 години...

275

Русофилистик

преди 1 година

Руските пудели са направили мазало! Къде ще се сравнявате с Христо Иванов,бе? Той е трето поколение болшевишки израстък! Назначен за троянски кон в дясното, и да разбива де що има някаква нормална алтернатива на българските комунисти!

274

Митко

преди 1 година

А бе Ристо...нали са сещаш, че кат гласувам за ПП не ща да получавам Иван Костов кат отвора хладилника? Зарежи обединенията...

273

Сатер

преди 1 година

"Първата задача, която Румен Радев постави на служебния кабинет, беше да не допуска въвличането на България във войната. Тази фраза прикрива политиката на фиктивен неутралитет спрямо Русия", добави той." Явно освен просто кире имаме и просто ице. Сега очакваме двете прости да обявят война на Русия.